כביש 6

Free Willi

New member
כביש 6

שוב הכסף והקשרים מנצחים את היושר וההגיון הבריא

alonaski

New member
מאנייקים!!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo3.gif

כמה חבל!!!! הרס! חורבן!!! כליה!!! השמדה!!!
עד מתי?!?!?!

RONBIKE

New member
יש בעיה לישראל שניקרת בגדול ממשלת

ישראל שיש בה גופים ברברבים לפי כל קני מידה עולמי. אלו גופים שעדיין לא הבנו שבכדי שבני אדם יחיו באיזור צריכה להיות גם ריאה ירוקה כי זו בעצם הריאה היחידה שיש לסביבה . ישראל של 2004 ניראת כמו מדינה שעברה פוגרום של אספלט ומלט שמכסה כל איזור של טבע. אני תמיד אמרתי שלא הערבים יגרמו בסוף לגירושינו מהמדינה הזו אלא דווקא אלו שתפסו את השילטון במעשיי רמאות אחריי רמאות וכל ההחלטות שלהם מבוססות על איך לדפוק קופה ולעשות כסף מכביש או כל פרוייקט נדלני אחר. לא ירחק היום שנגיע למצבה של תיאלנד בעריה הצפופות ונאלץ להסתובב עם מסיכה על הפה כי אין ולא נישאר שום ריאה ירוקה לטהר את האויר המזוהם שהגיע למימדים אדירים גם אצלינו. כל הברברים האלו שדנים וקובעים את עתידו של השטח לא הבינו ולעולם לא יבינו שאדם שיושב על ענף וכורת את הענף שהוא יושב עליו הוא יפול מהעץ והוא יתחרט על הדחף העצום שהיה לו לעשות כסף על כביש זה או על מעשי נדלני אחר וגרם לפגיעה חמורה של המאזן האיקולוגי. אם אין טיהור של הזיהום ע"י צמחיה יהיה טיהור בריאות שלנו ועם כל הבעיות הרפואיות הנילוות. טבע אפשר להרוס בקלות וכשהטבע נהרס גם הבריאות שלנו ניגמרת.

RONBIKE

New member
בישראל אחוזי הסרטן הגבוהים בעולם

ואחד המרכיבים לסרטן זה הוא זיהום האויר , זיהום הירקות והפירות, וזיהום כימי שנישפך עלינו מכל עבר ע"י חברות שמישתמשות בחומרים רעילים באוכל שלנו.

akivab

New member
וכבר אמר מישהו בשם דודו טופז וצדק !

הישראלים הם עם זבל, שים קצת והכל יפרח, שים הרבה והכל ישרף וימות ובמיוחד יסריח" אני אוהב את המדינה ואת האנשים אבל, כפתגם הידוע "פני הכלב כפני בעליו" ראה אותנו ואז תבין את מנהיגנו. אף אחד לא מתקומם ובשם ה"כלכלה" וה"ביטחון" כביכול , אנו ממליכים עלינו מנהיגים מושחתים , נוהגים כאדונים אחד כלפי השני, מגלים חוסר כבוד לכל אדם באשר הוא אדם באם ערבי דרוזי ויהודי, ובמיוחד, זילות חיי האדם בארץ הגיע לרמה של דרום אמריקה. אין לנו להלין כלפי אחרים אלא רק כלפי עצמינו !!! כידוע (אין ברירה אבל הכל קשור לפוליטיקה) שליטה על עם זר מביאה איתה שחיתות , כך היה לאורך כל ההיסטוריה וכך ימשיך להיות וההוכחה מול עיניך. כמובן שכל המעצמות הגדולות סופם שיתפוררו ונמוגו כתוצאה מריקבון ושחיתויות וכנראה זה יהיה סופנו באם לא נתעורר בזמן. אז.. כביש 6-תהליך האישורים , ועדת הכנסת להסרת חסינות ועוד, הינם הסיפטומים בלבד.

RONBIKE

New member
יש תוצאות מההרס הזה שמתנקמות

בבריאות של האנשים. אני מסתייג מהכללות ואני מבדיל בעין חדה בין העם לבין ממשלתו ואין מה להשוות בין שני הגופים. העם ביכללו הוא עם טוב ובהחלט מבין. אך הנהגתו היא לא כזו. לו היתה לנו ממשלה עם מנת מישכל של תלמיד תיכון שמבין שאם אתה כורת את הצמחיה מסבביך אתה מונע מהסביבה את הריאה הירוקה שמתפקידה לטהר את דו תחמוצת הפחמן ולהופכה לחמצן נקי חמצן שאנו אמורים לנשום. את זה אנשי הממשלה לא יודעים או לא רוצים לדעת כי הכסף חשוב להם יותר.

RONBIKE

New member
הקמת מינהרה תת קרקעית כמו באירופה

גם תמשיך לשמר את הטבע מלמעלה וגם תאפשר מעבר מכוניות מבלי להרוס יותר מידיי צמחיה חשובה. אבל לך דבר עם ראשים שמופעלים רק על כסף, שצריך להשקיע במנהרות בכדי לשמר את הסביבה.

akivab

New member
גם לליבוביץ היה ולדאבוני הוא צדק

פרופ" ליבוביץ ז"ל אמר כמה מילים עלינו ולדאבוני , כל מילה שלו חקוקה בסלע רק , לא אהבנו לשמוע אותו. האמת היא כמו מראה, שכל המתבונן בבובאותו קשה לו לראות את פגמיו . האמת , לפעמים זה הבלטה של הפגמים וככל שהפגמים משמעותיים יותר כך ננסה להסוות אותם ולהתכחש להם!

RONBIKE

New member
לדעתי במשך 20 השנים האחרונות ישנה

מודעות עצמית לישראלים גבוהה ביותר , התנהגותם השתפרה להפליא אם פעם היו אנשים מרביצים ברחוב חופשי היום זה יותר נדיר לראות זאת . לדעתי העם באמת מישתפר עם הזמן אך לא כך הממשלה שהולכת ומידרדרת ומגיעה לשיאים חדשים כל יום מחדש. והבעיה הגדולה של ישראל זה שיש לה ממשלה שגורמת לנזקים ואף אדם לא לוקח אחריות למעשים אלו. וכל נזק למדינה עובר הלאה כאילו לא היה, מבלי שאף אדם בהנהגה יקח אחריות.

shl17

New member
הסירו דאגה מליבכם

כביש 6 לדעתי גמור הם לא ימשיכו לסלול בשנים הקרובות משיקולים כלכליים אני גר ורוכב הרבה באזור של קטע 18 ואין שום התקדמות (להערכתי הם יסללו רק לאחר צו מבית משפט שיחייב אותם) הקטע שמכניס כסף גמור וממילא אלו שבאים מצפון ישתמשו בקטע הקיים

לא מדויק

קטע 18 יביא את המכוניות מצפון ביתר קלות לכביש האגרה ולכן יותר אנשים יעדיפו ליסוע בו כי יהיה להם קל יותר וקצר יותר להגיע אליו. לתושבי חיפה והקריות יהיה קל יותר להגיע לכביש כאשר האופציה העכשווית היא דרך כביש ואדי-ערה.

shl17

New member
אני רק כתבנו מדווח מהשטח

יחסית לקטע הכביש מצומת עירון דרומה שהעבודה בו בוצעה בקצב רצחני לא זז שום דבר בקטע 18

למעלה