כבר אולי 3 שנים לא נגעתי בפיצות הקפואות. החלטתי לעשות סיבוב מחודש ולבדוק אותם.

רוב הזמן נח

Well-known member
הפיצה הראשונה של מאפים.
רשום על הקרטון
PIZZA
XXL

מתכון איטלקי מקורי.

בפינה למעלה רשום:
עבודת יד
אפייה בתנור אבן.

בפינה למטה רשום:
אדום.

ואני שואל, למה לחרטט במוח? איזה איטלקי ואיזה עבודת יד?
הפיצה לא טעימה.

הבצק לא טעים. הרוטב לא טעים והגבינה חסרת טעם.

המוצר הזה לא היה צריך להגיע לחנויות.

לא טעים, במדד שלי.

שבוע הבא אולי אבדוק פיצה קפואה של חברה נוספת.
 

פולגאר

Well-known member
הפיצה הראשונה של מאפים.
רשום על הקרטון
PIZZA
XXL

מתכון איטלקי מקורי.

בפינה למעלה רשום:
עבודת יד
אפייה בתנור אבן.

בפינה למטה רשום:
אדום.

ואני שואל, למה לחרטט במוח? איזה איטלקי ואיזה עבודת יד?
הפיצה לא טעימה.

הבצק לא טעים. הרוטב לא טעים והגבינה חסרת טעם.

המוצר הזה לא היה צריך להגיע לחנויות.

לא טעים, במדד שלי.

שבוע הבא אולי אבדוק פיצה קפואה של חברה נוספת.
לפעמים אני קונה פיצה קפואה, עושה זאת בשביל הבצק ואף פעם לא משאיר אותה במתכונתה הקנויה ע"י הוספת מרכיבים, כגון גבינות איכותיות, עגבנייה וזייתים.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
לפעמים אני קונה פיצה קפואה, עושה זאת בשביל הבצק ואף פעם לא משאיר אותה במתכונתה הקנויה ע"י הוספת מרכיבים, כגון גבינות איכותיות, עגבנייה וזייתים.
היתה תקופה שמכרו בסופרים בסיסים של פיצה. והייתי קונה ומוסיף בבית מה שחסר.
אבל גם זה נעלם.
 

דורי 1981

Well-known member
למי שזה רלוונטי לגביו, מיני פיצה ללא גלוטן של חברת SCHAR. יש באתר. בהתחלה הדבקתי לינק, אבל הסרתי כי כתוב בתקנון שאסור.
 
נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
למי שזה רלוונטי לגביו, מיני פיצה ללא גלוטן של חברת SCHAR. יש באתר. בהתחלה הדבקתי לינק, אבל הסרתי כי כתוב בתקנון שאסור.
באיזה תקנון כתוב שאסור?
להיפך, כששמים קישור, לא גונבים זכויות יוצרים ומכיוון שאתה לא איש פרסום שבא לפרסם מוצר, מותר לך לשים קישור.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
הפיצה השניה היא של שלושת האופים. קרטון בצבע לבן.

פיצה איטלקית דקה.
בצק אפוי בתנור לבנים.

כבר כשפותחים את הקרטון רואים שחסר הרבה גבינה.

הרוטב חלש. לא מתאים לפיצה. חסר בו הרבה תבלון.


גם כן פיצה שבהגדרה לא טובה.
אולי קצת יותר טובה מהקודמת, אבל עדיין
במדד שלי, לא טעימה.
 

דורי 1981

Well-known member
הפיצה השניה היא של שלושת האופים. קרטון בצבע לבן.

פיצה איטלקית דקה.
בצק אפוי בתנור לבנים.

כבר כשפותחים את הקרטון רואים שחסר הרבה גבינה.

הרוטב חלש. לא מתאים לפיצה. חסר בו הרבה תבלון.


גם כן פיצה שבהגדרה לא טובה.
אולי קצת יותר טובה מהקודמת, אבל עדיין
במדד שלי, לא טעימה.
לידי הייתה במשך שנים פיצה פינו. סגרו אותה (ברחוב בן יהודה בת"א) אבל הסניף בשוסטר נותר סגור. אני קונה בבזילי.קום ביהודי המכבי (בעבר היה לה סניף ברוטשילד) בשמחות וזה מעולה. המליצו לי על פיצה שמש.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
לידי הייתה במשך שנים פיצה פינו. סגרו אותה (ברחוב בן יהודה בת"א) אבל הסניף בשוסטר נותר סגור. אני קונה בבזילי.קום ביהודי המכבי (בעבר היה לה סניף ברוטשילד) בשמחות וזה מעולה. המליצו לי על פיצה שמש.
פיצות מפיצריות זה כבר עניין אחר לשרשור חדש.

אני גם הכרתי מקום ברמת גן שכבר הוחלף במזון אחר, שהיתה שם פיצה טעימה.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
הפיצה של המרובעים הקטנים של מעדנות עד עכשיו היתה הדבר היחיד שראוי למכור בחנויות בקטגוריה המדוברת.

רק שהצורה הקטנה הזאת ממש לא נוחה לאכילה וזה עדיין לא מתקרב לטעם הפיצה שאני שזוכר שהיה בקפואים פעם.

אבל זה המוצר שמבחינתי מכל מה שדובר עליו כאן, הוא הראוי היחיד להימכר.
 
למעלה