כבר אמרתי שאני שונאת את הצבא? ../images/Emo46.gif
זה פשוט הגוף הכי מטומטם ומעצבן שיכול להיות!!! לפני יומיים קיבלתי טלפון מהמש"קית ת"ש שלי, שהודיעה לי שביום רביעי (היום) יש לי פגישה עם דיאטנית קלינית (למרות שמבחינתה מדובר בדיאטקנית) בצריפין, בקשר לבקשה שלי לקבלת דמי כלכלה לטבעונים. כיוון שאני לא יצרתי קשר עם המש"קית ת"ש מאז שפסלו לי את הערעור, די התפלאתי שמישהו טרח לקבוע לי תור מבלי לברר האם אני מעוניינת בו, ומבלי להתייעץ איתי לגבי המועד (טוב נו, צבא). ניסיתי לברר ממנה פרטים לגבי הפגישה, מי יזם אותה, מה מטרתה וכד´, ובמובן שהיא לא ידעה להגיד לי כלום - פשוט לא היה לה מושג! טוב, אז היום בצהריים נסעתי שמחה וטובת-לב לצריפין בתקווה לשנות את ההחלטה הקודמת (שאותה פסלו לי מכיוון שהצהרתי כי אני צורכת מוצרים טבעוניים של זוגלובק...
) הבאתי איתי רשימה של 10 מוצרים שאני אוכלת, לבקשת המש"קית, והפגישה התחילה. מיד הסתבר לי שההוראות שקיבלתי מהמש"קית היו שגויות (מפתיע...), והם רצו רשימה של 10 מוצרים מכל ארוחה - בוקר, צהריים וערב (לא נסחפו בכלל!) בפגישה נכחה הדיאטנית, שמטרתה כביכול לדאוג לתזונתי התקינה, וראש מדור הסעדה, שמטרתו בסופו של דבר לחסוך כסף לצבא. שניהם ישבו שם וכל הזמן סתמו אחד לשני את הפה, כי כל אחד רצה להתעסק בנושא שלו. אחרי זמן קצר גיליתי שהגישה לא השתנתה, ועדיין מסרבים לשלם לחיילים שצורכים מוצרי זוגלובק. שאלתי במה היא שונה מתנובה, שגם היא מייצרת בשר, חלב, ביצים ו-ירקות! לפי הגישה הזו טבעונים אינם יכולים לצרוך ירקות, כיוון שהמשווקת העיקרית שלהם היא תנובה, ולא ניתן לדעת מי המשווק כאשר קונים אותם בסופר או בשוק! הוא מצידו טען שיש הבדל, אך באופן מפתיע, הוא לא הצליח להסביר אותו. הוא כל הזמן התחמק מלדבר ספציפית על תנובה, ובכל פעם ששאלתי אותו שאלה בנושא, הוא התעקש לקחת את עלית כדוגמא (מה הקשר לעלית???) בקיצור, הם לא ממש מסוגלים להודות שהם נשארו בלי טיעון, ובסופו של דבר מה שמעניין אותם זה לחסוך כסף. גם גיליתי שמש"קית הת"ש לא יודעת ממש על מה היא מדברת: שאלתי אותה מספר פעמים אם במידה שהבקשה תאושר התשלום יהיה רטרואקטיבי והיא ענתה שכן. היום הובהר לי בצורה חד-משמעית שלא! במעט הזמן שנותר לי בצבא זה כבר לא יהיה משמעותי במיוחד... בעוד שבוע בערך אמורה להתקבל תשובה סופית (עד לקבילה...), אז תחזיקו לי אצבעות (לא נראה לי שזה יעזור, אבל בכל זאת...)
זה פשוט הגוף הכי מטומטם ומעצבן שיכול להיות!!! לפני יומיים קיבלתי טלפון מהמש"קית ת"ש שלי, שהודיעה לי שביום רביעי (היום) יש לי פגישה עם דיאטנית קלינית (למרות שמבחינתה מדובר בדיאטקנית) בצריפין, בקשר לבקשה שלי לקבלת דמי כלכלה לטבעונים. כיוון שאני לא יצרתי קשר עם המש"קית ת"ש מאז שפסלו לי את הערעור, די התפלאתי שמישהו טרח לקבוע לי תור מבלי לברר האם אני מעוניינת בו, ומבלי להתייעץ איתי לגבי המועד (טוב נו, צבא). ניסיתי לברר ממנה פרטים לגבי הפגישה, מי יזם אותה, מה מטרתה וכד´, ובמובן שהיא לא ידעה להגיד לי כלום - פשוט לא היה לה מושג! טוב, אז היום בצהריים נסעתי שמחה וטובת-לב לצריפין בתקווה לשנות את ההחלטה הקודמת (שאותה פסלו לי מכיוון שהצהרתי כי אני צורכת מוצרים טבעוניים של זוגלובק...