כבר אפשר לשלוח אליכם את הרב?

כבר אפשר לשלוח אליכם את הרב?../images/Emo197.gif

בוקר טוב....
יש לי חברה שמפורים עד פסח , מנקה את הבית ביסודיות רבה הכוללת פתיחת כל ספר בספרייה הביתית, ודפדוף ונעור הדפים למען לא ימצא פרור לחם בין הדפים. להגנתה טענה שלפעמים הילדים קוראים עם שנוויץ והיא חוששת שימצא ר"ל חמץ. הילדים שלה כבר גדלו , נישאו ועזבו את הבית, לספרייה איש לא ניגש, במקום לתרום את הספרים ולהפטר מהעבדות הזו, היא ממשיכה עד היום בגילה המתקדם (60) לדפדף ולנער......
. אנחנו חברות למעלה מ 30 שנה , ואני סיגלתי לי מנהג להתקשר אליה בערב ליל הסדר ולשאול אותה " אפשר כבר לשלוח אליך את הרב?" . תמיד היא צוחקת בקול עייף וצרוד ומתארת לי את ההכנות , ואני מדמיינת אותה יושבת על הכסא במטבח , שפוכה ....אבל מרוצה שהצליחה להגיע לקו הגמר הנקרא "נקיון הפסח" בזמן.
מסביבי יהום הסער, יש שכנה בבית ממול ,ששלפה כנראה ממוזיאון החפצים את המקל ההוא שחבטו בשטיח, וכבר שבוע אנחנו מתעוררים לקולו של קונצרט לשטיח מזרון ואבק......הדיירת מתחתי צובעת את הבית במרץ, ובכל יום כמעט עולים במעלית מובילים עם מקרר או רהוט חדש ...קדחת הפסח
או אם תרצו תרגום לזמננו אנו קדחת האביב
בעיצומה. השנה , קבלנו פטור ואנו מתארחים , הנקיון הושלם בהתאם למגבלות הזמן והגוף , השארנו לנזקקים חבילות בכל מקום בו בקשו מאתנו , ובעת שארזתי בקופסה את המצרכים חשבתי שיש משהו מעודד בנתינה , כיוון שתמיד אפשר להיות בצד השני , אסור לשכוח עובדה זו. אז מה נאחל לחג ובכלל? נאחל אביב של פריחות והתחלות חדשות של הצלחות ושמחות גדולות וקטנות! חג שמח לכם ולבני ביתכם|סדגש

חג שמח, רב אלי? רק אם את רוצה

רק אם את רוצה שיחטוף התקף לב וברוח החג נוותר לו ולא נזמין. הקשר לחג הוא אפיה של מאפים נטולי קמח ועמוסים בשקדים, אגוזים ובוטנים במקום קמח. איזה חג משמין וטעים

אנפה2

New member
חג שמח לכולם, גם אנחנו מתארחים השנה,

אני אופה 4 תבניות עוף עם תפ"א בצל ושום כתרומה לאוכלוסיה מאוד מסויימת, תרמתי דברים יפים וחדשים (כי הרבה קניות נעשות מתוך חיפזון ולאחר מכן מתברר לי שלא צריך אותם) לפורמים של תפוז בהם מבקשים תרומות. אני הולכת לצבוע את שערי ומוכנה לעמוד למסדר הרב. מסכימה איתך שוקו שבנתינה יש המון קבלה. חג אביב כשר ושמח לכולם.

maybesure

New member
חג שמח

למה רב? למה לריב? הוא לא יאהב את מה שימצא פה

חג שמח לכל חברי הפורום היקרים../images/Emo155.gif

זה מה שקורה כאשר הוירוסים משתלטים לנו על החיים, סליחה המחשב
. כבר כמה שבועות שהמחשב אינו מתפקד ואני ממתינה לבן יקיר לי "אפרים" שיצליח לסדרו. כל הפטנטים לא צלחו ונראה לי שהפתרון ,שלא רציתי, הוא פשוט להתקין מחדש. מה שלומכם ?מקווה שאצל כולכם הכל טוב. בהזדמנות חגיגית זו אני רוצה לאחל לכולם חג שמח ומהנה כשם שמתחילה הפריחה באביב כך חייכם ימלאו בצבעים של שמחה וחיוכים .

זרימה

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo155.gif ופסח מהנה ../images/Emo141.gif

הרבה זמן לא כתבתי, חזרתי בשמחה, מקבלים?
חופשה מהנה והנאות מיוחדות

אני עשיתי ביעור חמץ

העברתי את הלחם מהמקרר לפריזר
ליל הסדר עבר בהצלחה יתרה, ממש כייף לראות את כל המשפחה המורחבת סביב השולחן .תודה לאחותי שארחה. עליי הטילו את הכנת הסלטים ואפילו קיבלתי מחמאות (חסר להם שלא היו נותנים חחח) כמו כן הבנות שלי אפו עוגות שגם הן היו טעימות. אחותי הגדולה הכינה ארטישוק ממולא בשר שהיה ממש מעדן והאחות השנייה הכינה חזה עוף ממולא אורז שאפילו שף מקצועי היה יכול להתגאות בו. הגיס במחלקת הגפילטה גם הוא עשה חיל באמת הכל היה טעים וכולם אכלו מהכל אבל הנכדים לא פריירים, למרות כל השפע לא ויתרו על האוכל המסורתי של סבתא (אמא שלי) וכל אחד מהם התכבד בצלחת מרק הנקרא :חמוד. המשך חג שמח וכייפי לכולם

למעלה