כביש 443...

כביש 443...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

כתבתי לשר התחבורה, ראש העיר, מנכ"ל מע"צ ומי לא על הטמטום המוחלט שבגירוד כביש 443 . קיבלתי תשובה רק ממהנדס המחוז במע"צ שטוען שהקטע המגורד טוב יותר מכביש כמו שצריך כי יש פחות תאונות, פחות שחיקת צמיגים וכדומה. אז ...א. למה שלא יעשה את זה ליד הבית שלו ? ב. אם אני נוסע בכביש שהגלגלים עליו מרעישים יותר מאשר בכביש חלק.....לא צריך להיות גאון בפיזיקה כדי להבין שהשחיקה גוברת....רעש זה חיכוך.... בקיצור עובדים עלינו ובגדול. הפכו את כביש 443 לסיוט של תושבי מודיעין...רמזורים לכל אורכו...פקקים בלתי נסבלים, תאונות כל יום (בייחוד בעיקול לפני הרמזור של מחנה אדם....תזהרו שם...) לדעתי על תושבי מודיעין להתאחד ולחסום את 443 בשעה 07:30 כשכל השרים נוסעים דרכו למשרדים שלהם.....

תמהוני

New member
רכבת

נשמע כמו רעיון טוב אבל אני תמיד אוהב פעולות כאלה
שאלה אחת: אתה בטוח שהשרים נוסעים משם? אפשר לשלב את זה בקריאה להאיץ את הנחת המסילה למודיעין והקמת התחנה דרך אגב, למה אין כאן אייקון של רכבת? יש אוטו למה לא רכבת הא? הא?!

תתפלאי...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

כל השרים , חברי הכנסת, מנכ"לים ובכלל הגרים באזור המרכז נוסעים בבוקר דרך 443 לירושליים....

א.א.אפל

New member
היה כתבה על זה באחד המקומונים

ונטענו שם אותם טיעונים. שמעתי מנוסעי אופנועים שהנסיעה שם מסוכנת בשבילם הרבה יותר... כאילו שלא נפטר אופנוען מתאונת דרכים באותו כביש בדיוק מאיבוד שליטה.

תמהוני

New member
קרצוף באמת יותר מסוכן לאופנועים

כי הצמיגים מתחילים "לרקוד" בתוך החריצים ואז כל ההיגוי מוטה מצד לצד (כי אין את הגלגל הנגדי שיאזן)

Benzyc

New member
בשביל זה יש שוליים לא מקורצפים

חוצמזה זה גורם לנהגים להאט אבל זה עדיין מעצבן

תמהוני

New member
לנסוע בשוליים זה, כאילו, לא חוקי...

אחד מהתחביבים האהובים על שוטרי תנועה הוא לתפוס רוכבי אופנוע שנוסעים על השוליים. נכון שכולם עושים את זה אבל אני בטוח שלעודד עבירות על החוק זו ל דרך פעולה כ"כ טובה

prophit

New member
לא ממש........

יש היום הנחיה כללית לשוטרים שלא לאכוף נסיעה בשוליים של אופנוענים ולהתיר זאת, העניין הוא שהרוכבים נוסעים בשוליים רק בפקקים או כמעט רק בפקקים וזה עדיף מהסללומים בין המכוניות בפקק, הרבה יותר בטוח ולא מפריע. הקרצוף שנעשע בקטע זה הוא ניסוי לבדוק השפעה של קירצוף בחורף על החלקות, כביש מקורצף נותן בשוטף אחיזת כביש פחות טובה אבל כשמדובר על כביש רטוב אז יש אחיזה הרבה יותר טובה כי אין שכבה של מים אלא אלה ניכנסים לחריים המקורצפים. ובנוגע לאופנוענים, מנסיון, הרבה פחות בטוח ליסוע על כביש מקורצף, זה נורא ואיום, בעיקר לאופנועי כביש שהצמיגים והמיתלים שלהם לא בנויים לזה, אבל אפשר לחיות עם זה, קשה לפנות על כביש מקורצף אבל בנסיעה ישרה אפשר לחיות עם זה.

ורדה 1

New member
אמרו לי שבאפריל יסללו התקשרתי למע"צ כבר לפני מספר חודשים והם הסבירו לי שה"פטנט" הזה מקובל בכל העולם, והוא מתאים לימי החורף. התכנון שלהם בחודש אפריל לסלול מחדש... נחיה ונראה.

למעלה