כבר הרבה זמן שלא היה - שרשור תודה

kikona126

New member
אני ראשונה ../images/Emo13.gif

תודה לאמא ואבא, על הכל, על קורת גג, על הקשבה, על הבנה, על תמיכה. תודה לחברים שתמיד נמצאים גם כשטוב וגם כשרע. תודה לפורום מקסים שמעלה חיוך בסוף יום
תודה למורי הרוחניים, ששומרים משגיחים ומיעצים, שלפני השינה אני יכולה לבקש תובנות ולקבלן. תודה לכלב שלי, שמקבל אותי כמו שאני. תודה לקבוצת הכדוערף שלי, כל אימון ומשחק אני שמחה מחדש שעברתי לקבוצה זו. תודה על האווירה, על כיף, השותפות, על ההרגשה של קבוצה. מותר להגיד גם תודה לעצמי? על כך שהצלחתי להגיע להרבה תובנות חדשות השבוע הזה, תובנות שהיה לי קשה לקבלן, ועם מעט כח רצון התחלתי לראות ולהרגיש את השפעתן. את השחרור, את השתחררות.

caticat22

New member
בטח שאת יכולה להודות לעצמך../images/Emo24.gif

לפעמים אנחנו פשוט עושים את הדבר הנכון עבורנו, מתפתחים לטובה, משתנים לטובה. גם אני מרגישה שמאז שנפתחתי לעולם הרוחני ולתאוריית התת מודע, כל חיי השתנו. ועל זה אני מודה גם לעצמי. יכולתי פשוט לצפות בסרט ולעזוב הכל בצד, לא להשתכנע. בחרתי להשתכנע, בחרתי לשנות את חיי. בחרתי להפסיק לחשוב בצורה פסימית... ולחשוב רק מחשבות טובות. ועל זה אני מודה לעצמי

caticat22

New member
שרשור מקסים מצטרפת ../images/Emo9.gif

1. תודה לאלוהים על הבריאות לי, להורי, לאחי , לאחותי. 2. תודה לאלוהים על כך שהוא שומר עליי ועל משפחתי בכל מקום בו אנו נמצאים. 3. תודה לאלוהים על העבודה החדשה המהנה והמוצלחת שמצאתי. 4. תודה לאלוהים על הרזון שהשגתי . (אומנם אני שומרת עליו כבר כמה שנים טובות אבל אני תמיד מודה לו על כך) 5. תודה לאלוהים שהוא מקרב אותי רק לאנשים חיוביים. 6.תודה לאלוהים על התואר אותו אני עושה באוני' ועל הציונים המוצלחים בקורסים. 7.תודה לאלוהים על החברות שיש ביני ובין אחותי, על האמא הנפלאה שהיא חברה טובה, על האח המפרגן, על האבא התומך. 8.תודה לאלוהים על הביטחון העצמי הגדול שיש לי. 9.תודה לאלוהים על שגרם לי להתחבר לאינטואציה, ולעולם הרוחני. (דמיון מודרך,פירוש חלומות) 10.תודה לאלוהים על שגרם לי לצפות ב"סוד" , ולהבין עד כמה המחשבות שלנו משפיעות על גורלנו.

caticat22

New member
חמודה../images/Emo9.gif

לעיתים אני קוראת שם. בעבר נהגתי לכתוב בניק ניים אחר אבל לא תמיד קיבלתי תגובות לכן אני מעדיפה לקרוא

kikona126

New member
לא תמיד יש לי זמן לתת שם תשובות לכולם

ולפעמים זה גם תלוי באנרגיות שיש לי, זה לוקח הרבה אנרגיות.... מצטערת אם קיבלת תחושה שכזו

les miserables

New member
ואיי יש ב``ה כל כך הרבה להודות עליו

תודה לבורא שקירב אותי אליו.תודה על שותפות לדירה וחברות מקסימות.תודה שאני בריאה ושלמה.תודה על משפחה חמה ואוהבת.תודה על העיר המדהימה שאני גרה בה ב5 שנים האחרונות. תודה שאני מוכנה לשנות ולשפר את איכות חיי ושאני יותר חותרת לכך והרבה בזכות הפורום.תודה שוב לבורא שמציף אותי בשפע,באהבה וחברים. תמיד שאזכה לראות ולהעריך את כל אלו..

ק ר ח

New member
תודה על הכל מה שנתת.

תודה שקמתי בבוקר. תודה שהשגתי עבודה נפלאה. תודה שאני משחק בסרט שב"ה עוד תשמעו עליו. תודה על כל המוסיקה ששמעתי אי פעם. תודה על כל המוסיקה שעשיתי ואעשה אי פעם. תודה על המשפחה הנפלאה שלי,והחברים הטובים! ותודה לנסיכה שלי,שמביאה לי כח רצון,כדי שיהיה לנו טוב. תודה לאייל הגב גבר,לקוני המלך,וגם לכם!

למעלה