כבוד השופט אמיר

כבוד השופט אמיר../images/Emo88.gif

אז שתי תוכניות של רוקדים עם כוכבים 2010 כבר מאחורנו איך התרשמתם מהשיפוט של אמיר עד עכשיו
האם לדעתכם הוא קשוח מידי
האם לדעתכם הוא טוב
מידי
או שבכלל לדעתכם הוא די באמצע
מה אתם אומרים
שרשרו לכאן את הדעות שלכם

דעתי../images/Emo88.gif

אני חושבת שאמיר משתדל כמה שיותר לא לפגוע ולא להעביר ביקורת חריפה אם יש לו דעה לא טובה על ריקוד מסויים אך יודע להעביר ביקורת עניינית ואוביאקטיבית ולומר את דעתו בדיוק באילו מקומות הריקוד לא היה מספיק טוב.מצד שני הוא לא מחמיא ומתחנף יותר מידי. במשפט אחד אמיר שופט לא חריף מידי ולא מתוק מידי אלא פיקנטי שזה באמצע הוא לא דנה פרנס
אך גם לא אלי מזרחי
אמיר על תקן השופט האוביקטיבי שאומר את הדעה האישית שלו בדיוק כמו שהיא צריכה להאמר בצורה עניינית ומקצועית נטו.

OOOO0

New member
אני מאוד אוהבת אותו כשופט.

הוא שופט בדיוק כמו ששופט צריך להיות:ענייני ונותן ביקורת בונה. לא קוטל אנשים סתם ולא מפרגן להם סתם. הוא אומר בדיוק את דעתו על הריקוד ונותן להם גם טיפים להמשך. והוא עושה את הכל בחן ובהומור כך שברור שהוא שופט לגופו של ריקוד ולא לגופו של מתמודד. כל הכבוד אמיר! המשך כך!

OOOO0

New member
תודה רבה על ההזמנה!

אני רואה שגם שם את נורא משקיעה, כל הכבוד לך! אני אקרא שם ואם יהיה לי מה להגיב אני אעשה את זה.

סבבה../images/Emo13.gif

אין לי בעיה להשקיע בכל הקשור לאמיר וחברי היי פייב שאני כ"כ אוהבת. ס"הכ אני גם מאוד נהנת מזה

ניקול110

New member
אני חושבת...

שאמיר הוא שופט אמיתי שאומר את דעתו בצורה נעימה, אמיר שופט בצורה הכי טובה אני חושבת .הוא אומר את דעתו ואומר מה כדי לשפר... עם הריקוד לא היה ממש טוב הוא אומר זאת בדרך עדינה ויפה. בשבילי הוא שופט מעולה :)

הדעה שלי:

אני חושבת שאמיר לא קשוח מדי ולא טוב
מדי. הוא באמצע. אמיר ממש הפתיע אותי בתור שופט ו|כל הכבוד|לו על זה.

למעלה