לכל אחד יש את הדברים שכובלים אותו ושמים אותו במסגרת- לצד מה שמאזן אותו, עושה לו טוב וכדומה. מה אצלכם?
לא דיברתי על זה, אבל שיהיה. אצלי הכבלים הם: עבודה, סיוע לאימא שלי שהיא סיעודית ועבודות בית (מבישול ועד כביסה). העוגנים: מכון הכושר בגורדון, קריאה, צפייה בטלוויזיה (באחרונה כמה שפחות חדשות) ולעיתים רחוקות הליכה לקולנוע.מחפש את הכבל המתאים כדי לכבול בעזרתו את הראש האשם שאינו נרגע
בוא לבקר אצלי. נשמע יחד מוסיקה טובה ונברח מהחדשות וכל הרעות החולות המלוות אותן.לא דיברתי על זה, אבל שיהיה. אצלי הכבלים הם: עבודה, סיוע לאימא שלי שהיא סיעודית ועבודות בית (מבישול ועד כביסה). העוגנים: מכון הכושר בגורדון, קריאה, צפייה בטלוויזיה (באחרונה כמה שפחות חדשות) ולעיתים רחוקות הליכה לקולנוע.
אזמין את כולכם לבקר באתר שלי ביוטיוב "שירים ויצירות" ולהקשיב למוזיקה שלי.בוא לבקר אצלי. נשמע יחד מוסיקה טובה ונברח מהחדשות וכל הרעות החולות המלוות אותה
משפט שאני אוהב מהסדרה הישנה "החיים זה לא הכל"- כדי שיהיה את כל הדברים שהם לא כסף, צריך כסף.אני שונא חומרנות ודיבורים טפלים על כסף ועל אוכל, אני אוהב ליצור שירה ואמנות יפה ולתת אהבה כנה לחברים.
אלא אם כן משפחות עשירות מתחתנות זו עם זו.אי אפשר לקנות אהבה בכסף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.