כביסה

dvoranet

New member
כביסה../images/Emo35.gif../images/Emo179.gif

מה אתם עושים עם הכביסה? השאלה מופנית כמובן לאנשים חסרי מכונת כביסה בדירה. אני משערת שלרוב האנשים אין מכונת כביסה בדירה לפחות על ההתחלה. אז מה עושים? כל שבועים מכבסים אצל ההורים? מכבסה? מכבסה בשירות עצמי(כמה כאלה יש בכלל?)? מכבסים ביד? לא מכבסים בכלל?!? אני אישית במעונות ואין לנו מכונת כביסה במעונות אז אני אכן מחזירה את הבגדים הביתה כל שבועים ובאמצע מכבסת חלק ביד.

KoSeMeT

New member
מכבסה

בדיוק היום ראיתי מכבסה בשירות עצמי וחשבתי שזה עדיף מלכבס בבית ובטח עדיף מלקנות מכונת כביסה. בחישוב שלי, בהנחה שהמכבסה לוקחת רק 5 שח' לקילו בגדים, זה יוצא גג 100 ש"ח לחודש. עדיף מלקנות מכונת כביסה. אלא אם אתם מתחלקים במחיר שלה עם השותפים. לסחוב את הכביסה כל שבוע להורים ובחזרה- רק אם אתם גרים ממש קרוב להורים... דעתי.

Springy

New member
שילוב

אני מכבסת ביד פרט לדברים שמסובך לכבס ביד או מסובך לכבס - מגבות, מצעים, סוודרים גדולים (גם בגלל שבדירה שגרתי בה עד עכשיו לא היה הרבה מקום לתלות)... לדעתי זה עדיף על סחיבת הבגדים הביתה - למרות שרוב החבר'ה שלומדים איתי עושים את זה... ובכל מקרה - אפילו אם יש מכונה, צריך די הרבה בגדים כדי למלא מכונה, והיא צורכת הרבה חשמל ומים, כך שאם אתם פחות מ-3 בדירה זה לא ממש משתלם...

EyalPolo16V

New member
הורים...

אמא שלי תעלב אם אני לא אבקש ממנה לפחות את הדבר הזה

בכל המעונות אין מכונה משותפת?

אם אין כזאת, אפילו בתשלום סמלי (כמו שיש גסט-האוס או בק-פקר הכי קטן בחו"ל), אז לדעתי אתם צריכים לפנות למנהל המעונות שידאג לכך. יש שם כל כך הרבה אנשים, ראוי שיכבדו אתכם במכונת כביסה.

קישקוש

New member
אני הכי מפונקת...

יש מכונת כביסה בבית, אבל אני מביאה את הכביסה הביתה.. אין לי סלבנות להתחיל ללמוד איך מפעילים את המכונה, ואין לי סבלנות להתעסק עם הכביסה..

אני עוד לא עברתי

אבל ההורים כנראה קונים לי מכונת כביסה כי במקרה שלי זה יהיה סיפור שלא מהעולם הזה להביא כביסה הבייתה (יש לי המווווןןן בגדים).

karnaf7

New member
גם לי יש מכונה וכמו קישקוש:

אני לוקח להורים (אם כי הם גרים רחוק ואני אצלם לעיתים רחוקות כך שלא על זה אני מתבסס) לצערי הכביסה זה נושא כאוב כי המכונה שלי התקלקלה ועוד לא היה לי זמן להביא טכנאי...

dvoranet

New member
כבר שנים טוענים שבשנה הבאה ישימו :-

מכונת כביסה במעונות... אני לא מבינה אותכם עם המכונת כביסה בדירה ולא מכבסים איתה? לא כזה מסובך להפעיל מכונה, אבל כל אחד ומה שמתאים לו.

למעלה