להפריע לשקט.הנה לידי יש איזה יום הולדת לאיזה ילד , עושים רעש על כל השכונה. זה מהערבים? אבל אלה כבר דור רביעי בארץ. לערבים דמינו?
מצד אחד זה לא נחמד שמפריעים עם רעשהנה לידי יש איזה יום הולדת לאיזה ילד , עושים רעש על כל השכונה. זה מהערבים? אבל אלה כבר דור רביעי בארץ. לערבים דמינו?
איך ידעת את מי אני מעריץ? ניתנה לך הנבואה לפני חורבן בית המקדש אחריו?מצד אחד זה לא נחמד שמפריעים עם רעש
מצד שני
אנשים כמוך, רוסים שמעריצים את פוטין והיטלר,
הרבה יותר גרועים
כתבת כל כך הרבה הודעות הזויות בתפוזאיך ידעת את מי אני מעריץ? ניתנה לך הנבואה לפני חורבן בית המקדש אחריו?
הוד מעלתו הקיסר פוטין ירום הודו שליט"א מבצע אחת המצוות החשובות מדאורייתא, מחיית זרע עמלק וזכרו. ואתה מאוד חכםכתבת כל כך הרבה הודעות הזויות בתפוז
שאין בעיה למצוא
הנה כאן פתחת שרשור וכתבת שאתה רוצה להצטרף להפגנה בעד רוסיה במלחמה הנוכחית
יש כאלו כמוך, שאף אחד לא יהיה מופתע אם הוא עובד למען האירנים תמורת כסף
היינו בחתונה של זוג ממוצא רוסי. רוב המוזיקה עם הרעש והכפיים והריקודים והשמחה היתה דווקא מזרחית. מסתבר שמה ששמח- שמח גם עבור מי שאיננו ממוצא מזרחי או ערבי.הנה לידי יש איזה יום הולדת לאיזה ילד , עושים רעש על כל השכונה. זה מהערבים? אבל אלה כבר דור רביעי בארץ. לערבים דמינו?
לא הבנת על מה אני מדבר, אני מדבר על הרעש שהם עושים למאות בתים. מצידי שישמחו כל החייםהיינו בחתונה של זוג ממוצא רוסי. רוב המוזיקה עם הרעש והכפיים והריקודים והשמחה היתה דווקא מזרחית. מסתבר שמה ששמח- שמח גם עבור מי שאיננו ממוצא מזרחי או ערבי.
מעכשיו בעזרת השם, דורות לאינספור מכל הגלויות. איך קשור "לדעת לשמוח" לעשיית רעש למאות שכנים?הנה לידי יש איזה יום הולדת לאיזה ילד , עושים רעש על כל השכונה. זה מהערבים? אבל אלה כבר דור רביעי בארץ. לערבים דמ
מה לא יבין? את שימת ה .... ז ... על כולם?אשכנזי אסלי לא יבין זאת...
תמוהה עם רמקול. הדלקת רמקול לא נחשב חילול שבת?מעכשיו בעזרת השם, דורות לאינספור מכל הגלויות. איך קשור "לדעת לשמוח" לעשיית רעש למאות שכנים?
לפני כמה חודשים, כתבתי על שכנים אחרים, ביום שישי יושבים על ארוחה, שרים זמירות עם רמקול. זה לא מפריע לי, דווקא שרים יפה.
למה רמקול? בלי רמקול אין שמחה? משהו תרבותי? אולי השראת המואזין של בני דודינו?
בוודאי שאוף קורס.תמוהה עם רמקול. הדלקת רמקול לא נחשב חילול שבת?
כמובן. אבל בלי רמקול אין שמחה. שמחה זה חלק מעונג שבת.בוודאי שאוף קורס.
ובכל זאת מליוני שומרי שבת הסתדרו עד היום ומסתדרים גם היום בלשמוח בשבת ולקיים עונג שבת ללא רמקולים.כמובן. אבל בלי רמקול אין שמחה. שמחה זה חלק מעונג שבת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.