כבר אולי 3 שנים לא נגעתי בפיצות הקפואות. החלטתי לעשות סיבוב מחודש ולבדוק אותם.

רוב הזמן נח

Well-known member
הפיצה הראשונה של מאפים.
רשום על הקרטון
PIZZA
XXL

מתכון איטלקי מקורי.

בפינה למעלה רשום:
עבודת יד
אפייה בתנור אבן.

בפינה למטה רשום:
אדום.

ואני שואל, למה לחרטט במוח? איזה איטלקי ואיזה עבודת יד?
הפיצה לא טעימה.

הבצק לא טעים. הרוטב לא טעים והגבינה חסרת טעם.

המוצר הזה לא היה צריך להגיע לחנויות.

לא טעים, במדד שלי.

שבוע הבא אולי אבדוק פיצה קפואה של חברה נוספת.
 

דורי 1981

Active member
למי שזה רלוונטי לגביו, מיני פיצה ללא גלוטן של חברת SCHAR. יש באתר. בהתחלה הדבקתי לינק, אבל הסרתי כי כתוב בתקנון שאסור.
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה