כבר גיליתם מה גברים רוצים????

seeyou

New member
כול אחד מגלה את הגלגל בעצמו!

Here are the guidelines: 1. Men want a fun and exciting (female) companion. 2. Men want great sex (consistent, frequent, and passionate lovemaking score high with men). 3. Men want to share meals with their woman companion (especially when she cooks for him). 4. Men want you to support them in their work and boost their confidence. 5. Men want you to look great, keep in shape, and express confidence about your body. 6. Men want you to listen to them and treat them with respect. 7. Men need private time, to unwind, to engage in sports and hobbies, and to spend time with other men. זה לא מה שכולן עושות !! הן רוצות:What Women Want Men To Want​

seeyou

New member
לא לספר לכולם!../images/Emo8.gif

במיוחד לחברות שלך.... הן מסוגלות להתחרות בך....

k e r e n m

New member
תגיד לי יוסי..

נראה לך שמישהי יכולה להתחרות בי???
זהו שלא...

seeyou

New member
נכון ,את לוחמת!../images/Emo45.gif

אבל,תשמעי בעצה שלי...חברות "טובות" אחרי גיל מסויים צריך קצת להזהר! רוב הבגידות מתרחשות בחוג המקורב.... למה? אף אחד לא שם לב....

k e r e n m

New member
צודק בהחלט..

תאמין לי שמודעת לכך..לכן אני גם לא מאלה שדוגלות לקרב את החבר יותר מדי לחברות(בטח לא בהתחלה) אם אתה מבין למה אני מתכוונת...
ואני בחורה עירנית מאוד דרך אגב, שמה לב לכל דבר..

גם אני יודעת

שהחבר שלי רוצה אותי ואני אותו עדיין זה לא אומר שאני יודעת בדיוק מה עובר לו בראש.. ושאני יכולה להבין את משמעות השאלה- "מה גברים רוצים?" ואולי בעצם אנחנו בכלל לא צריכים לדעת.. זה כל היופי.. ששני המינים כל כך שונים כך שהם לא תמיד יודעים מה אנחנו רוצות ואנחנו לא תמיד יודעות מה הם רוצים.........

k e r e n m

New member
דיייייי באמת??

תגידי לי..יש לך הומור?? כי מה שכתבתי היה בהומור..השאלה הפתאטית הזו נטחנה אינספור בפורום הזה

תגידי יש לך טיפת נחמדות????

מה זו התקיפה הזו... תרגעי אני לא שמעתי את זה אינספור בפורום הזה כי אני חדשה... אז טיפת סבלנות לאנשים לא תזיק לך נראה לי.. ובנוסף.. את השאלה הזאת אפשר לטחון עוד 100 פעם בפורום אז.. לתשומת ליבך

k e r e n m

New member
יש לי הרבה..

יותר מטיפת נחמדות תלוי למה..
..שאלת שאלה הגבתי..אם את לא יודעת לקבל תגובות שלא אנשים..אל תכתבי הודעות.
.כי גם את זה צריך לקחת בחשבון כשכותבים תגובה..הבנת יקירתי..ואף אחד לא תקף אותך..לתשומת ליבך..

לא יודעת למה...

אבל יש לי הרגשה שמדובר בילדה קטנה.. סגנון הכתיבה שלך בכל אופן הוא כה.. ואני אמשיך לכתוב הודעות ולא אצפה לתשובות חסרות עניין ממך.. כותבים כאן משהו ומצפים לתגובה אם אין לך תגובה וזה לא מעניינך אז אל תעני בכלל... שיהיה לך לילה נפלא..

k e r e n m

New member
../images/Emo6.gif ילדה קטנה..

תקראי את ההודעה שכתבת ותגידי לי מי ילדה קטנה...

קראתי..

ועכשיו אני בטוחה שאת כזאת.. לא נורא.. תחיי עם זה יש הרבה אנשים כאלה..

seeyou

New member
לדעת בדיוק מה עובר לו בראש?../images/Emo8.gif

בטוח שאת ראית גלגלי שיניים ואת יודעת איך עובד תיבת הילוחים. חשוב שכול שן יקנס בדיוק במקומו,בגלגל האחר... נניח שלמוח של של הגבר יש גלגלי שיניים שהם שונים מהצורה שיש אצל הבת זוג כאשר נכנסים למערכת יחסים,אפילו אחרי חתונה אין תהליך ביולוגי בין בני הזוג! לכן,כול אחד נשאר כפי שנברא ! מה קורה כאשר מכניסים להילוך לא בתזמון הנכון? נכון-עושה רעש וזה יכול לגרום לנזק! התמונה אמורה להסביר את המצב טוב יותר יוסי keep smiling

למעלה