כבוד הרב עובדיה יוסף תקף את יאיר לפיד

כבוד הרב עובדיה יוסף תקף את יאיר לפיד

אוהב אותך מרן

בקהם1

New member
כבוד הרב עובדיה

תוקף את מי שאפשר מתי שאפשר. עפר אני לפיו, אך עדיין אני לא מבין מה הוא בדיוק מנסה לעשות בעוד הוא עמל כל כך ללבות שריפות ולהצית חדשות. אין אף מצווה בתורה שאומרת לעצבן את האדם שלא חי לפי צו היהדות.
והרב עובדיה שיחי' עד 120 שנה בבריאות איתנה! עושה את זה פעם אחר פעם ואין אף אחד שלוחש לו באוזן, 'הרב, אנחנו מנסים להגיע לפשרות, בבקשה שהרב לא יקשה על כך'...

וןאחרי זה מתפלאים מאיפה השנאה נובעת בזמן שמנהיג הדור בציבור הספרדי מוסיף מידי פעם קורטוב של שמן למדורה הזאת...

אבל הרב צודק 100 אחוז

מיפלגת " יש עתיד "
זה מיפלגה של שונאי עוכרי ישראל .

וגם מיפלגת " העבודה "
ואיתה המיפלגה השמאלנית " תנועה "

בקהם1

New member
לאו דווקא עליהם דיברתי

גם על כל מה שהוא מעולל לעולם התורה הספרדי עם זה שהוא דואג שהפער בינם לבין העולם האשכנזי יהיה גדול

בקהם1

לצערינו האמת איתו, מה לעשות זו מציאות כואבת, ומי יודע אולי יתעוררו מן שמיא ע'י ידי אמירותיו של הרב וישנו את המציאות. הספרדים במדינה שלינו הם בגלות בתוך גלות, לפחות מגלות אחת נצא

בקהם1

New member
אם אתה חושב ככה...

כולנו בתוך הגלות הכי קשה שהיא גלות שהיהודים עושים ליהודים, ולא רק הספרדים בגלות הזאת..

שיש לך אוייבים בתוך הבית

שיש לך אוייבים בתוך הבית -
אז לא צריך אוייב מבחוץ כמו הערבים

תיקון לשון

בתוך הבית היהודי שמתנהג ע'פ התורה ובעצם לא כפי התורה, וזו עובדה אחד רב כל היום עם אשתו ולאחרים עושה שלום בית, קודם שיעשה לעצמו.
ואתן דוגמה: איזה אחד מדבר עם החבר שלו ואומר לו יש לי בעיות עם אשתי, וכ'ואז השני אומר לו אולי היא עצובה, או מרגישה בודדה, או אתה לא מתייחס טוב אליה, תשנה את ההתנהגות וזה יסתדר, אז הוא אומר לו אז למה אשתך ניראת דיכאון.
זה סיפור אישי ונכון הלואי ונקיים

למעלה