כבל USB לiriver

כבל USB לiriver

מישהו יודע היכן ניתן לקנות כבל USB שמטעין את המכשיר? הכבל אבד לי ולצערי צריכה לקנות חדש... המכשיר שלי הוא כמו זה שבלינק שצירפתי... מצאתי כבל בחנות בשם DMO או משהו כזה אבל הוא קצת ארוך ומסורבל ויש לו ציפוי כסף מכוער..מחפשת משהו קצת יותר זול ונורמלי כמו שהיה לי. שאלתי באופיס דיפו והם לא מוכרים כבלים בנפרד...

טוב,הלינק התחרבש כנראה..

אז הנה התמונה

מה זה כל חנות?

בבאג יש,אבל כמה זה יכול לעלות?אבל לא בעיר שלי.. איפה עוד אפשר להשיג? חברה מהעבודה אמרה לי ששלה עלה לא יותר מ30-40...השאלה איפה..

יאיר B

New member
אני חושב שבאופיס דיפו קצת הגזימו.

אולי הם חשבו שזה כבל קנייני (כלומר משהו יחודי לנגן הזה) ולא כבל סטנדרטי. ממה שאני זוכר הם מוכרים כבלים סטנדרטיים. הם גם מוכרים מתאמים. לדעתי אפשר למצוא כבל כזה בכל חנות מחשבים שכונתית. זה מאוד נפוץ וזול (לא הייתי משלם יותר מ-20-30 ש"ח [כתלות באורך שלו] לכבל כזה). דוגמא למשהו כזה: http://www.cable.co.il/sg_product~520130~2~68.htm

טוב,בנתיים מצאתי משהו חלופי

מקווה שהכבל יצוץ מתישהוא....הוא בעבודה! זה בטוח,הבעיה שלא מצאתי אותו. הכבל החלופי הרבה הרבה יותר קצר מהמקורי,אז אם המקורי לא יצוץ נאלץ לקנות משהו ארוך יותר ונוח יותר. תודה בנתיים

מיקי168

New member
כבלים , אני יודע שהם אלופים

יש בחברת טלמיר אלקטרוניקה בחיפה, הם שולחים לכל הארץ. כדאי לפנות אליהם, אני תמיד מוצא שם פתרון, ואין מצב שאני מגיע לצפון ולא נכנס לשטוף את העיניים עם כל הדברים החדשים שהם מביאים. חוץ מזה שבכבלים, הם אלופים, והמחירים סבירים לגמרי... שיהיה בהצלחה

למעלה