רוב הזמן נח
Well-known member
..
לפעמים אני קונה פיצה קפואה, עושה זאת בשביל הבצק ואף פעם לא משאיר אותה במתכונתה הקנויה ע"י הוספת מרכיבים, כגון גבינות איכותיות, עגבנייה וזייתים.הפיצה הראשונה של מאפים.
רשום על הקרטון
PIZZA
XXL
מתכון איטלקי מקורי.
בפינה למעלה רשום:
עבודת יד
אפייה בתנור אבן.
בפינה למטה רשום:
אדום.
ואני שואל, למה לחרטט במוח? איזה איטלקי ואיזה עבודת יד?
הפיצה לא טעימה.
הבצק לא טעים. הרוטב לא טעים והגבינה חסרת טעם.
המוצר הזה לא היה צריך להגיע לחנויות.
לא טעים, במדד שלי.
שבוע הבא אולי אבדוק פיצה קפואה של חברה נוספת.
היתה תקופה שמכרו בסופרים בסיסים של פיצה. והייתי קונה ומוסיף בבית מה שחסר.לפעמים אני קונה פיצה קפואה, עושה זאת בשביל הבצק ואף פעם לא משאיר אותה במתכונתה הקנויה ע"י הוספת מרכיבים, כגון גבינות איכותיות, עגבנייה וזייתים.
באיזה תקנון כתוב שאסור?למי שזה רלוונטי לגביו, מיני פיצה ללא גלוטן של חברת SCHAR. יש באתר. בהתחלה הדבקתי לינק, אבל הסרתי כי כתוב בתקנון שאסור.
לידי הייתה במשך שנים פיצה פינו. סגרו אותה (ברחוב בן יהודה בת"א) אבל הסניף בשוסטר נותר סגור. אני קונה בבזילי.קום ביהודי המכבי (בעבר היה לה סניף ברוטשילד) בשמחות וזה מעולה. המליצו לי על פיצה שמש.הפיצה השניה היא של שלושת האופים. קרטון בצבע לבן.
פיצה איטלקית דקה.
בצק אפוי בתנור לבנים.
כבר כשפותחים את הקרטון רואים שחסר הרבה גבינה.
הרוטב חלש. לא מתאים לפיצה. חסר בו הרבה תבלון.
גם כן פיצה שבהגדרה לא טובה.
אולי קצת יותר טובה מהקודמת, אבל עדיין
במדד שלי, לא טעימה.
פיצות מפיצריות זה כבר עניין אחר לשרשור חדש.לידי הייתה במשך שנים פיצה פינו. סגרו אותה (ברחוב בן יהודה בת"א) אבל הסניף בשוסטר נותר סגור. אני קונה בבזילי.קום ביהודי המכבי (בעבר היה לה סניף ברוטשילד) בשמחות וזה מעולה. המליצו לי על פיצה שמש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.