כבר הצבעתם ליהודים בעמ"י? www.music24.co.il
א אוחנפיצה New member 12/12/07 #2 אני מזכירה וחוזרת ואומרת... בחייאת. זה לא כזה מתיש. תצביעו! אני אפילו מארגנת לכם לינק לחיץ, ממש בהודעה הבאה.
אני מזכירה וחוזרת ואומרת... בחייאת. זה לא כזה מתיש. תצביעו! אני אפילו מארגנת לכם לינק לחיץ, ממש בהודעה הבאה.
א אוחנפיצה New member 12/12/07 #3 הצביעו ליהודים בטקס פרסי עמ"י. טקס עמ"י ה-4 יתקיים ביום רביעי ה-26.12.07 ב-24 המועדון,(בנמל ת"א) בהנחייתו של גורי אלפי, וישודר בשידור חי בערוץ המוסיקה. כדי להציע לג'וז אתם מוזמנים ללחוץ ממש ממש כאן. וכאן. וכאן. ו... כאן. יומטוב חמודים.
הצביעו ליהודים בטקס פרסי עמ"י. טקס עמ"י ה-4 יתקיים ביום רביעי ה-26.12.07 ב-24 המועדון,(בנמל ת"א) בהנחייתו של גורי אלפי, וישודר בשידור חי בערוץ המוסיקה. כדי להציע לג'וז אתם מוזמנים ללחוץ ממש ממש כאן. וכאן. וכאן. ו... כאן. יומטוב חמודים.
ע ע נ ב ר נ ט ל New member 14/12/07 #12 [אוחנה שוב]: לא, אני מדברת רק על 4 השירים האחרונים של ההופעה הזאת..
° °•°ShAnShuNa°•° New member 14/12/07 #13 9../images/Emo3.gif ואני, בשונה ממך, לא באתי לראות רק את היהודים, אלא גם את חבריי האהובים.
L LuLuLu iT New member 13/12/07 #9 נצל"ש - כרטיסים מוזלים לעברי לידר! ../images/Emo13.gif במוצ"ש ה22 לדצמבר, עברי לידר מגיע להופעה אקוסטית בתאטרון ירושלים! כרטיסים מוזלים (ב40 ש"ח פחות!) ופרטים נוספים, ניתן להשיג אצלי יערה - 0506880410 מסן: [email protected] או במסרים :]
נצל"ש - כרטיסים מוזלים לעברי לידר! ../images/Emo13.gif במוצ"ש ה22 לדצמבר, עברי לידר מגיע להופעה אקוסטית בתאטרון ירושלים! כרטיסים מוזלים (ב40 ש"ח פחות!) ופרטים נוספים, ניתן להשיג אצלי יערה - 0506880410 מסן: [email protected] או במסרים :]