כביש 6 - דחוף!!!

כביש 6 - דחוף!!!

שלום! אני צריכה עזרה דחופה בנושא כביש 6 היה לי חוב של 400 ש"ח שלא שילמתי. החוב טפח ועיקלו לי את הרכב לפני כחודש נאלצתי לשלם 11,000 ש"ח בגין חוב זה!!!! הריבית שהם גובים היא יותר גרועה מריבית של שוק שחור. והמצחיק הוא שיש להם גיבוי מהמדינה. אני לא יודעת למי לפנות אני עצמאית - והמצב הכלכלי שלי הוא קשה ( אני לא עבדתי כמעט שנה בגלל בעיות בריאותיות - עברתי מס' ניתוחים). הייתי חייבת לשחרר את הרכב כי הרכב הוא הפרנסה שלי. הלוואתי כסף כדי לשחרר את האוטו. ואני בבעיה מאוד קשה אנא תעזרו לי ותכוונו לפתרון תודה רבה

לי היגיע קנס 100 ש"ח על איחוור

בתשלום חשבונית . לא עזרו מיכתבים לחברה . פניתי לועדת ערער וטענתי וחשבונית התשלום היגיע באיחור . ביטלו לי את החוב . את לא היגבת עד העיקול לא ניראה לי שניתן משהוא לעשות

שאלה לי אליך אותו הדבר קרה לי

הגבתי במכתבים, כתבתי להם לועדת הערער שלהם שאף אחד מהחשבונות לא הגיע אלי. עשינו בירור טלפוני והסתבר שהם כתבו מיקוד שגוי, המיקוד השגוי הופיע גם ברישיון. הם המליצו לי לפנות לועדת העירעורים שלהם וכך עשיתי אך הם לא הגיבו לפקס שלי. האם אתה קבלת תגובה מועדת הערער?? אודה לך על תשובתך.

אני פניתי לועדת ערער . כי כביש 6

ענה במיכתבים שאלי לשלם את הקנס וזה מה יש . כתבתי לועדת ערער כי את כל החשבוניות שילמתי רק אחת הם טוענים לא בזמן . כתבתי אים לא רצתי לשלם לא הייתי משלם ביכלל . אולי זה היתעקב בדואר , אולי שלחו לא בזמן . כנירא שועדת ערער פנתה לכביש 6 . ומדרך ארץ היתקשרה פקידה ואמרה שרק הפעם הם מותרים לי ושאני יעשה מינוי הבטחתי שאני יעשה מינוי . ושלחו לי חשבונית זיכוי על ס"ך 100 ש"ח . וכך ניסגר העניין . בנתיים היפסקתי לינסוע בכביש 6

למעלה