כבל לאייפון 8

אין ברשותי אייפון ואני צריך להזמין עבור מישהו כבל לאייפון 8 , מתכוון לרכוש באלי אקספרס

החיבור של אייפון 8 נקרא LIGHTNING?

האם יש כבל נפרד לדאטה וכבל נפרד לטעינה או שמדובר בכבל אחד עבור שתי הפעולות?

בכל הפרסומים באלי אקספרס מציינים שהכבל מתאים לדגמים החדשים יותר: אייפון 11/12/13 האם אותו כבל יתאים גם לאייפון 8?

תודה מראש

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
היי
לשאלה שלך כן כך זה נקרא
עכשיו למוצר עצמו תמיד זה LIGHTNING בצד אחד מה בצד השני? יש כמה אופציות...תלוי מה החיבור במטען בעיקרון. לדעתי זה USB.
דבר שני הכי טוב כדי לשמור על המכשיר ולוודא שבאמת הכבל יעבוד צריך לקנות מקורי
הכבל גם לטעינה וגם למידע אין צורך בשני כבלים.
לקניה מקורי למשל בחנות זו ולדעתי מחיר סביר מאוד

תעשה סקר שוק בכל מקרה. לא ממליץ לקנות מאלי אקספרס משהו עלום. אם זה זול יותר ממשית אז רק מקורי , אחרת הפון עשוי וזה קורה להוציא הודעה הכבל לא מתאים ואז תחפש מקורי כך או כך...

נערך לאחרונה ב:
תודה על התגובה

לגבי קניה של כבלים באלי אקספרס: עד עכשיו רכשתי לא מעט כבלים ומטענים באלי אקספרס ומעולם לא נתקלתי בבעיה. יש באלי אקספרס חברות שהן כבר לא כל כך עלומות, כמעט מותגים כגון: NILKIN /BASEUS /UGREEN /VENTION /AUKEY /ANKER אלו החברות אותן אני רוכש. כאמור עד עתה לא נתקלתי בכל בעיה, אם כי מעולם לא רכשתי משהו עבור אייפון (כי אין לי אייפון...), מקווה שהאייפון יתנהג כמו שאר המכשירים ולא תהיה כל בעיה.

בגלל שבכל הפרסומים באלי אקספרס ראיתי תמיד התייחסות לדגמים החדשים יותר של אייפון (11/12/13) רציתי להיות בטוח שמדובר בחיבור זהה לזה שנמצא גם באייפון 8.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה על התגובה

לגבי קניה של כבלים באלי אקספרס: עד עכשיו רכשתי לא מעט כבלים ומטענים באלי אקספרס ומעולם לא נתקלתי בבעיה. יש באלי אקספרס חברות שהן כבר לא כל כך עלומות, כמעט מותגים כגון: NILKIN /BASEUS /UGREEN /VENTION /AUKEY /ANKER אלו החברות אותן אני רוכש. כאמור עד עתה לא נתקלתי בכל בעיה, אם כי מעולם לא רכשתי משהו עבור אייפון (כי אין לי אייפון...), מקווה שהאייפון יתנהג כמו שאר המכשירים ולא תהיה כל בעיה.

בגלל שבכל הפרסומים באלי אקספרס ראיתי תמיד התייחסות לדגמים החדשים יותר של אייפון (11/12/13) רציתי להיות בטוח שמדובר בחיבור זהה לזה שנמצא גם באייפון 8.
בחירה שלך. הכבל אותו כבל. תוודא שהחיבור נכון. אני לא ערב אם זה לא יתאים. הצעתי בעינה לקנות מקורי.

למעלה