כבר אין תצפיות שעתיות ויומיות באתר החדש של השמ"ט?
ש שיבר4 New member 22/1/20 #2 מתאים לטמטום ממשלתי להעלות אתר חדש לא נוח ולא ידידותי לסביבה ולהשמיט מידע נחוץ או מענין
R refael22 Member 22/1/20 #6 "יתוקן בגרסאות החדשות של האתר" אמרו לך לא? אז מה הבעיה? בכל אתר חדש יש תקלות ושידרוגים. סבלנות
C Catastrophy New member 22/1/20 #9 זו לא תקלה , עניין של שעתיים עבודה של מתכנת, מישהו שם הגדיר נושאים בעדיפות , ואנחנו בעדיפות נמוכה אצלם
זו לא תקלה , עניין של שעתיים עבודה של מתכנת, מישהו שם הגדיר נושאים בעדיפות , ואנחנו בעדיפות נמוכה אצלם
C Catastrophy New member 22/1/20 #10 כל אתר שמכבד את עצמו, לפני שינוי בודק מה הם הלינקים המוקלקים ביותר , ולוקח את זה בשיקולים
A Andrew Farah New member 22/1/20 #11 והם עבדו על האתר חודשים! ולא בדיוק יתקנו אמרו לי, אלא שההערות שלי יועברו למחלקה המתאימה וייתכן ושיתקנו בגרסאות החדשות!
והם עבדו על האתר חודשים! ולא בדיוק יתקנו אמרו לי, אלא שההערות שלי יועברו למחלקה המתאימה וייתכן ושיתקנו בגרסאות החדשות!
O omey11 New member 22/1/20 #14 סבלנות כן אבל הכניסו הרבה מידע של העשרה וכו' אבל את הנתונים הכי שימושיים לציבור הרחב הורידו. אני חושב שאתר שממומן על ידי הציבור צריך גם לשרת אותו.
סבלנות כן אבל הכניסו הרבה מידע של העשרה וכו' אבל את הנתונים הכי שימושיים לציבור הרחב הורידו. אני חושב שאתר שממומן על ידי הציבור צריך גם לשרת אותו.