כבל סנכרון ל- E2 לא מוכר ע"י המחשב

חרמש

New member
כבל סנכרון ל- E2 לא מוכר ע"י המחשב

שלום, רכשתי כבל סנכרון/הטענה עבור הפאלם E2 שלי. הכבל מבצע הטענה, אך אינו מוכר ע"י המחשב שלי לצרכי סנכרון. האם יש דרך ל"שכנע" את המחשב להכיר בו כהתקן USB לגיטימי? רן

חרמש

New member
התכנה מותקנת

בוודאי. התכנה מותקנת והיא מתפקדת כמצופה. תכנה זו אמורה לאפשר את תקשורת ה-USB. השאלה היא מה עושים כשהיא אינה מצליחה? רן

AYELET1

New member
האם LOCAL USB מסומן ב-V?

תוכלי לבדוק את זה ע"י לחיצה על אייקון ההוטסינק ב-TRAY ב-PC

חרמש

New member
Local USB

תודה, איילת. כן, מה שמסומן הוא V על Local USB במחשב ו- Cradle/Cable על הפאלם.

AYELET1

New member
יתכן והכבל פגום

(גם אם הוא מטעין) לפני כן הייתי מנסה להעביר אותו ליציאת USB אחרת במחשב ומנסה לסנכרן

חרמש

New member
זהו הכבל השני שאני מנסה

הכבל שבידי נבדק בחנות על פאלם אחר והוא הצליח לסנכרן. נסיתי לחברו ליציאת USB אחרת, אך הוא עדיין לא מסנכרן. רן

AYELET1

New member
הכבל המקורי של הפאלם - מוכר?

אם אין לך כזה אולי תוכל לתאם עם אחת החנוויות או עם הראל ולבדוק כבל מקורי? אם אף אחד מהם אינו מוכר, הייתי מתחילה למחוק (לאחר גיבוי!) את הפאלם דסקטופ ולהתקין מחדש אם גם זה לא עוזר, הייתי מוחקת מהרג'יסטרי , אבל בכך ישנו פוטנציאל הרס ועדיף שיעשה את זה מי שמכיר את הנושא (וגם אז פוטנציאל ההרסה עדיין קיים במידה מסויימת...)

חרמש

New member
הכבל המקורי

הכבל המקורי של פאלם בהחלט פעל, אלא שהוא אבד לי. אנסה את שתי ההצעות הנוספות שלך (התקנה מחדש של התכנה ומחיקתה מהרג'יסטרי). תודה. רן

TulXP

New member
תנסה על מחשב אחר....

ואז תוכל לדעת אם זו בעיה של כניסת הUSB אצלך בPC או שהבעיה בפאלם.

חרמש

New member
תודה לאיילת ול-TulXP

בדקתי את הכבל על מחשב אחר וראו זה פלא, עבד! הסרתי את תכנת הפאלם במחשבי, נקיתי את הרג'יסטרי והתקנתי מחדש וראו זה פלא, עבד! תודה. רן

למעלה