כבר כמעט שבת...

fila

New member
כבר כמעט שבת...../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

לא יכולה שלא להתפעל מהאווירה: להזכירכן אני גרה במושב, אז עכשיו יש את השקט שלפני השבת, לא עוד טרקטורים ומעט מאוד מכוניות,
החתולים שלי משתזפים על הטרסה מול קרני השמש
האחרונות של היום הזה,שמעון רואה כדורגל
בשקט עם הקפה
והסיגריה האחרונה להיום (הוא החליט שהוא לא מעשן יותר בשבת...) ואני כאן עם התה
והציפורים
שעומדות בחלון שלי ומתווכחות בינהן(
) וכל הבית מלא בניחוחות של אפייה אחרי שהכנתי 3 סוגי עוגיות ועוגה אחת (לא יצאה לי טוב, שכחתי את הסוכר
) ועכשו גם חולף לו מישהו על סוס... ובאווירה נעימה זו, שיהיה לכולנו סופשבוע מדהים. שבת שלום

../images/Emo20.gifאיזה כיף...

ממש דימיינתי את מה שכתבת... נשמע שיש כזאת אוירה מדהימה! הלוואי עלי לגור במושב... אמנם מאוד שקט אצלי, אבל אף אחד לא יעבור כאן על סוס (בעצם קודם עברו שני ילדים על חמורים
). סופשבוע מקסים

shelycat

New member
איזה מין שלווה ועוד שבוע../images/Emo163.gif

על המחנה נדלק ירח על המאהל כוכב זורח והזמן כמו גומי מתמרח ליל שבת בלי טעם ובלי ריח והשקט את הלב קורע. איזו מין שלוה ולא עושים שום דבר איזו מין שלוה ועוד שבוע עבר. השבת בכלל אינה עוברת כבר קראנו את עיתון הערב שרנו כבר שירי מגל וחרב כבר תפרנו את החור בגרב ופתרנו תשבצים בלי הרף איזו מין שלוה ולא עושים שום דבר איזו מין שלוה ועוד שבוע עבר. אף מכתב ממך עוד לא הגיע עוד מעט המפקד יופיע ויחזור ודאי שוב להבטיח בקרוב לרגילה אגיע שתקני שוב שניים ביציע. איזו מין שלוה ולא עושים שום דבר איזו מין שלוה ועוד שבוע עבר.

רחלילי

New member
כמה תואמים התיאורים שלכן!!!

גם אנחנו כעת בסופש של רוגע, דבר שאנו מאמצים יותר ויותר לאחרונה. לא עוד פסטיבלים של ארוחות חברים כל יום שישי. לא עוד מרוץ אחרי השעון. קמים וחוזרים למיטה וקמים ויוצאים וחוזר חלילה. יוצאים לכמה סידורים רק אם ממש צריכים. נהנים עם "נאדיה" ו-"סבאסטיאן" על הספה ובחצר. ורגועים. ומאושרים. ביום ראשון אספר מה העסיק אותי נפשית בשבועות האחרונים. עכשיו אני מתמקדת ברוגע. איזה כייף!!!!

fila

New member
רק עכשיו ראיתי...

אני מרגישה יותר טוב , תודה
. וזה בתנאי שאני לא מתאמצת יותר מידי

למעלה