כבלים: כאות לחיבור ערוץ 1, 2 ללא תש

gath

New member
כבלים: כאות לחיבור ערוץ 1, 2 ללא תש

לפני מספר חודשים בקר אצלנו נציג של הכבלים בעקבות חיבור רחוב נחל מודיעין לרשת הכבלים. הנציג הבטיח כי חלק מהשרות של הכבלים זה לחבר לערוץ 1 ו- 2 ללא תשלום. כשביקשתי את השירות הנ"ל מהכבלים טענו כי רק במודיעין ובשוהם הדבר אפשרי ובכפר אורנים לא.(ידוע לי דגם בשכונות החדשות של פתח תקווה הסכם זה קיים) האם יש אפשרות להגיע עמם להסדר בו הם חייבים לחבר לערוצים אלו? מדוע בחלקים מהארץ זה נעשה ואצלנו לא? מה ניתן לעשות כדי להגיע עמם להסדר זה ? אגב ניסינו לקלוט ערוצים אלו בעזרת אנטנטה והצלחנו לקלוט רק שלג מדובב. תודה מראש משפחת הרוסי.

כבלים ואנטנה

1. אנחנו שמנו אנטנה על הגג וקלטנו לא רע בכלל 2. מאז שיש לנו אינטרנט דרך הכבלים, אנחנו למעשה מקבלים את ערוץ 1 ו 2 דרך הכבלים, כלומר מאד נקי. אז זו גם אופציה.

גיל1971

New member
חיבור ערוצים

אני גר במודיעין ואל פי חוק חברת הכבלים הוט חייבים לחבר אותכם לערוץ 1 ו 2 ללא תשלום. אני מדבר מנסיון אני גר במודיעין וכשהגענו לשם גם לנו ניסו לקחת כסף אבל אחרי בירורים גיליתי כי הם חייבים לחבר לערוץ 1 ו-2 ללא תשלום כי אלו ערוצים שלא שייכים להם ולכן אין אתם חייבים בתשלום. פנו לרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו וכן לרשות השידור ודברו איתם או לנציב קבילות הציבור הם יעזרו לכם. ושוב מנסיון.

למעלה