כבר ירד הקליפ fight rebel sun מההצבעה של המצעד בערוץ 24???
O OriWinokur New member 2/3/06 #2 אפשר להצביע אבל הוא כבר לא בעשירייה של המבוקשים....אבל..... ביום ראשון אנחנו הולכים להצטלם לתוכנית המצעד... בנתיים תמשיכו להצביע למבוקשים אולי הוא יחזור לעשירייה הפותחת...
אפשר להצביע אבל הוא כבר לא בעשירייה של המבוקשים....אבל..... ביום ראשון אנחנו הולכים להצטלם לתוכנית המצעד... בנתיים תמשיכו להצביע למבוקשים אולי הוא יחזור לעשירייה הפותחת...
O OriWinokur New member 2/3/06 #6 הקליפ עדיין ברשימה הוא מספר 2128 אפשר עדיין להצביע בשבילו ביום ראשון אנחנו הולכים להציג את הקליפ בתוכנית המצעד...לא נבצע אותו לייב...
הקליפ עדיין ברשימה הוא מספר 2128 אפשר עדיין להצביע בשבילו ביום ראשון אנחנו הולכים להציג את הקליפ בתוכנית המצעד...לא נבצע אותו לייב...
T Taliyah New member 4/3/06 #10 וואי הקליפ מעולה....../images/Emo127.gif ממש אהבתי את הקליפ אבל לא ראו הרבה את רבל סאן....ביאוס
I idanri New member 5/3/06 #11 מז'תומרת לא ראו?? ברור שראו אותו! ראו אותו עם שאנן,עם סגול,עם קאשי גם אני חושב וגם בסוף הוא שר בסיום...
מז'תומרת לא ראו?? ברור שראו אותו! ראו אותו עם שאנן,עם סגול,עם קאשי גם אני חושב וגם בסוף הוא שר בסיום...
T Taliyah New member 5/3/06 #12 לא הבנת.... אני כן ראיתי את הקליפ אבל אף אחד לא הגיב לי אז חשבתי שאולי פשוט לא סמו לב
T Taliyah New member 5/3/06 #14 בקליפ..... כאילו ראיתי את הקליפ אבל רבל סאן ה לא הופיע כל כך הרבה....
T Taliyah New member 5/3/06 #18 תקשיב לי שנייה צראה אתה מזה מעצבן אותי ואני בנאדם שמתעצבן מהר במיוחד מילדים בני 15 טוב? אז לפני שאתה אומר "אם את אומרת...." אז תחשוב פעמיים כי אחרת יהיה פה רע (בלשון המעטה)
תקשיב לי שנייה צראה אתה מזה מעצבן אותי ואני בנאדם שמתעצבן מהר במיוחד מילדים בני 15 טוב? אז לפני שאתה אומר "אם את אומרת...." אז תחשוב פעמיים כי אחרת יהיה פה רע (בלשון המעטה)
I idanri New member 5/3/06 #19 תראי.... דבר ראשון אני לא ממש נחשב בן 15(עוד פחות מחודשיים 16). ודבר שני את לא צריכה להתעצבן....
T Taliyah New member 5/3/06 #20 אני לא עצבנית אני ממש לא עצבנית אבל כשמעלים לי את הפיוז אני יכולה להרוג מישהו...באמת אבל אתה בן אז מה אתה מבין....
אני לא עצבנית אני ממש לא עצבנית אבל כשמעלים לי את הפיוז אני יכולה להרוג מישהו...באמת אבל אתה בן אז מה אתה מבין....