כבוד ובקשה

marbles

New member
כבוד ובקשה

שלום יאיר. קודם כל, אני רוצה לומר לך כל הכבוד, כל הכבוד על התחזיות, על הפורום, על ההקשבה, הסבלנות והסובלנות. אבקש ממך, אם אפשר, תחזית לגבי השבוע שבין ה - 17 ל - 24 לדצמבר. תאריך לידתי: 79-11-07 שעה 10:00 בבוקר. תודה מראש.

תודה על המחמאות, אבל..

את התחזית לשבוע הנ`ל אפרסם ממילא בפתיחתו, במיסטיק אייג` שמופיע לדעתי גם בתפוז תחת הכותרת `מיסטיקה`, ולא אשב עליו לפני כן. כך ההסכם שלי עם `תפוז`, ואני עומד בהסכמים שלי. תצטרכי לחכות בסבלנות ל 16 לחודש, כדי לראותו..

marbles

New member
אין בעד מה, אבל...

אני מבקש ממך לעשות איזהשהו מאמץ קטן בשבילי (אם לא שבוע שלם אז גם רק בקשר ל-17 לחודש יהיה טוב), אם זו לא טרחה רבה מידי. פשוט, המצב קצת קיצוני, אני לא מתכוון להיות כאן בתאריכים האלה והייתי רוצה לקבל איזהשהו חיזוק (חיובי או שלילי). אולי בכל זאת? תודה.

למרבלה

מהורוסקופ שבועי אי אפשר ללמוד על עצמך משהו שירגיע אותך בכל מקרה. אם אתה חושש, הורוסקופ שבועי זה בדיוק מה שלא יכול להרגיע אותך בגלל הכלליות של העניין. הקשב לעצמך, ותחליט אינטואיטיבית מה לעשות. זה לא עניין של עצלנות, אלא של עקרון. לא אתן לאנשים לקבוע את חייהם או אירועים כמו נסיעה כזו לפי ההורוסקופ השבועי. קצת יותר כבוד לעצמך ותחושותיך.. בקצור, קח אחריות ותחליט לבד !

marbles

New member
למה?

יאיר, אתה איש גדול, אבל... אתה משום מה נעול על כך שאני מבקש תחזית שבועית או יומית בכדי ``לדעת`` מה יקרה. סליחה, אני מודה שזו היתה טעות שלי ואולי לא הסברתי את עצמי טוב. המעשה ייעשה בכל מקרה, על האינסטינקטים שלי אני סומך, וההערכה שלי למערכת המשפט של עצמי טובה. הכוונה היתה יותר בכיוון של מה התחזית האסטרולוגית שלי לתאריך הנ``ל יחסית לנתונים שציינתי, לא בהקשר של מה לעשות, כי שוב, המעשה ייעשה בכל מקרה, אלא יותר בהקשר של ``חיזוק חיובי או שלילי`` - כיוון של ``למה לצפות``. אם אני מציק ברמה בלתי סבירה, אנא ציין כי אני לא טוב בלקלוט את זה לבד... תודה.

מרבלון, לא הבנת אותי..

נגיד שאומר לך שזה יום לא טוב ? שבוע לא טוב ? הנה, אני כבר מחליש אותך מבפנים. ואם כן ? סתם גורם לאובר אופטימיות. אני מעדיף שתשתמש בחושים שלך, ואל תחפש חיזוקים חיוביים מבחוץ. אתה נראה לי מספיק אינטליגנטי בשביל זה.. וגם לא בשביל זה קיימת האסטרולוגיה - אלא בשביל משהו אחר, מודעות למשל, ולא לצורך חיזוקים. ושוב - נגיד שאומר לך שלא מתאים ?.. בקיצור, סמוך יותר על עצמך, חמוד.

למעלה