כבוד לטוראטניקים

last day

New member
כבוד לטוראטניקים

עברתי טסט ראשון

smailie

New member
../images/Emo49.gif! איזה יופי!

הצלחת! אז רק שתיהני מהעצמאות מעכשיו, ולא פחות חשוב: סעי בזהירות...

דהוז

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo106.gif../images/Emo124.gif../images/Emo49.gifוהרבה זהירות../images/Emo70.gif

הלנה

New member
WOW - כל הכבוד!!!../images/Emo73.gif../images/Emo47.gif

כבר הספקת לחזור מאירופה וגם לעשות טסט וגם לעבור אותו? איזה יופי, תהני וסעי בזהירות...

../images/Emo73.gif../images/Emo106.gif כבוד וגאווה לנהגת המוכשרת../images/Emo20.gif

ממש לא צחוק לעבור בטסט ראשון
שתיהני מהנהיגה ושתנהגי בזהירות
כל הכבוד

last day

New member
תודה לכולכם../images/Emo24.gif

היום נסעתי מת"א חזרה הביתה עם האוטו של אבא (ואבא היה המלווה) איזה פחד אבא שלי היה לחוץ בטירוף אבל טפו טפו טפו הוא התרשם מנהיגה שלי ואף אחד לא צרח בדרך

סיפור על הפעם הראשונה....

מי שכבר נוהג הרבה זמן, כבר לא מתרגש מזה והפעולות כבר אוטומטיות, ושוכחים באיזו התרגשות וחשש נוהגים בתקופה הראשונה. אני לא נהגת המאה, ואם אנהג שוב בהילוכים סביר להניח שאקלקל את כל המנגנון, אבל איכשהו זה נכנס לטבע. אחר כך לומדים גם לענות לילד מאחור, ולטלפון בדיבורית, ובו זמנית גם לתת את הבקבוק לקטן שצורח בסלקל ובו-זמנית גם לבצע חנייה אחורית שמאלית מרשימה. (אין מה לעשות, גם אמהות עם ידיים שמאליות חייבות את זה) בנהיגה הראשונה שלי למרחקים (ועוד לא היה דבר כזה נהג מלווה) טעיתי בעלייה לכביש המהיר מאזור המרכז, ומצאתי את עצמי נוסעת לאי-שם צפונה בלי אפשרות לחזור עד מכמורת או משהו כזה...(גרתי אז בדרום), אבל זכור לי בבירור שלא התעצבנתי על הטעות ולא דאגתי בכלל (מי בכלל חשב על פלאפונים?...) אלא הייתי בכישוף של עצמאות ושיכרון חושים, בלעתי את המרחבים ראיתי ציפורים נודדות וליבי שר... נסיעה טובה
בהצלחה

למעלה