כבר הרבה זמן שלא הייתה התחלה

רוהאנדה

New member
כבר הרבה זמן שלא הייתה התחלה

חדשה והינה אחת קפצה לביקור התחלנו אתמול אני ובן זוגי דיאטה. כזאת מלאה לחם קל וסלט והכי כיף - שזה ביחד. אנחנו עובדים באותה חברה כך שבצהריים נפגשים ליד הכיור אני חותכת סלט הוא מכין סנדוויצ'ים (היום הוא התעצל אז הוא שטף כלים) והכי חשוב מחזיקים אחד את השני חזק חזק שלא נמעד (חוץ מחצי משולש פיצה שהוא תקע אתמול ו3 קוביות שוקולד לבן חלומי שאני אכלתי...). ממש כיף. מומלץ בשניים.

מה שמוכיח בפעם האלף...

...שעבודת צוות זה חזק יותר מפרוייקט יחיד. כמו הפורום הזה במקום להתבשל במיץ של עצמנו לבד. WELCOME לך ובהצלחה לכם!!! עוד דבר בענין דיאטה - הכי-הכי חשוב זה ללעוס ל א ט ל א ט. את זה ניסיתם? תלתל

רוהאנדה

New member
את זה עוד לא ניסינו

והכי גרוע - לא הייתי זהירה אז יש לי עוד סנדוויץ' אחד להיום ולמרות שאני לא רעבה ממש בא לי לאכול ובערב בטוח אהיה רעבה...אוף. אני אפצה את עצמי עם סלט גדול בערב. אגב מישהו יודע עד כמה גבינה בולגרית 5% יותר משמינה מגבינה לבנה 5%? אם בכלל...

מהפכת דיאטה בראש

צ'מעי סוד - פעם לפני מלאן שנים הייתי האשה הגדולה מהחלומות. מה זה גדולה? כמו מקרר אמנה שני דלתות. אני ודיאטה זה כמו אריאל שרון ופנינה במיטה. יפה בהזיות אבל אין סיכוי שיקרה. אז עברתי לאכילה איטית. לא משנה מה רציתי, תמיד העמסתי קצת על הצלחת (יש תוספת), הסתכלתי על זה דקה (עם הידיים על הברכיים) ואמרתי :"וואללה! האוכל באמת לא בורח מהצלחת, אז אפשר לאכול לאט". כל ביס לעסתי הרבה-הרבה למה לקיבה אין שיניים. נכון? זהו. אחר-כך עשיתי את הניסוי הזה על חברה שלי והיא איבדה 10קג. אכלה מה שבא לה אבל לאט. (אה! וגם צעדה כל ערב 5קמ.) זהו. נסי וספרי פה איך זה מרגיש. תלתל

רוהאנדה

New member
איך אפשר לאט???

השניצל יושב לך שם ולא בורח אבל הבטן, הבטן - מקרקרת ככה שהבוס בחדר השני צועק שיש רעש ואני אני נכנעת ובביס אחד מחסלת את השניצל. השלב הבא - חבילת שוקולד לבן משובח.

רוהאנדה

New member
אבל אבל..

הפיתרון שלנו בנתיים זה לצאת בבוקר עם תיק מלא אוכל כשלכל פריט בתיק מודבקת תוית עם השעה בה אמור להאכל. כשנגמר האוכל אין יותר עד למחרת בבוקר. ככה כשמכינים את התיק לא רעבים ודואגים לא לעבור את המכסה המותרת, לוקחים בחשבון מחלות התמכרות לשוקולד וככה יש סיכוי לעבור את היום עם חטאים קטנים בלבד. בעוד שבועיים אודיע אם זה עבד.

noa128

New member
Y איזו גישה מרעננת..../images/Emo13.gif

מאמצת בחום רוהאנדה, את הרעיון ואותך על שבאת אלינו איתו. נשמע אחלה לעשות את זה ביחד, להחזיק אחד את השני - וגם פה ושם להתענג על חטאים קטנים וטעימים שבעתיים... ברוכה הבאה יקירתי,

פּרפרית

New member
בהצלחה רואנדה... ולך תלתל

גם אני לועסת לאט, אבל כל היום וכל הזמן לעיסה איטית ורק בשינה יש מרגוע.......

גריפון

New member
ז אם יותר קל בשנים, אולי יותר קל

ב... פורום שלם? טוב, אולי לא שלם, אבל טוב שיש פה פרטנרים למאבק.

kisslali

New member
Is that you????

