כבוד לרעיית מושל מדינת מרילנד ובן זוגה

vinney

Well-known member
מושל מדינה קטנה עושה את תפקידו של הנשיא...

אני כבר רואה אותו עף מהמפלגה שלו או מפסיד בפריימריז הבאים, איך הוא העז...

debby12

New member
מנהל
הידיעה הפותחת את השרשור היא חיובית ומשמחת

אנחנו המרלינדרים איננו אכולי שנאה. למרות שאנחנו מדינה כחולה בעיקרון והוא "אדום" - הוא מושל יחסית אהוד שנבחר בין היתר הודות לקולות של בוחרים דמוקרטיים כי הם חשבו שהוא מועמד טוב. ר' למשל:
https://apnews.com/b69d1a4d4d19435b85bfcd555b0b6688 (או גגל משהו כמו many democrats voted for larry hogan maryland). ומכיון שמרילנד היא מדינה כחולה, לדעתי רוב מצביעיה לא מגבשים את דעתם על המנהיגים המקומיים שלהם בהתבסס על דעותיו של הנשיא הנוכחי על המועמד/ת.

לפי רשתות השידור המקומיות שלנו הוגאן הוא גיבור היום פה.

ומרילנד אולי לא גדולה במיוחד מבחינת אוכלוסיה (2% מאוכלוסיה ארה"ב גרים בה). אבל מבחינת תל"ג לנפש בין הסטייטס והטריטוריז היא במקום 15 (פחות או יותר ב25% העליונים) https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_U.S._states_and_territories_by_GDP

vinney

Well-known member
אין לי מילה רעה להגיד עליו באופן אישי, ומה שהוא עשה זה טוב

אני שמח שאת גרה במדינה בה אנשים לא הולכים לקיצוניות. גם בקליפורניה, למרות מה שאולי נראה מבחוץ, רוב האנשים הם פרגמטיים והיה פה מושל רפובליקני עד ממש לא מזמן, שהדיח מושל דמוקרטי דווקא.

מה שאני אומר זה שהמפלגה אליה הבחור משתייך לא תתמוך בו בעקבות המהלך הזה, ברמה ה״ארצית״, ובהחלט תנסה להריץ נגדו מועמד יותר ״מתאים״ לטראמפ, כפי שקרה וקורה בכל המירוצים הפנימיים של רפובליקנים למועמדים ש״יצאו נגד״ טראמפ.

למשל ברגע זה ממש זה קורה למר סשנס באלאבמה, זה קרה בעבר לג׳ף פלייק ומקיין באריזונה (הראשון פרש כי באריזונה, בניגוד למרילנד, יש הרבה יותר תומכי טראמפ, השני ניצח לפני שטראמפ נבחר ומת אחרי זה), זה קורה לרומני גם (שהיה מושל במסצ׳וסטס הדמוקרטית ונאלץ להשתחוות בפני טראמפ כדי לקבל תפקיד אותו לא קיבל למרות ההשפלה), וזה יקרה גם למושל הזה.

מה יעשו המרילנדרים? זה את יודעת יותר טוב. אולי כמו במקרה של מקיין - יתעלמו מטראמפ, אולי כמו במקרה של רומני - ישימו אותו בתפקיד אחר, אולי ימשיכו להצביע עבורו כמושל אם הוא ימשיך לעוד כהונה, או אולי הרפובליקנים בינהם (מצביעי פריימריז רפובליקנים הם מיעוט זניח מכלל האוכלוסיה והם הם הבייס של טראמפ) ידיחו אותו.

נחיה ונראה. בינתיים אני שמח שיש לו את הביצים שצריך שיהיו למושלים בזמן הזה.

למעלה