כבר כמעט נובמבר

כבר כמעט נובמבר

תסתכלי, כבר כמעט נובמבר. הביטי החוצה דרך חלונות לבי הספוג. תראי את השמיים, הם בוכים רק בשבילנו. תרימי כבר את הראש העקשן הזה שלך! תסתכלי איך הרחובות שטופים ונקיים. תראי את כל האנשים שרצים ברחוב, ממהרים הביתה אל האהבה שלהם- שלא תחכה יותר מדי. כמה ניסיתי לרוץ אלייך, מהר ככל שיכולתי. ואת...את אף פעם לא חיכית לי ליד החלון. תצאי קצת החוצה. אל תתלבשי יותר מדי. ג´ינס וחולצה שחורה זה מספיק כדי שיהיה לך קר. אבל לא מספיק קר כמו שלי היה בזמן האחרון. תלכי אל הגבעה שלנו, יחפה, תשבי מכורבלת ומכונסת בתוך עצמך. תרכיני את הראש שלך כדי שהשחור שבעיניים לא ימרח. תנסי להצית סיגריה, אבל גם היא תירטב במהרה. נו? תזרקי אותה כבר! תחשבי קצת. בעצם, תחשבי הרבה. בעצם, זה לא משנה כמה את תחשבי. ממילא אני לא אהיה ענן בתוך הראש שלך. מעולם לא הייתי. תסתכלי, כבר כמעט נובמבר. תראי את כל הגודל הזה של השמיים. הם בוכים רק בשבילנו. ואת? מתי את תבכי? ===================================================================== פרסמתי את זה כבר בפורום כתיבה יוצרת. מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים...?

Maple85

New member
אהבתי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יש פה מצד אחד אכזבה ומצד שני כעס, ואהבתי איך שהעברת את זה בכתיבה שלך, במיוחד בשלוש השורות האחרונות, שבעצם מסכמות את הכל. מצפה לעוד

מורן א

New member
יפה כמו..

נגינה עם אוקטבות עולות ויורדות. ישנה תחושה של התעצמות הרגש עם כל משפט. אהבתי. ברוכה הבאה.

Pixy led

New member
נהניתי מהקריאה.

אני אוהבת את העדינות, הכנות, הניסוח החצי-שביר שהשתמשת בו. מאד נעים. אגב, אני פיקסי-לד, נעים להכיר.

Pixy led

New member
תודה לשתיכן,

אני אמנם הטרו (למרות שאני מאמינה שלכולנו יש צד קצת ביסקסואלי...), אבל זה לא מונע ממני להנות מהספרות כאן... מותר? *חיוך* באותה הזדמנות: מורן, השארתי לך תגובה על הסיפור "פיגוע" שכבר עבר לעמוד הקודם, רק רציתי ליידע אותך כדי שתראי... נעים להכיר!

מורן א

New member
פיקסי-לד

קראתי את תגובתך על "פיגוע" ושמחתי שנהנית ממנו. אגב, הוא ברובו מבוסס על התרחשויות אמיתיות, כך שכנראה הצלחתי להעביר בדיוק את הרגשות שלי. אכן שמו והתעסקותו של הפורום הוא בגאווה אך כולם מוזמנים ולכולםיש פה מקום. מורן

למעלה