כבר כמה ימים אני חושבת על זה

כבר כמה ימים אני חושבת על זה

שאולי אני רגישה מדי. שכנתי לחדר בעבודה מקבלת מבעלה כל יום בערך 20 שיחות טלפון. הברנש מטלפן אליה כל שעה שעתים עד ששמעתי אותה אומרת לו: טוב אני עסוקה איציק, אולי כדאי שתתקשר אחר כך. ולא בעדינות שניסחתי את זה. ואני לעומת זאת..
רק מחכה שהוא ירים טלפון אחרי 4 שעות שנפרדתי ממנו. האם הגבר שלה יוצא דופן? או שלי? או שבכלל אני מגזימה בדרישות שלי? אומרים שגברים הרבה פחות תלותיים מאיתנו הנשים ואני מנסה לאכול את הקונספט הזה בכל פעם שזה מציק לי, אבל הלואי שהייתי מרגישה שהוא צריך אותי הרבה יותר .. נורמלי?

לירון ואני מדברים בדר"כ בבוקר ב- 8

כי שהוא הולך בבוקר אני לא ממש רואה אותו , אלא יותר מתוך שינה, אז אנחנו אומרים בוקר טוב בטלפון. אח"כ בצהריים אני או הוא נזכרים שלא דיברנו ומרימים טלפון, והשיחה הבאה היא כבר רק אחה"צ , ולפעמים גם לא. אלא אם כן צריכים משהו בין לבין . אז נראה לי שאצלה זו הגזמה, ואצלך זה דיי בסדר..

kisses

New member
הדשא של השכן ירוק יותר

תראי זה שהוא לא מתקשר כל 4 שעות או כל שעה זה לא אומר שהוא אוהב אותך פחות, אולי הוא עסוק מאוד, אולי הוא מרגיש שאת עסוקה , ואולי הוא לא רוצה להפריע. חוץ מזה גברים הם פחות רגישים מנשים וזאת עובדה והם לא תמיד מודעים לצרכים שלנו, אבל שוב זה לא אומר שהם אוהבים אותנו פחות. ואני רק רוצה להגיד לך גבר שמתקשר לאשה כל חצי שניה זה אומר שהוא לא סומך עליה והוא צריך לדעת איפה היא ומה היא עושה (דעתי האישית)

מיכלכהן

New member
גברים ממאדים ונשים מנוגה..

או שאולי זה ההיפך? אבל לא נראה לי שאת רגישה מדי, פשוט ככה יצר אותנו אלוהים שונים, שונים, שונים.. הוא צריך אותך בדיוק כמו שאת צריכה אותו אבל שונה.. קצת סתירה עצמית.. אבל נראה לי שלרובינו זה ככה.. אל תתבאסי..פשוט תתרגלי..

יעלי2

New member
לא כל זוג דומה לאחר (מה לעשות)

אנחנו לא שיכפולים גנטיים. אולי את רגישה מידי ולא היה מזיק לך גברבר שמתקשר כל 4 שעות, אבל התחתנת עם אחד שלא זה מה שברש מעיניו. אז יש לו 1000 תכונות טובות שמפצות על חוסר הטלפונים היומיים. אני רגילה לשדבר עם בעלי כמה פעמים במשך היום. בהתחלה הופתעתי שהוא התקשר אלי לעבודה 4 פעמים ביום, והיו עבודות שזה לא התאפשר אז המספר הצטמצם, אבל בסך הכל זה הדדי. כל זוג ומה שטוב לו. והיות ואתם שניים ולכל אחד יש צרכים ודעות משלו, אז את צריכה לדבר איתו יותר פעמים והוא פחות. תמצאו את האמצע. נ.ב. לא כל שיחה צריכה לקחת יותר מ 2 דקות. רק לדעת אם הכל בסדר ומה נשמע. את זה גם את יכולה לעשות ולא לחכות לו. רק שזה לא יהפוך להיות סינדרום האישה המציקנית (שזה איפיין בעבר את אחי ואשתו).

תודה!

רק רציתי לשמוע שזה נורמלי . יש לי בעל מקסים שעוזר ומבשל לי והכל ואני די כועסת על עצמי שאני מצפה ממנו לעוד ועוד, אולי ליותר מדי , ואולי גם לא. אני שואלת את עצמי אם לדבר איתו על ההרגשות הללו או פשוט לקבל את זה שהוא גבר.

יעלי2

New member
ענן ורוד - עצתי:

לכל אחד יש סדרי עדיפות משלו. אני בעד לשמור את הויכוחים, השיחות עומק והביקורת לדברים מהותיים. במילים אחרות כשעושים שיחה על נושא הטלפון אפשר לעשות את זה כהערת אגב ולמה? כדאי לשמור ביקורת מהותית לדברים גדולים בזוגיות (ובכלל, גם כשיש ילדים) כדי שיתייחסו אליה במלוא הרצינות. ולא "לבזבז" שיחה רצינית עם הבעל על נושא שבסך הכל הזוגי יכול להיות יחסית בעל משקל קטן (ואני זהירה כי כמו שאמרתי לכל אחדסדר עדיפות משלו). או בקיצור: לשמור את ה "זאב זאב" למקרים חשובים.

