כבוד השוטר

• פותח הנושא nobh
  • פורסם בתאריך

nobh

New member
כבוד השוטר

התיצבתי לחקירה 4 שעות עיכבו אותי סתם שוטריםפ אלימים עברו אני ישבתי ופשוט התכוננתי למבחנים בסוף עשו לי טובה חקרו אותי אני אדיש כל הזמן החוקר חמור סבר עם כיפה: מקרא:א אני ח חוקר תאור מצב: אדיש ד ח: אתה רוצה אישור ממני שאתה זה אתה א:כן ד ח:תוכיח לי א:אין לי איך ד ח:הבנתי מלטף את זקנו באדישות א:נגמר? ד ח:אתה במשטרה אתה מבין? בצרחות א:שותק -ד ח:עכשיו אתה כבר לא בחקירה אתה מעוכב לחקירה א:מה זה אומר? ד ח:שאם תקום ותנסה לצאת תעצר ההבדל בין עיכוב למעצר זה שכעת אסור שימוש בכח ובמעצר כן א:למה אתה עושה לי את זה כי אני לא מחייך ח:דיווחת 4 פעמים למשרד הפנים שנאבדה לך התעודת זהות ח:הנך חשוד והוא רושם למעלה עיכוב שמכרת לערבים את תעודת הזהות שלך תמורת כסף א:מאיפה נפל עלי הדבר הזה פחות אדיש טיפונת ח:מוכן לתת טביעת אצבע? א:כן ד ח:פוליגרף מוכן על כך שלא מכרת לערבים ולא דיווחת כזב א:אני לא יודע כי לפי מה שקורה פה אני עוד אצא עם מאסר עולם ח:אני רושם האם אתה מוכן וכ"ו בפוליגרף א:כן ד ח:כעת הזמן מישהו עם תעודה שיבא ויזהה אותך וישחרר אותך בערבות א:קצת נבהלתי ערבות? ח:טוב נוותר על טופס ערבות רק שיבא מישהו בנתיים נחקור טובב ונחליט אם לתת לך תעודה א:אני מפוזר ולא מכרתי לערבים פשוט אבדתי לא מאד אדיש ח:אתה עכשיו צריך להוכיח שאתה מפוזר א:הנה הארנק שלי קשור בשרשרת לכיס האחורי תתקשר לאבידות באגד יש לי שם מנוי מו"מ ארוך אם אני מפוזר או מכרתי לערבים ח:בא לטביעת אצבע הלכתי ונתתי כמובן בהסכמתי המלאה אחרת לא היה יכול לעשות אבל לי אין ולא יהיה לי מה להסתיר אני גלוי לכל אחי מגיע איך שאנחנו יושבים מהומה רבתי הביאו חבלן לחצר היחידה יש תיק חשוד של מי? מיד החוקר חתם לי אתה מפוזר אמיתי אחר כך ביקש שנחכה וחזר עם צילום לפני שאחי בא הוא העיף אלי מבט ראה את האומללות על פני ואמר הוא יבא ותלכו מיד הוא התנצל כשיצאנו הוא אומר לי בשמי הפרטי צילמתי את הטופס הסכמה להנפיק לך תעודה אם תאבד וקרץ עם חיוך שטני

nobh

New member
כבוד הסל"ש

לא היתה נגשתי לממונה היא אמרה תמתין בנתיים הגיעה מישהי בלי מסמך מזהה דתיה מזרחית וקיבלה תעודה אני לא הייתי מקבל אסור גם אבל היא משלהם אלא שאני גם אמרתי להם את זה בטון תקיף הם התרתחו הגיע תורי התישבתי היא אמרה שמישהי היתה לפני חברה שלה מאותו מין אמרתי שלא היא כבר השתתקה מהתקיפות שלי הלא תוקפנית כי תוקפנות מביאים מאבטח אבל נגד תקיפות קשה לפעול הבאתי את האישור מהמשטרה היא אמרה לפקידה שעשתה לי את כל הבלאגן בגלל שבקשתי שתתן לי מהר את התעודה והיא אמרה שתבדוק את תיקי כי אין לי מסמך מזהה והחליטה שלא מוצא חן בעיניה -ריבוי התעודות ומכאן זה התגלגל טוב הפרופיל הוא נורא ברור היא צעירה 20 פלוס שהאגו שלהם בשמים היא אמרה שבזמן האחרון יש הרבה בעיות עם אנשים אמרתי לה שלא -שיש הרבה בעיות אלא שההרגלי הגניבה מהבית שלה מחשידים בעיניה כל אחד היא קמה ובאה אלי תוך הצגת נתוניה היא שאלה למי דיברת? אמרתי לה אלייך באדישות היא אמרה שאני יחשוב טוב לפני שאני מדבר על הבית שלה אני שתקתי היא רצתה לשוב לכסאה תוך הפטרת אתה תת רמה אבל אדישותי הכעיסה אותה והיא רצה לבכות לבוסית היא קראה למנהלת והראתה לה תוך אמירה ממני הוא לא מקבל תעודה המנהלת לקחה אותי ונתנה לי תעודה כשבאתי לעשות למינציה אמרה לי הממונה שם שאתנצל בפני הפקידה ושיש -כאלה שמ--ז----י-פ-ים היא הי-ת-ה מ-פ-ויס-ת--- --ו-ש--א--לה אם ---------א---נ-י-- לא פטריוט -ושאיכפת לי שאנשים מזיפים אמרתי שלא היא צרחה עלי אמרתי לה אני לא נגד אבל פטריוט? היא אמרה יש לנו ארץ זבת חלב ודבש איך אתה לא פטריוט ולך תתנצל בפני הפקידה התנצלת-י היא לא טרחה להרים -את הרא--ש בזמן חקיר--ת המשטרה צלצלתי למורה -שלי לדחו-ת בסוף הם ייבשו אותי ולא באתי כשהתקשרתי אליה לומר שלא באתי היא אמרה באמת ?לא שמתי לב בציניות כמובן טוב תח-ת--ום- לי כאילו שק-ב-לת שע-ו---ר-אמרתי לה טו-ב כי שלמתי מראש ואני חותם כל שעור שקבלתי בזה אני הראשון להסכים היא בטח חיכתה וכשלא באתי היא נפגעה בודאי אני לא אתחיל לןספר לה משטרה וכל זה חוצמזה שאני מעדיף לשלם ולא להתוכח על השטויוץת האל לא הייתי אשם וכל זה זה מגעיל בעיני אבל בשעור-- הבא--- אנצל -אותה--- ואסחו-ט מ-מ-נה כל מידע שיועי-ל לי להב-נת הנושאים השו--נ-י-ם

למעלה