כבר כתבתי בנושא, לא קיבלתי תשובה. מה הקטע שלכם, יהודים ממוצא מדינות ערב, למה אתם אוהבים לעשות קולות ברמקולים?

boriska1

Active member
הנה לידי יש איזה יום הולדת לאיזה ילד , עושים רעש על כל השכונה. זה מהערבים? אבל אלה כבר דור רביעי בארץ. לערבים דמינו?

lemner40

Well-known member
הנה לידי יש איזה יום הולדת לאיזה ילד , עושים רעש על כל השכונה. זה מהערבים? אבל אלה כבר דור רביעי בארץ. לערבים דמינו?
מצד אחד זה לא נחמד שמפריעים עם רעש
מצד שני
אנשים כמוך, רוסים שמעריצים את פוטין והיטלר,
הרבה יותר גרועים

lemner40

Well-known member
איך ידעת את מי אני מעריץ? ניתנה לך הנבואה לפני חורבן בית המקדש אחריו?
כתבת כל כך הרבה הודעות הזויות בתפוז
שאין בעיה למצוא
הנה כאן פתחת שרשור וכתבת שאתה רוצה להצטרף להפגנה בעד רוסיה במלחמה הנוכחית
יש כאלו כמוך, שאף אחד לא יהיה מופתע אם הוא עובד למען האירנים תמורת כסף

boriska1

Active member
כתבת כל כך הרבה הודעות הזויות בתפוז
שאין בעיה למצוא
הנה כאן פתחת שרשור וכתבת שאתה רוצה להצטרף להפגנה בעד רוסיה במלחמה הנוכחית
יש כאלו כמוך, שאף אחד לא יהיה מופתע אם הוא עובד למען האירנים תמורת כסף

הוד מעלתו הקיסר פוטין ירום הודו שליט"א מבצע אחת המצוות החשובות מדאורייתא, מחיית זרע עמלק וזכרו. ואתה מאוד חכם

משתפרת1

Well-known member
היינו בחתונה של זוג ממוצא רוסי. רוב המוזיקה עם הרעש והכפיים והריקודים והשמחה היתה דווקא מזרחית. מסתבר שמה ששמח- שמח גם עבור מי שאיננו ממוצא מזרחי או ערבי.

boriska1

Active member
היינו בחתונה של זוג ממוצא רוסי. רוב המוזיקה עם הרעש והכפיים והריקודים והשמחה היתה דווקא מזרחית. מסתבר שמה ששמח- שמח גם עבור מי שאיננו ממוצא מזרחי או ערבי.
לא הבנת על מה אני מדבר, אני מדבר על הרעש שהם עושים למאות בתים. מצידי שישמחו כל החיים

ריקי זו אני

Well-known member
סליחה...
הרי עלו ארצה (אף על פי ולמרות הכל... וכנגד כל ההחלטות)... והם הרי נחשבו לדור המדבר... אז אני היא בת מדור אחד וילדי החצי אשכנזים אבל יודעים לשמוח... ועוד איך... הם בני הדור השני לפליטות... ומאחר ונכדתי בת ה-16 לא ילדה עדיין... אזי דור רביעי קום יקום ב"ה... ונקווה שבני הדור הרביעי ירקדו... יעשו זאת בשקט... בשקט... בשקט... בשקט... בשקט... שׂשששששש

boriska1

Active member
הנה לידי יש איזה יום הולדת לאיזה ילד , עושים רעש על כל השכונה. זה מהערבים? אבל אלה כבר דור רביעי בארץ. לערבים דמ
מעכשיו בעזרת השם, דורות לאינספור מכל הגלויות. איך קשור "לדעת לשמוח" לעשיית רעש למאות שכנים?
לפני כמה חודשים, כתבתי על שכנים אחרים, ביום שישי יושבים על ארוחה, שרים זמירות עם רמקול. זה לא מפריע לי, דווקא שרים יפה.
למה רמקול? בלי רמקול אין שמחה? משהו תרבותי? אולי השראת המואזין של בני דודינו?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מעכשיו בעזרת השם, דורות לאינספור מכל הגלויות. איך קשור "לדעת לשמוח" לעשיית רעש למאות שכנים?
לפני כמה חודשים, כתבתי על שכנים אחרים, ביום שישי יושבים על ארוחה, שרים זמירות עם רמקול. זה לא מפריע לי, דווקא שרים יפה.
למה רמקול? בלי רמקול אין שמחה? משהו תרבותי? אולי השראת המואזין של בני דודינו?
תמוהה עם רמקול. הדלקת רמקול לא נחשב חילול שבת?

למעלה