מישהו היום אמר לי שיש 2 כללים

חשובים לנישואים מוצלחים: (1) לא לחפש את מה שרע אצל הצד השני אלא להתמקד בדברים הטובים (הרי תמיד יהיו גם דברים רעים). (2) לוודא שמישהו מוותר כי שני אנשים דומיננטים שלא מוכנים לוותר זה מתכון לאסון. למה אני אומרת את זה? (לא בשביל להטיף לך) כי הנה יש לך בעל מקסים שמבשל ועוזר... אז למה לחפש מה לא טוב? ואגב... גם אני נוטה כמוך לרגישות יתר ולראיית הדברים ש"חסרים"... ונוכחתי לדעת שזה רק עושה לי ולו רע... וכמוך - יש לי בעלול עם המון דברים טובים שמבשל ועושה המון המון... אבל לפעמים פחות תקשורתי עם הסביבה... ואני נאבקת עם עצמי לא להציק לו יותר מידי "לדבר" כי אני שונאת נשים נודניקיות ולא רוצה להפוך לכזאת... זה לא קל לפעמים - השוני הזה בין גברים ונשים... אבל אנחנו הרי לא יכולים האחד בלי השני!!!

מישהו היום אמר לי שיש 2 כללים

חשובים לנישואים מוצלחים: (1) לא לחפש את מה שרע אצל הצד השני אלא להתמקד בדברים הטובים (הרי תמיד יהיו גם דברים רעים). (2) לוודא שמישהו מוותר כי שני אנשים דומיננטים שלא מוכנים לוותר זה מתכון לאסון. למה אני אומרת את זה? (לא בשביל להטיף לך) כי הנה יש לך בעל מקסים שמבשל ועוזר... אז למה לחפש מה לא טוב? ואגב... גם אני נוטה כמוך לרגישות יתר ולראיית הדברים ש"חסרים"... ונוכחתי לדעת שזה רק עושה לי ולו רע... וכמוך - יש לי בעלול עם המון דברים טובים שמבשל ועושה המון המון... אבל לפעמים פחות תקשורתי עם הסביבה... ואני נאבקת עם עצמי לא להציק לו יותר מידי "לדבר" כי אני שונאת נשים נודניקיות ולא רוצה להפוך לכזאת... זה לא קל לפעמים - השוני הזה בין גברים ונשים... אבל אנחנו הרי לא יכולים האחד בלי השני!!!

kisses

New member
מסכימה במאות האחוזים ../images/Emo45.gif

אלו כללים מעולים

אמיקה

New member
טלפונים...

יש ימים שבהם הוא מתקשר כל כמה שעות, ויש ימים שההיפך (אני). יש ימים שזה מציק, ויש ימים שזה כיף. יש טלפונים של "סידורים" ויש טלפונים רומנטיים (ובמקרה שלנו יש גם טלפונים של התיעצויות מקצועיות, אבל זה חוצה מהעייסק) אבל למה זה אומר משהו? אולי בעלה של השכנה לא ממש עסוק (בלשון המעטה) ? אולי הם סתם עושים סידורים ? אולי זה התחליף לשיחות בערב כי לא יוצא להם להיפגש ? יש אלף אפשרויות שיכולות - אולי - להניח את דעתך, אבל זה ממש לא מעיד על כלום... עניין של טיפוס (בעלך נורמלי ובעלה נורמלי. האחרון נשמע לי קצת פחות
) אל תדאגי סתם...

fila

New member
...........אז ככה............

זה לא שאת רגישה מידי וזה לא שהוא לא מרגיש שהוא לא צריך אותך.... גם אצלי במשרד רואים את ההבדלים... אני ושמעון מדברים כל איזה שעתיים אפילו למשך דקה או שתיים ואני מודה בהחלט שאם קורה יום אחד שאנחנו לא "עומדים בלוח זמנים " של השיחות אז אני או הוא חושבים שאולי משהו לא בסדר, אבל זה לא אומר כלום, זה נובע גם מסוג העבודה, הבעל של חברה שלי מנהל ב"סלקום" והוא מאוד עסוק והיא היתה מתקשרת אליו מלא פעמים והוא אפילו לא היה עונה לה.... בסוף הם התפשרו עם הודעות כתובות בפלאפון ומיילים, וכשהוא יכול היה להתקשר הוא היה מתקשר.... הגבר שלך לא יוצא דופן וגם לא של חברתך....הם פשוט שונים, אני בטוחה שהוא לא מדבר כל היום בטלפון עם מישהו אחר, הוא פשוט לא אחד ש"מת" על שיחות טלפון...

למעלה