כבר הרבה זמן לא כתבתי "אנחנו שוב.."

כבר הרבה זמן לא כתבתי "אנחנו שוב.."

למי בפורום שזוכר, ולאלה שלא יודעים על מה מדובר ....
אז אשפזתי אתמול את טובי, אחרי הרבה הרבה זמן (שנה וחצי) גם הפעם עם חום גבוה, אבל הפעם יש דלקת כנראה בשלפוחית השתן, התחילו עם אנטיביוטיקה , אבל החום עדיין לא ירד מחכים למחר נקווה שהאנטיביוטיקה תתחיל להשפיע והחום ירד.
ואז נשוב הביתה בשמחה רבה, כי אין לי כוח לבתי חולים. בכל מקום יכול להיות טוב אבל בבית הכי טוב!!!

שיהייה לכולם לילה טוב,

ניצה.

ענתי44

New member
הרבה בריאות לטובי

מקווה שהאנטיביוטיקה תשפיע. האם יש לו הרבה פעמים דלקת חוזרת בדרכי השתן? כי לאמא היה במשך הרבה זמן, עם חום גבוה. ואז רופא שבדק אותה בבית שלח אותי לקנות כדורי חמוציות עם ויטמין סי כמניעה וטפו טפו זה חלף לאמא. שווה להתייעץ עם הרופא שלו.
שולחת לך חיבוק ענק ומאחלת חזרה הביתה במהרה.

hregev10

New member
ניצה - העצבת אותי עכשיו !

אני מקוה בשבילך ובשביל הילדים שטובי יתגבר על הדלקת ותוכלו לשוב הביתה כי שם באמת יותר טוב. עד כמה שזכור לי ולא ידוע לי אם יש קשר או לא, גם אמי ז"ל שהיתה חולת אלצהיימר וגם בעלי מיכאל ז"ל שהיה גם הוא חולה אלצהיימר ואותו את זוכרת היו מידי פעם מקבלים דלקת בדרכי השתן, מיכאל אפילו עד הסוף היה עם קטטר.

אינני משווה בכלל אבל צריך לקחת את האפשרות הזו בחשבון. אני מאחלת לכם בריאות ולהבא שתבשרי לנו רק בשורות טובות. להתראות חני

תודה לכולן,

על העצות, אז הדלקת היא פעם ראשונה אחרי כמעט שנתיים, והוא לא עם קטטר, כך שהדלקת לא משם, אלה משכיבה וכו'...

מקווה שהתגברנו עליה. כמובן עד הפעם הבאה, שתהיי עוד שנתיים.....

כבר הספקתי לשכוח כמה אנרגיות בי"ח גוזל ממני, אני מקטרת אבל ממשיכה כי אין הרבה ברירה.

שיהייה לכן לילה טוב,
חלומות פז,
חיבוק ענק, ניצה.

ענתי יקירתי,

אכן אנחנו בבית, עברנו גם את זה. ומנסים לחזור לשגרה.

תודה על ההתענינות,
חיבוק ענק,
ניצה.

ענתי44

New member
אין כמו הבית

שלא תזדקקו יותר להגיע לבית חולים. חיבוקים בחזרה

למעלה