כבר כמה זמן אני רוצה להגיד

קטרפי

New member
כבר כמה זמן אני רוצה להגיד ../images/Emo110.gif

אוקע יש פה כמה בנות שלא ממש הפנימו את ההבדל בין "בנים" לבין "ערסים". בשביל להסביר, אפשר להתחיל במונחים של מתמטיקה. במתמטיקה יש פוקציות ויש פרבולות, כול הפרבולות הם פונקציות אבל לא כול הפונקציות הם פרבולות. אותו דבר זה עובד ככה, כול הערסים הם בנים אבל לא כול הבנים הם ערסים. בנים שמתחילים עם כול בחורה שנייה שהם רואים זה ערסים. בנים לא רגישים זה ערסים. בנים שבוגדים, לא מספרים ומרגישים סבבה עם זה זה ערסים. ובעקבות ההודעות האחרונות, גם בנים שמקללים את החברות שלהם ובמקרים מסויימים גם מרביצים להם, זה ערסים = בנים מהסוג הכי גרוע. אז עכשיו אחורי שכולנו הבננו את ההבדל, אפשר להפסיק ליכתוב הודעות בסגנון "כול הבנים הם חרא" ודברים כאלה, רק בגלל שבן אחד פגע בכם, למה זה ממש לא ככה ולא צריך לעשות הכללות לפי מקרים בודדים.

מיטללל

New member
לא

יש הרבה בנים לא "ערסים" שבוגדים, שמכים, שמשקרים. ונכון. הכלכלות זה רע.

Anna Karenina

New member
תקשיב..

קודם כל, בנים שמכים את החברות שלהם, הם כן בנים מהסוג הגרוע ביותר, ולא ברור לי למה אתה מסנגר עליהם. זה מאוד עצוב בעיני, שאתה תומך בכך. דבר נוסף, הבנות לא "מקטלגות" בצורה כ"כ חדה כמו שהתעקשת להציג. אבל כאשר בחור ניגש למישהי במועדון, למשל, ומתחיל להניח עליה ידיים, -זו לא התנהגות הולמת, או במילים אחרות- התנהגות שדורשת כאפה מיידית לפרצוף של אותו בחור. "ערסים"? קשה לתאר אותם בדיוק. זה די סטיגמתי. אבל בעקרון, בחורים שמזלזלים בבחורות, (וגם בחברים שלהם, בד"כ!!!), כמו דוגמת המועדון שנתתי, או בחורים שבטוחים שכל בחורה שהם ירצו תיפול שדודה לרגליהם, והם יעשו הכל כדי להוכיח זאת, או בחורים שבטוחים שהם הכי "גברים", ופשוט לא מתייחסים לסביבה שלהם-בעיני זה לא לעניין בכלל, ותקראו להם איך שאתם רוצים. ואני מתנצלת מראש אם ההודעה שלי קצת לא ברורה...אני חולה.
באסה.

קטרפי

New member
לא מסנגר על אף אחד ../images/Emo110.gif

דווקא אני כן כתבתי שבנים שמכים את החברות שלהם זה מהסוג הגרוע ביותר, אין לי מושג למה החלטת שלא (או שסתאם אני זה שלא יצאתי ברור)

TwisteD69

New member
אחי אתה צודק בקטע של ההכללות

זה באמת דבר דפוק להגיד "כל הבנים הם חרא" נו יופי מה גם סבא שלך כזה?! וההכללות האלה שזה סתם משפטי סרק שאין להם שום בסיס הם באמת טעות שהרבה בנות עושות בזה שהן אומרות את זה

Darkwing

New member
נראה לי שגם אתה לא הפנמת את זה.

