כבר חודשים רבים אני חושש שהחטופים לא בחיים

סוהי

New member
כבר חודשים רבים אני חושש שהחטופים לא בחיים

נסראללה כמו כל מפלצת טרוריסטית באיצטלא דתית משחק ברגשותיהם של הורים,ילדים,בני זוג ובני אדם בכלל. יש להפסיק כל משא ומתן איתו עד שיוכיח כי החטופים כןחיים ומוחזקים בתנאים אנושיים. בכל מקרה,נסראללה הוא בן מוות שחובה לחסל בהזדמנות הראשונה - גם אם ישחרר את החטופים בריאים ושלמים.

THE WIZARD 55

New member
גם אני חושבת כמוך..

בפרט אחרי נאומו האחרון בו אמר שיש בידיו חלקי גופות. לשחרר את סמיר קונטר רק בשביל פיסת מידע זה כמו הודנא רגעית עבור גבולות 67

סוהי

New member
מדובר במפלצות אדם.

אני לא מקבל ירי המכוון לעבר אזרחים,אבל כשנלחמים נגד צבא זה משהו אחר,ואיןלי כעס על חטיפתהחיילים מלבד על עצמנו.אבל זה שהם לא מראים מהחטופים אות חיים,לא מאפשרים לשום גורם לראות אותם תוך התעלמות מהיותם בני אדם וממשפחותיהם.....זו מפלצתיות תת אנושית ועל כך עליהם לשלם...וביוקר!!!

צודקת מילה במילה

אבל היה לחיזבאללה שני מנהיגים שחוסלו לפני נסראללה חיסלו את הראשון הגיע השני יותר ערמומי עם יותר שנאה לישראל חיסלו את השני הגיע נסראללה יחסלו את נסראללה מעניין מי יגיע אחריו כל פעם מגיע אחד יותר גרוע וכן צריך להפסיק את המו"מ עד שיראו את שני החיילים בשידור חיי בשיא בריאותם

jwin

New member
מסכים עם כל מלה.

מסכים וכואב. צריך להיות נורא ואיום להיות בשבי עם חסרי צלם אדם. אני רוצה רק להזכיר שגם בישראל יש המון אסירים ביטחוניים. אין כמובן להשוות את הגישה אליהם שהיא בוודאי יותר הוגנת ויותר הומניטרית - אני רוצה לפחות לקוות ככה ולאחל לעצמי שכך פני הדברים. אבל גם כאן יש כאב. גם כאן יש אנשים צעירים שקבלו החלטות לא נכונות (מבחינתי) ואולי נכונות מבחינתם ( היחס הוא כאל מלחמת עצמאות). אני מניח שיש כאלה שקבלו החלטות כאשר היו לא יותר מאשר בני נוער. אולי חלקם בכלל לא הבין טוב לאן כל זה מוליך. אני אומר - כאב פה וכאב שם. אפשר באמת רק לקוות ולהצטער. לקוות שמחשבה ברורה תנחה את מי שמטפלים בדברים. יהודה.

למעלה