כביסה

ZeroTime

New member
כביסה

האם יש הצדקה לאבקה ומרכך מיוחדים, היפואלרגנים לתינוקות ? מצד אחד, נשמע שזו עוד מסחטת כספים מההורים (התינוק הרי בא במגע עם הבגדים שלנו), מצד שני, אומרים שהעור של התינוק באמת רגיש (נשמע הגיוני). לא קונה את הטיעון ש"לפני 30 שנה לא היה משהו מיוחד לתינוקות, והכל בסדר !", מכיוון שזה לא טיעון לוגי, סתם שחרור קיטור, אי אפשר באמת לדעת בתחום הזה אם משהו שלא היה טוב בעבר, עד כמה הוא השפיע, אם בכלל. מצד שלישי (ואחרון ?) אומרים שווקא אם מרגילים את התינוק להיפואלרגני, אז מאוחר יותר, כשהוא מתפתח, הוא נוטה לפתח יותר אלרגיות ורגישות, מכיוון שהעור שלו לא התמודד עם העולם האמיתי. השאלה היא לא ברומו של עולם, לכאן או לכאן זה לא ממש משנה, אבל אשמח לדעת : 1. האם אתם משתמשים באבקה ומרכך לתינוקות או שלא ? ואם כן, עד איזה גיל ? 2. אומרים שעדיף להמנע בכלל ממרכך, ובמקומות לשים באותה כמות - חומץ + 2 טיפות שמן ארומטי בריח שאוהבים - האמנם ? 3. אומרים שאם לא מכבסים בהיפואלרגני, אז מומלץ להפריד את כביסת התינוק מכביסת ההורים עד גיל שנה, פרט לבעיה הטכנית (קצב חילוף הבגדים של התינוק נמוך), האם יש בכך ממש ?

MrCheff

New member
משתמשים באותה אבקה ומרכך שלנו

לגבי 3 --> קצב חילוף הבגדים של תינוק הרבה יותר גבוה משל מבוגר!!! אנחנו עושים 3-4 מכונות בשבוע שחצי מזה, בגדים של הבייבי שלנו

gils33

New member
אצלנו

תמיד הפרדנו עד גיל שנה תמיד כיבסנו באבקה ומרכך מיוחדים לתינוק של החברות השונות

liza26

New member
כביסה

1. השתמשנו באבקה ומרכך לתינוקות עד גיל 3 חודשים בערך 2. יש כאלה שבמקום מרכך משתמשים בחומץ- האמת? לא ניסיתי 3.בהתחלה הפרדנו - היום - שתי הבנות ממלאות כביסה למכונה שלמה

קנינו תינוקלין ורק עכשיו נגמר

אנחנו כמו כל ההורים הצייתנים קנינו קופסת קרטון של תינוקלין, שהספיקה למעל שנה של כביסות (ממוצע של מכונה לשבוע רק לבגדים של דר). עכשיו אחרי שנגמר אחותי העבירה לי איזה בקבוק של נוזל כביסה אקולוגי לתינוקות. אם לא היה הנוזל הזה כבר הייתי מעביר את הבגדים לכביסה רגילה. לא השתמשנו במרכך לבגדים של דר.

elotan

Member
לפי דעתי (לא מבין בכביסות) מה שעושים אצלינו

זה מכבסים גם את הבגדים של המבוגרים עם האבקה של הילדים וגומרים את הסיפור.

hirshfe

New member
הבעיה בכביסה זה הלפזר במקום

1. כרגע כן, כי עוד נשאר אבקה. ברגע שהיא תסתיים אז לא. 2. שמתי על זה, לא ניסתי. אני מעדיף כמיקליים. מאשר כל הפתורנות היצרתיים והטביעים. מוזר לי ל"בשל" במקום לנקות 3. כרגע בגדול, כי נרשאה אבקה משתדל להפריד. אבל לא ממש לחוץ אם יישאר מקום אני אכניס בגדים שלנו לשלו ולהפך. וכמשפחה של ארבע. המכונה עובדדת בממוצע פעם אחת ביום יש ימים שלא, אבל באותה מידה יש ימים של פעמים

למעלה