כבר כמה הציונים חשובים בקבלת עבודה...

Regedit

New member
כבר כמה הציונים חשובים בקבלת עבודה...

בתחום ההנדסאי אלקטרוניקה אני "אוכל סרטים" לגבי ממוצע הציונים שלו לקבלת עבודה בטור הנדסאי אלקטרוניקה ממוצע העומד על 65 כבר כמה הציונים ישפיעו על קושי במציאת עבודה אנשי משקצוע שכבר עובדים בתחום הרבה מהם אומרים לי שלא מסתכלים על הציונים בזוכיכת מגלדת הם רוצים לראות מה אתה בדיוק יודע בתחום שלמדת איך אני מדבר מציג את עצמך וכו' רציתי לדעת ממכם עם הציונים הם משפיעם ממש לקבלת עבודה התחום ההנדסאי אלקטרוניקה תודה לכם

Caesarus

New member
זה חשוב לחברות רציניות

כמו אינטל ורפא"ל יש למשל חברות שמבקשות שתשלח להם גיליון ציונים יחד עם הקו"ח .

tacher

New member
חשבת הרבה אם לענות לך ובסוף

החלטתי שכן. אני לא מהתחום (הנדסת אלק') אבל בסביבתי יש הרבה אז יצא לי לראות מכל הצדדים את מה שאתה מדבר עליו ויש לי כמה דברים לומר : 1. גליון ציונים הוא דרך קלה לסנן מועמדים אם יש הרבה קופצים על המשרה או אם מדובר בחברה עם "תהליך גיוס" שזה מוגדר בו שרירותית. 2. בחברות ממשלתיות או שמחויבות מאיזושהיא סיבה לערוך מכרז לתפקיד, אז זה אחד המסמכים שיש לצרף (לעיתים קרובות גם בודקים סיווג בלי ידיעת המועמד) 3. ברמה המקצועית - לא מסכימה עם מה שנאמר לך, שמעתי הרבה תלונות על איכות הידע התאורטי שבוגרים צעירים מגיעים איתו, בחברות פיתוח מחפשים עובדים שידעו לפרוץ את גבולות המוכר והמצב הנתון, שידעו איך הדברים עובדים ולא רק איך לתקן אותם שהם מתקלקלים, בשביל זה צריך להגיע עם ידע תאורטי גרידא, וציונים זה המדד הכי אובייקטיבי שיש. ובלי להמעיט בכל האמור, אני מכירה רבים שהציונים שלהם לא משקפים את הידיעות שלהם, שהם לא טובים במבחנים ובעבודה הם כוכבים, ומה שמוביל אותם זה הבטחון העצמי - תמצא את זה בתוכך ותצליח !

למעלה