כבר כתבתי פה כמה הודעות בתחילת

אמינימי

New member
כבר כתבתי פה כמה הודעות בתחילת

הדרך של הפורום והנה אני שוב פה, עדיין מתלבט ולא בטוח אולם להבדיל מהפעם הקודמת שכתבתי ואמרתי שאני שלם עם עצמי והכל, הפעם אני לא ממש בטוח בעקבות מפגש עם בת זוג פוטנציאלית. והנה קיצור סיפור חיי: מעולם לא הייתי במערכת יחסים עם אישה (או גבר לצורך העניין), אם זה בגלל שאני ביישן, אם זה בגלל שאני בררן או סתם לא יודע למה. לגבי המיניות, מצד אחד אני הכי מיני שיכול להיות שזה נוגע לעינוג עצמי אבל כשזה מגיע לאחרים, אני מתרחק, גם כאן אני לא יודע אם זה בגלל חשש שלא אדע מה לעשות (בעקבות 30 שנה של חוסר ביחסים אינטימיים עם בת זוג) או בגלל שאני א-מיני. האמת היא שמצד אחד אני כן מדמיין את עצמי עושה את זה עם מישהי אבל מצד שני זה מגעיל אותי - אני לא יודע נשמע כמו תסביך בשבילי או משהו... כנ"ל לגבי נשיקות - אני מסוג האנשים שלא ממש אוהב נשיקות מכל סוג שהוא. בקיצור היום כנראה יהיה לי דייט נוסף עם הבחורה ואני לא יודע אם נגיע לנושא השיחה הנ"ל ואם כן אני לא יודע מה אומר, אני מניח שאני אגיד בדיוק מה שכתבתי כאן ונחכה לתגובה... זהו בעצם, סתם הייתי צריך לשפוך קצת ולשתף, אז תודה שאתם כאן !

אם זה עושה לך רע....

למה לסבול? לא על זה אתה צריך לחשוב שכשאתה נפגש עם בחורה תחשוב רק על מה שכן חשוב לך אולי בסוף הערב כן תרצה להתנשק איתה ואם לא, זכותך אבל לפעם הבאה תפגשו כידידים כי אחרת יש מתח באויר...

לא חושבת שיכולים לענות לך כאן

תשמע, הכל יכול להיות. אולי אתה א-מיני, אולי זה תסביכים, אני לא יכולה להגיד לך מה העניין. לפעמים קשה מאוד לדעת אם רוצים או לא עד שמגיעים לסיטואציה. לפעמים אני תוהה, מה לעזאזל ברצף האבולוציוני הביא את המין האנושי לכאלה הסתבכויות סביב מין...

clean grunge

New member
|יבחוש|קצת בעיה...

אבל ממה שאני למדתי(בערך..)זה שהשיטה הכי טופה לבדוק אם אתה באמת כזה או סתם "פחד" היא לנסות!..תנסה..אל תתבייש..תהמר על הרגע ותן את הנשיקה או מה שזה לא יהיה..אם לא תרגיש טווף עם זה מבחינה שזה מגעיל אותך אז כנראה שאתה "כזה"..אם זה סתם גרם לך לאי נעימות אז כנראה שאתה לא "כזה"..אם נגעלת וחשת אי נעימות אבל אתה רוצה עוד..סימן שאתה "בסדר".. מה שחשוב בניסיות האלו זה שאתה צריך להיות כנה עם עצמך בנוגע למסקנות.. אין זמן לאהבה(אם יש בכלל "אהבה"...)

למעלה