כבר יצא הצום? אפשר לשאול את

כבר יצא הצום? אפשר לשאול את

השאלה היומית? אז הנה היא- האם אתם בעד שינה בחדר עם אח/ות או בחדרים ניפרדים? יש יתרונות לשינה משותפת- ויש חסרונות. עד גיל 11 ישנו אחי ואני באותו חדר ואז כשאחותי נולדה קיבלתי חדר משלי. לפני שאדוארד נולד שאלנו את לולי אם תרצה שישנו יחד או בחדרים ניפרדים- היא העדיפה ניפרדים. מה אתם חושבים?

Dorin555

New member
לפי דעתי

זה תלוי בהפרשי הגלאים, אם האחים בהפרשים גדולים אחד מהשני עדיף שלכל אחד יהייה חדר משלו

לדעתי- בחדרים נפרדים...

לתת פרטיות מגיל קטן, להראות את ההפרדה, שיש שוני בין האחים והצרכים שלהם.

lolypop12

New member
נפרדים..

אני חושבת שגם רוב הילדים מעדיפים ככה, וגם תמיד אפשר לבקר בחדר של השני...

הכי כייף באותו החדר

לי יש חדר נפרד אבל הייתי יותר משמח להיות אם האחים שלי באותו החדר ככה נוכל לדבר בלילה להתגבש להכיר אחד את השני טוב יותר. אבל הם לא רוצים לצערי אומרים שאני מהווה מטרד בחדר והגרביים שלי לא מפיצות ריח נעים אז אני בודד. אבל מתי שאפשר אני מתארח בחדרים שלהם ונהנה להיות איתם.

E y e s

New member
ברור שניפרדים!

הייתי עם אח שלי באותו חדר עד גיל 8. במיוחד אם מדובר בבן ובת חשוב והכרחי חדרים ניפרדים, לפי דעתי.. חדרים נפרדים= פחות מריבות מיותרות :) מקווה שלכולם היה צום קל וחתימה טובה..

איימו

New member
../images/Emo13.gifנראה לי ביחד.

עד כיתה א' הייתי יחד עם אח שלי בחדר, ואז ממש התחננתי בפני ההורים שלי לעבור לחדר נפרד, וזה באמת לא הייתה בעיה כי יש לנו מספיק חדרים בבית בשביל זה. אבל תמיד ההורים שלי היו אומרים לי שחבל שאני לא עם עוד אח בחדר, ועכשיו אני מבינה שהם צדקו. זה עוזר לקשר עם האחים, בשנים האחרונות אני כל הזמן מזמינה אותם לישון איתי בחדר, וזה מזה כיף.

mישמישית

New member
אני בת 12

ואני עדין אם אח שלי -בן ה8-באותו חדר אני לא יודעת למה כשהיתי ממש קטנה בערך בגיל 3 נורה פחדתי לישון לבד אז העבירו אותי אם אחותי והיה לי דיי כיף עד שכשהיא היתה בכיתה ו' היא עברה לחדר שהיה שלי רק אז הוא היה של אח שלי אז הוא עבר איתי אכשיו אני כבר 9 שנים באותו חדר אז כבר היתרגלתי ואני לא מוכנה לעזוב נב' שלא תחשבו שהחדר שלנו קטן תיכננו אותו מראש לחדר של שנים אז הוא ענק -למרות שזה עדין דיי צפוף-

E y e s

New member
וזה לא מבעס?

אתם לא רבים על שטויות שקשורות לחדר? את לא רוצה כבר לעבור לגור בניפרד?

mישמישית

New member
ת'אמת דיי

יש לנו טלויזיה בחדר ואי אפשר לשים אותה בזוית שתתאים לשנינו אז אנחנו דיי רבים אליה ואני בצד של החושך ואך של בצד של הדלת אז יש הרבה אור כי אנחנו משאירים את האור של השירותים פתוח ואח שלי רוצה חושך אבל אני פוחדת בחושך אז זה לא ממש מיסתדר אבל אם הריבים באים גם דברים כיפים למשל : ליצבוע את החדר ולספר לו סיפורים ולדבר איתו זה גם דיי כיף אז כבר דיי היתרגלתי

../images/Emo26.gif

כרגע אני ואחי ישנים בחדרים נפרדים, לפני שאחותי התחתנה ישנו באותו החדר, וזה לא היה ממש נוח בגלל הפרשי הגילאים הגדולים, היו לה את החברים שלה והאוניברסיטה, ולי את החברים הקטנים... לכן לדעתי עדיף חדרים נפרדים במידת האפשר (במיוחד כשיש הפרשים גדולים)

פילפולה

New member
נראה לי שביחד...

זה אמנם קשה ודורש הרבה פשרות וריבים אבל עדיין זה גיבוש שאין כמוהו. עד אוגוסט האחרון היינו אני, אחי ואחותי באותו החדר אבל באוגוסט אחי עבר לחדרון משלו. בכל מקרה עם כל הבלאגן, הצעקות והריבים אני לא ממש מוכנה לוותר על זה. אמנם לבד זה יותר נוח אבל ביחד כיף יותר [בייחוד מפני שבזמן האחרון הקשר שלי ושל אחותי השתפר בטירוף....]. פיל

למעלה