שלום (בלופ) ת'פ יודעים אם, ואיפה אפשר לקנות כבל מאריך לאוזניות, לא משו ארוח, סטנדרט, בערך מטר. כי יש לי אוזניות עם חוט של איזה 2 דצימרטר (20 ס"מ. חח, משו יצא בסוף משיעורי הנדסה בכיתה ד'!) וזה מעצבן תודה מראש
חיפה זה דווקא דיי קרוב לי לא יותר מחזי-שה נסיעה, עכשיו, כי פשוט זה האוזניות שלי של הפנסוניק, היה להם שלט, והוא דיי... נהרס.... אז יש כבלים של מטר בודד למכירה? תודע.
לוויכוח סרק-> זה לא המקום ואני לא רוצה להרוס את הדיון. אני הייתי הולך בכלל על הרכבה עצמית- זה יעלה יותר זול: כל מה שאה צריך זה כבל סטריאופוני דק, מחבר זכר ומחבר נקבה...כל זאת בתנאי שיש לך מלחם בבית, קצת בדיל 40/60 והידע להלחים בכמה נקודות קטנות, אם לא אז אתה תמיד יכו לקפוץ לאופי בהדר או לטל-מיר בעיר התחתית...כמובן גם שיש עוד הרבה חנויות בהדר שניתן להיתווכח עם המוכר ואלוי הוא ימכור לך במחיר יותר זול.
חפש שם חנות של פיצ'פקס אלקטורוניים: כאלו שמוכרים כבלים למערכות סטריאו. אני בטוח שיש בעפולה דבר כזה. צריך להיות גם אחד של מטר. אני מכיר את האוזניות הללו - היו של דיסקמן, נכון? אגב, מקום יפה כפר תבור!
מקווה שיש... כן, היו של דיסקמן, לדעתי הן מעולות.. בוא לבקר, אני יכבד אותך באיזה קפה נחמד ועוגת דבש (חדש! אמא שלי הכינה אתמול, אם תגיד מחר אולי עוד ישאר)