כביש 6 וגידורו הפכו אותו לבלתי

מדיה

New member
כביש 6 וגידורו הפכו אותו לבלתי

ניסבל לחלוטין, אם אנשי כביש 6 קיבלו אישור לבנות את הכביש אזאי מדוע לגדר כביש משני צדידיו ולמנוע מעבר חופשי לצד השני. זו חוצפה הדורשת טיפול אני לא ראיתי שום דבר כזה בחו"ל הולכים וסוגרים פשוט איזור שלם ולא מאפשרים מעברים אפילו לאנשים שאמורים לחצות את הכביש. אז לבנות גשרונים להולכי רגל זו דרישה כניראה תלושת מציאות במדינה כמו שלנו , אזאי מדוע לסגור איזור שלם זהוא שטח לאומי השייך לכל המדינה ולא רק לאיזה חברה הקרובה לממשלה ומישתמשת בקשריה המושחתים בכדי לתפוס איזור שלם ולעשות בו כרצונה. אני הייתי הורס את הכביש הזה ביחד עם כל המושחתים מסביבו .

tiranm1

New member
כל כביש מהיר, בכל העולם, מגודר !!

והגידור הועד למנוע בדיוק מה שאת רוצה לעשות, לחצות אותו. אנשים ובעלי חיים על כביש מהיר זו סכנת נפשות ולכן מגדרים משני הצדדים. וכל זה בלי להתייחס לצורך בכביש והנזק שבצידו.

מדיה

New member
בארה"ב ולא באירופה מעולם לא מגדרים

כביש מהיר בינעירוני , ולכן תמצא שלטים ותמרורים של אזהרה מפניי חציה של צבאים או כל חייה אחרת . לאומת זאת נכון אם הכביש המהיר עובר בתוך העיר אז באמת מגדרים אותו בכדי למנוע תאונות. הגידור בכביש 6 לא נועד למנוע חיות מלעבור אלא למנוע התפלחות של רכבים שלא ישלמו על הכביש.

tiranm1

New member
כביש בין-עירוני לא מגדרים אבל....

האוטוסטרדות (וכביש 6 מוגדר כך) מגודרות בהחלט !!! אגב, הגדרות (ועוד כמה תנאים כמו רדיוס מינימלי של סיבוב ועוד..) הם אלו שמאפשרים את ההיתר למהירות נסיעה גבוהה מאוד בכבישים אלו. בכביש לא מגודר המהירות המקסימלית (גם באירופה) מוגבלת ונמוכה משמעותית מהאוטוסטרדות. גם אם הכביש בין-עירוני.

למעלה