כבלים ואינטרנט

סימי12

New member
כבלים ואינטרנט

בעוד שבוע תם החוזה שלי לשנה בגין כבלים ואינטרנט-דרך הוט התשלום היה גבוה כ--305 ש"ח מעונינת בחבילה בסיסית ואינטרנט במהירות של 750 עד כמה ניתן ע"פ נסיונכם להוזיל את העלות כולל אפשרות מעבר לחברה אחרת והפרדה בין הכבלים והאינטרנט (כלומר לא בעיסקת חבילה אחת)

lironhappy

New member
תגובה לסימי

אני משלמת 50 שקל לבזק ו-50 שקל לנטויזן. מהכבלים התנתקתי לפני שנה וחצי ומסתדרת עם ערוץ 2 ו-10 החיסכון כ-170 שקל. בכול מיקרה את משלמת הרבה בהצלחה

ronistar

New member
התרגיל שחברת יס עשתה לי

לפני כשנה רציתי להתנתק מיס הייתי משלמת להם 180 שח. כדי לא להתנתק, סיכמתי איתם שאשלם 145 ש"ח עם התחייבות לשנה. עכשיו הם הזניקו את התשלום החודשי ל180 שח בלי להודיע מראש על כך. כשרציתי להתנתק, הנציג איים ואמר שאצטרך לשלם 400 שח קנס כי ההתחייבות על שנה וחצי. אמרתי לו אבל לא חתמתי על כלום. הוא אמר שלפי החוק, תקראי טוב, גם דברים הנאמרים בע"פ הם בגדר חוזה לכל דבר ונשארתי פעורת פה. כעת אני משלמת 180 שח. הלוואי שהיתה אנטנה מרכזית בבנין שלי כדי שגם אני אוכל לחסוך בכסף זה, כי ממילא בקושי אני צופה בטלויזיה. תזהרו מחברות הענק האלו שנוגסות בנו חזק ואנחנו חסרי אונים

motco100

New member
אל תוותרי בקשי את הממונה

דברי עם האחראים ועימדי על כך שהמבצע לשנה יוותרו לך וייתנו לך מבצע טוהב לשנה נוספת

lironhappy

New member
תגובה לחברת הכבלים יס

תתקשרי אליהם תבקשי את המנהל ותגידי שאת מפרנסת יחידה, אין באפשרותך לשלם את הסכום הזה כי הבנק חסם אותך. ןבקשר לחוזה תגידי שכול אין משהו כתוב הם יכולים לקפץ. דבר שני תפני לבעל מיקצוע שעוסק באנטנות ותשלמי כ-600 שקל בערך חד פעמי והוא יתקין לך ממאיר שתוכלי לראות ערוץ 2 ,10 ומידל איסט. ובכך תחסכי כ-180 שקל לחודש כפול 12 חודש שזוהו סכום גבוה יותר. הדבר חוקי ונעשה בהרבה בנינים מכיון שזה לא קשור ליס. בהצלחה

motco100

New member
אני כמעט בט שיס מחוייבים לסדר לה ..

את ערוצים 1,2 בחינם

nypx

New member
ערוץ אחד 1 ו 2 הם חייבים זה בדוק

תשמעו תרגיל מלוכלך של יס: לפני כמעט שנה אני בא הביתה ואני רואה שהכבלים מנותקים התקשרתי ליס ושאלתי אם יש לי חוב אמרו לי שלא שאלתי אז למה ניתקתם תשובתם הייתה :בגלל שאין לנו הוראת קבע לתאריך ה28 (התאריך אותו הזמן היה 11 לחודש) אז שאלתי מה הקטע למה אתם מנתקים עכשיו אם אני לא חייב לכם כלום? ככה זה ואם אתה רוצה תתנתק אמרתי שאם כזה יחס תנתקו אותי אמרו בסדר לפני חודשיים קיבלתי מכתב מעורך דין שאני צריך לשלם: 699 שח כי שברתי את העיסקה הייתי בשוק ואמרתי שאני אחשוב על זה כי הם פשוט גזלנים אחרי שבוע אמרתי בסדר אני אשלם אבל עוד שבוע אמרו לי לא ,עד יום ראשוןיש לך אמרתי טוב תחלקו לי בהוראת קבע לפעמיים או תחזירו אותי ליס שאשלים את ה3 חודשים אמרו לי או שתשלם או נתראה בית משפט חיכיתי שבוע ובאתי לשלם אז הסכום עלה תקשיבו טוב ל: 1500 ש"ח אני רוצה לתבוע אותם בתביעות קטנות העניין אם יש לי קייס או שחבל על הזמן.? אני הולך להפיץ את זה בכל הפורומים מלחמת האזרח הקטן

motco100

New member
לדעתי תפנה לפניות הציבור ב YES וכן

שלח העתק למנכ"ל החברה ולמחלקה המשפטית ,אני יודע שיש להם גם עורכי דין חיצוניים בנושאים הללו ששולחים חיובים כמו משוגעים ,הפנה סיפורך להנהלת החברה .

motco100

New member
צריך לעשות בדיקה...

כיום ישנן כמה מתחרות על נושא האינטרנט המהיר 750 לא יותר! כבלים,YES,ברק,netvision ,איטנטרנט זהב ---שווה לבחון כל אחת מהן ובהמיוחד לבדוק שילוב חברת כבלים /לוויין יחד עם אינטרנט מחיר מקסימלי כיום לאינטרנט 100 ש"ח כולל בזק (ניתן למצוא גם בפחות) מחיר חבילה בסיסית כ170 ש"ח תחפשי מבצעים כך שמקסימום תשלום לא עובר את 270 ש"ח בחודש לשניהם

ronistar

New member
אני משלמת 85 שח על מהירות כזו

שלום סימי. אני משתמשת בשירותים של ברק ומשלמת להם 35 שח לחודש. לבזק אני משלמת 50 שח מכיון שלפני כן קיבלתי חצי שנה בחינם מהם. אם תתחברי לברק, תצטרכי לשלם רק 35 שח לברק. מקווה שעזרתי לך רוני

WV

New member
לא יותר מאשר 199 עבור כל הערוצים +

והולכה (תשתית) של 0.75 מגה. בנוסף כ 49 ש"ח לספק האינטרנט

סימי12

New member
תודה לכל המשיבים

מה שהציעו לי בהוט אחרי בקשת התנתקות 235 ש"ח לחבילת בסיס +שלושה ערוצים לא כולל תשלום לספק WV דרך מי השגת בפחות אני מעונינית בבסיס +טבע הדברים+אינטרנט 0.75 מגה שנה טובה לכולם

סימי12

New member
ל-wv

האם המחיר שצינת כולל שני ממירים ואיך ניתן להשיג מבצע דומה תודה סימי

ruven77

New member
אינטרנט

לגבי כבלים אני לא יודע פרט לחיבור אנלוגי רגיל שעולה בערך 160 לחודש.אני מחובר דרך בזק בינ"ל ומשלם להם+בזק בערך 80-90 ש"ח לחודש בחיבור ADSL , מהירות 750.

גל333

New member
כבלים ואינטרנט אפשר...

כשהסתיימה השנה התקשרתי להוט...ביקשתי להתנתק כי אני משלם יקר... בתוך הדיאלוג שניהלתי איתם הבנתי שככל שאתה מביע אי שביעות רצון מהשירות והמחיר ומאיים בנטישה...הם באים לקראתך יותר. כיום אני משלם 3 חבילות מהיר 750 ובסיס 176 שח לנטוויזן אני משלם 39 שח כך הכל יחד 110 שח הכל נסגר באוגוסט אם רוצים אפשר...:)

למעלה