כבר כמה זמן

אביטל23

New member
כבר כמה זמן

שאני חושבת על לכתוב משהו בפורום, אבל אף פעם לא ידעתי ממה להתחיל, טוב גם עכשיו יש לי מערבולת בראש. גם אני , כמו הרבה אנשים חיה שנים בתוך נושא הדיאטות, אין דיאטה שלא ניסיתי, אני ועכברי המעבדה חברים טובים... חבל שאת כול הכסף שהשקעתי שם לא שמתי בקופה, הייתי יכולה להיות עשירה היום.. ממשקל השיא שלי, הורדתי 35 קילו שמתוכם העלתי חמישה, ואני דיי בטראומה עם עצמי בנושא, כבר לא יודעת איזה דיאטה לעשות, מה שכן, מה שכמעט ואף פעם לא עשיתי, נרשמתי לקאנטרי ואני הולכת כול יום לעשות ספורט, שחיה וחדר כושר, וההתמדה שלי מפליאה אפילו אותי טוב, אני חושבת שברברתי מספיק, שמחה להיות שותפה בפורום, בטוחה שאני אמצא עוד אנשים כמוני, שכול הזמן עסוקים בדיאטה. מתי יבוא היום ואני אוכל לאכול משהו מבלי להרגיש רגשות אשם אחרי??

פורומית

New member
את מוזמנת להמשיך ``לברבר`` לנו

זה מאוד מעודד לקרוא ולדעת שאת לא לבד בצרה, לגלות פתאום שיש עוד הרבה אנשים שמתמודדים כל החיים שלהם עם אותה בעיה בדיוק כמו שלך, אני מרגישה הרבה יותר טוב מאז שאני פה בפורום, יש את מי לשאול שאלות, יש עם מי לחלוק חויות חיוביות ושליליות, וזה ממש עוזר, תבואי אביטל מתי שבא לך, תמיד נשמח (אני בכל אופן) הורדת 30 קילו (בלי ה5 שהעלת) ? זה נהדר! הלוואי עלי... איך עשית את זה? על ידי פעילות גופנית? כל הכבוד על ההתמדה, קראתי לא מזמן שההתמדה יותר חשובה אפילו מהספורט עצמו, תמשיכי עם זה!! מחזיקה לך אצהעות, פורומית.

אביטל23

New member
פורומית מקסימה ../images/Emo8.gif

נחמד לגלות שיש עם מי לדבר ולמי לספר ושגם יבין אותך. והדיאטה, כן עם פעילות גופנית, בעיקר הליכות. תודה לך על התמיכה שלך אני

ארינה

New member
אז ככה, בנאדם שהיה שמן תמיד ירגיש

שמן ואין מה לעשות. ולא ממש נראה לי שיגיע היום הזה שנוכל כולנו לאכול משהו בלי רגשות אשם. אבל זה מה יש כרגע, צריך להתמודד עם מה שיש. את מוזמנת אלינו כל הזמן לקטר, לבכות, לשמוח ולשתף, בכל דבר שעולה על רוחך. אנחנו כאן בשביל כולם שלך באהבה ארינה

אביטל23

New member
ארינה יקרה!!!

קודם כול תודה על קבלת הפנים, מחממת לב, כיף לדעת שיש עם מי לדבר ולחלוק דברים. כן, וידוע לי שאדם עם עבר של שמן תמיד יראה את עצמו שמן, זה קורה לי המון, אני עדיין מלאונת, אבל לא קולטת את משמעות הירידה שלי עד שאני רואה את עצמי בתמונות ופשוט לא מכירה את עצמי. ובקשר לאוכל, כן, ברור שצריך להתמודד, אבל יש פה הרבה מעבר, בהזדמנות אספר לך. שוב, שמחה שמצאתי את הפורום, כיף שיש עם מי לחלוק שלך אני

uzik

New member
לא להרים ידיים

ברבורים או לא - תמיד יש משהוא ללמוד אחרי שירדתי 17 ק``ג נעצרתי הרבה זמן על אותו משקל ולא הצלחתי לרדת. אחרי שקיבלתי עצה מעמית לעיסוק לקחתי עצמי ברצינות וקיזזתי עוד 4 קג - בחודש האחרון 3. ואני לא מתעסק עם דיאטה. פשוט תזונה נכונה עם ערך תזונתי גבוה ומעט קלוריות והגברת חילוף החומרים וזה עובד. דרושה התאמה אישית של התוכנית וזה עובד יופי.

אביטל23

New member
uzik ../images/Emo8.gif

כן, מוכרת התחושה הזו של להעצר על המחוג. אבל מה שקורה איתי כרגע הוא ההיפך, המחוג לא נעצר, הוא פשוט נוטה לכיוון הלא נכון, וכול כך חבל לי, כי באמת היה לי קשה לרדת את מה שירדתי, ועוד יותר קשה לראות שהדברים יורדים לטימיון. כול הכבוד על הירידה!! על איזה שיטה אתה מדבר?? שלך אני

uzik

New member
השיטה - תזונה נכונה + תוספים

שלחתי לך פרטים במייל - ההתאמה אישית

למעלה