ממתי חוסר רגישות זה סממן של ערס? אני מכיר הרבה מאור בחורים שמתחילים עם כל בחורה שניה שהם מכירים. חלקם פשוט נואשים וחלקם פשוט אינו יודע גבולות. אבל המרחק מפה על לקרוא להם ערסים זה ממש לא מציאותי. האנלוגיה הראשונית שלך נכונה. כל הערסים הם בנים, אבל לא כל הבנים הם ערסים. בקשר להכללות, אין מה לעשות. זה נשים ונשים תמיד יהיו בעיתיות.
השאר פשוט, הממ, לא נכון, אם להיות מאוד עדין. ובקשר לגברים מכים. תסלח לי, אבל פה אתה כבר מדבר שטויות. חסרים גברים אשכנזים, בוגרי אוניברסיטאות בעלי תואר שני, משקפיים, לבנים לחלוטין ששומעים באך שהעיפו לאישה שלהם איזה סטירה? לא יודע מתי הייתה פעם אחרונה במקלט לנשים מוכות, אבל תעיף מבט פעם שם ותשמע סיפורים. המציאות היא שונה קצת. תנסה לחיות בה פעם ותראה את הדברים ...

Darkwing

New member
נראה לי שגם אתה לא הפנמת את זה.

ממתי חוסר רגישות זה סממן של ערס? אני מכיר הרבה מאור בחורים שמתחילים עם כל בחורה שניה שהם מכירים. חלקם פשוט נואשים וחלקם פשוט אינו יודע גבולות. אבל המרחק מפה על לקרוא להם ערסים זה ממש לא מציאותי. האנלוגיה הראשונית שלך נכונה. כל הערסים הם בנים, אבל לא כל הבנים הם ערסים. בקשר להכללות, אין מה לעשות. זה נשים ונשים תמיד יהיו בעיתיות.
השאר פשוט, הממ, לא נכון, אם להיות מאוד עדין. ובקשר לגברים מכים. תסלח לי, אבל פה אתה כבר מדבר שטויות. חסרים גברים אשכנזים, בוגרי אוניברסיטאות בעלי תואר שני, משקפיים, לבנים לחלוטין ששומעים באך שהעיפו לאישה שלהם איזה סטירה? לא יודע מתי הייתה פעם אחרונה במקלט לנשים מוכות, אבל תעיף מבט פעם שם ותשמע סיפורים. המציאות היא שונה קצת. תנסה לחיות בה פעם ותראה את הדברים ...

ערס=

ערס הוא אחד שמדבר במבטא ארץ ישראלי כבד ויש לו משפטים שרק ה' מבין מאיפה הוא לקח אותם כמו "הייתי מתחתן עם החתול שלך רק כדי להכנס למשפחה שלך" או "את מאמינה באהבה ממבט ראשון או שאני צריך לעבור לידך עוד פעם?" לפעמים הם באים עם גורמט או שרשר ובדרך כלל עם חולצת כפתורים שפתוחה לרווחה אפשר למצוא אותם כמעט בכל מקום ובמיוחד במסיבות טראנס (המוסיקה האהובה עליהם)

HyPeR SoNiC

New member
אני מוחה על עניין המוסיקה! ../images/Emo8.gif

המוסיקה האהובה עליי היא מוסיקה אלקטרונית (טראנס, האוס, וכד').... ואני ממש לא ערס!! ערסים שומעים מזרחית!
אני יודע, למה להיות קטנוני בלה בלה בלה...... אבל בא לי להגיב

אין לי במשפחה ערסים ואנחנו כל הזמן

שומעים מזרחית חוץ מזה אמרתי שערסים אוהבים לשמוע טראנסים זה לא אומר שרק הם אוהבים אבל בעיקר הם (ואולי טיפה מזרחית)

dj_online

New member
סורי להגיד לך../images/Emo19.gif../images/Emo11.gif

אבל כבר מזה שאתה אומר שמישהו הוא ערס אתה מכליל. הכללות זה גרוע אבל כולנו עושים אותם בשלב כלשהו. שאני אגיד לך שפגשתי מישהי שבדית על מה תחשוב? נכון, בלונדינית עם חזה גדול. ולרוב השבדיות זה בכלל לא נכון. רוב ההנחות שלך מוטעות למדי, תבדוק את עצמך ותחזור.

למעלה