לפני או אחרי המעבר? אם אחרי חיברת את המחשב? ואיך הבית החדש? ובכלל תעשה קולות שאתה פה לפעמים. ללי

אושפיזין

אהלן גריפון! שמחה שבאת לאכול עמנו. אני לא יודעת איך בנדם יכול לדעת בבוקר שיהיה רעב ב-3...אז החוק שלי הוא שאוכלת רק כשרעבה. כל אחד רעב בשעה אחרת. חוץ מזה, אוכל זה בסך הכל דלק לגוף. חצי ממנו יוצא מהצד השני ממילא. אי אפשר לתדלק יותר מגודל הטנק (קרי-הקיבה) שאחרת יש הצפה. וגם אי אפשר לתדלק מהר מדי בלי שתהיה הצפה. זה חוק בפיזיקה שאת מנסה לשבור. לכן, לא שואבים אוכל. יש לך זכות להפסקה של 40 דקות וזה מספיק לסנדביץ אחד בנחת. וככל שתאכלי יותר לאט - תהיה שבעה יותר מהר. אולי את בכלל שוקוהוליסטית?
שתדעי לך שלפני מלאן שנים הייתי ענקית ומאז ששיניתי את הפילוסופיה של האוכל גם רזיתי 25 קג' בלי דיאטה וגם לא השתנה המשקל שלי למרות הלידות ולמרות השוקולדים שאכלתי. נשארתי רזה לתמיד. תחליטי את מה מתאים לך - מאבק בלתי פוסק או שינוי גישה. תלתל

גריפון

New member
היי ללי! ../images/Emo170.gif עדיין כאן...

היום קיבלתי את הפאקס שחיכיתי לו עשרות שנים... "בוא לסגור חשבונות ותקבל את המפתח." טוב, קודם כל נכנסתי לפאניקה, כי אני ממש לא בנוי לשינויים דרמטיים. אחר כך התברר שלא בריא לי למהר לפני שהכל גמור עד הפרט האחרון, מה ששם את התאריך המשוער על אי-שם סוף החודש... אז על המשבר המחודש אודיעכם בנפרד.
והקונספט שלך נשמע משכנע מאוד, תלתולים. אני מבין שגם צריך לשבץ בו איזה מרתף עינויים אירובי או פילאטוסי, ירחם השם... דיברתי קודם עם ביתי וסיפרתי לה על מכנסים שכבר לא עולות עלי ושאני מת ללבוש, ושאם אצליח להיכנס לתוכן - אוכל להוריד רק בעזרת מספרים. - עם אצטון - השיבה הנערה ביובש.

פּרפרית

New member
חחח...מכנס אחד אתה אומר?

לי יש מדף כזה...וכל שנה מתווספים לו עוד פריטים ששנה הבאה כשאהיה שוב רזה וחתיכה אוכל ללבוש...
חוץ מזה מזל טוב גריפון, איזה כייף לך, אני אוהבת לעבור בתים

noa128

New member
ממממ... קראה נועה ונתנה בואפלים

בוא'נה זה פשוט מכה הופלים האלה! זה אי אפשר להפסיק.. - ואני כמו טמבלית שכחתי את כלל היסוד (ושתירגע לה המירי בלקין - היא ממש לא המציאה אותו) - לא להכניס את האויבים האלה הביתה... אז אני בעבודה, לא בבית, וממש חייבת משו מתוק אחרי הסנדביץ' של הצהריים עם הקפה/תה ובמקום סיגריה, ותיכף מצטרפת אליכם - כי גם אצלי הולך ומצטמצם מבחר הלבישים, וקשה לי יום שלם להסתובב עם הבטן בפנים... אחותי כבר מצאה לזה פתרון - עם כל שינוי במשקל היא מתאימה את הגרדרובה (= מעיפה את הקודמת וקונה חדשה..)

רוהאנדה

New member
אויש זה קשה

וכואב כל כך לא לאכול מה שרוצים - רק עכשיו אני קולטת עד כמה האוכל היווה חלק ענק מחיי!!! ממש התמכרות. בנוסף הצורך בשוקולד שלא מפסיק. אויואבוי אם אני לא ארד בקרוב איזה קילו שתיים.

skito

New member
../images/Emo45.gifאת

את > מק
.. זה יעבור עד החתונה הזקרת אותי לחטוף>

kisslali

New member
שאני לא אצא טמבלית ../images/Emo122.gif

רוצה טיפים, רעיונות וכו' ללי שכבר ירדה בחייה יותר מכמה שהיא שוקלת היום (וזה לא מעט...)

למעלה