michellelurie
New member
כבר כתבתי פה בעבר אבל הבעיות ממשיכות
יש לי גור חתולים בן חמישה חודשים שאצלינו 3 חודשים ובהם משלשל
אני אנסה לקצר כמה שאפשר:
מהיום שהגיע אלינו החל לשלשל בערך 5-7 פעמים ביום
תחילה ניתנה אנטיביוטיקה מכמה סוגים (כל פעם משהו אחר) וגם כדור תילוע ובמקביל קיבל אוכל ID - ללא בדיקה ולא ראינו שיפור
ואז עשינו בדיקות צואה וגילינו קוקסידיות וקיבל טולטרוזוריל
אחרי כשבועים התחיל להקיא ברמה של פעם ביום והגענו איתו לבית חולים מדי ווט בחיפה שם עשו בדיקות דם ששם היה קלציום גבוה וכדוריות דם לבנות מרובות
ובדיקות צואה שנשלחו לבית דגן וחזרו תקינות גם במחינת טפילים וגם חיידקים
ואולטרסאונד שגילה לימפות מוגדלות
הוחלט להעביר אותו לZ/D
קיבל נוזלים,משפרי תיאבון ומחזקי קיבה במשך 3 ימים (היה יום אחד שסירב לאכול כמעט בכלל ובגלל זה קיבל גם משפרי תיאבון) והפסיק לשלשל ולהקיא לכמעט שבועיים
ואז חזר שוב וכבר שבוע שני עם שילשולים ובתקופה הזאת הקיא כבר פעמיים- כרגע משלשל בערך 2-4 פעמים ביום ולפעמים בין לבין הולך יותר מוצק
פרט לזה במהלך הזמן הזה הייתה דלקת עיניים שהטיפול גרם לאדמומיות ועברה לבד ודלקת אוזניים שטופלה בערך באותו הזמן שחזר לשלשל
וגם כרגע מחליף שיניים
אתמול שלחתי שוב בדיקות צואה אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות
יש לי גור חתולים בן חמישה חודשים שאצלינו 3 חודשים ובהם משלשל
אני אנסה לקצר כמה שאפשר:
מהיום שהגיע אלינו החל לשלשל בערך 5-7 פעמים ביום
תחילה ניתנה אנטיביוטיקה מכמה סוגים (כל פעם משהו אחר) וגם כדור תילוע ובמקביל קיבל אוכל ID - ללא בדיקה ולא ראינו שיפור
ואז עשינו בדיקות צואה וגילינו קוקסידיות וקיבל טולטרוזוריל
אחרי כשבועים התחיל להקיא ברמה של פעם ביום והגענו איתו לבית חולים מדי ווט בחיפה שם עשו בדיקות דם ששם היה קלציום גבוה וכדוריות דם לבנות מרובות
ובדיקות צואה שנשלחו לבית דגן וחזרו תקינות גם במחינת טפילים וגם חיידקים
ואולטרסאונד שגילה לימפות מוגדלות
הוחלט להעביר אותו לZ/D
קיבל נוזלים,משפרי תיאבון ומחזקי קיבה במשך 3 ימים (היה יום אחד שסירב לאכול כמעט בכלל ובגלל זה קיבל גם משפרי תיאבון) והפסיק לשלשל ולהקיא לכמעט שבועיים
ואז חזר שוב וכבר שבוע שני עם שילשולים ובתקופה הזאת הקיא כבר פעמיים- כרגע משלשל בערך 2-4 פעמים ביום ולפעמים בין לבין הולך יותר מוצק
פרט לזה במהלך הזמן הזה הייתה דלקת עיניים שהטיפול גרם לאדמומיות ועברה לבד ודלקת אוזניים שטופלה בערך באותו הזמן שחזר לשלשל
וגם כרגע מחליף שיניים
אתמול שלחתי שוב בדיקות צואה אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות