כבר לא אהיה אני

כבר לא אהיה אני

את כועסת עלי. אולי אפילו בצדק. אני לא מתעניינת בחיים שלך, לא יודעת בכלל מה קורה איתך. שאלת את עצמך מדוע? אני אגיד לך. יש לי סיבה. זה מכוון. כשהתעניינתי, דחית אותי מעליך, הוצאת עלי כעסים, הרמת קולך. אז אני לא רוצה בכלל להגיע למצבים שכאלו איתך. שותקת. לא ידעתי לריב מעולם. לא הייתי מעולם זו שנתנה את הטון. אז שתקתי ולא שאלתי יותר. חיכיתי שתספרי. אם התעניינתי? כן. אבל שתקתי. חיכיתי. יודעת שקשה לך. יודעת שהיית זקוקה לי. אבך הלכתי. ואני? מה אני עשיתי בכל החודשים האחרונים? את זה לא ידעת. נפלתי חזק. הלכתי רחוק מידי. הלכתי רחוק מידי. יותר מידי. כבר יותר משנה ידעת שאני מידי פעם משתמשת. לא משהו רציני, פה ושם ג'ויינט. לא על בסיס קבוע. כך לפחות חשבת. ידעת שאני שותה. פה ושם. ככה חשבת. לא אמרתי את האמת. אחר כך, לפני מספר חודשים גילית שאני מעשנת גם קוק. גם זה לא נתפס כרציני, חשבת לתומך שזה לא עניין שגרתי. ובכן, אני לא מתעניינת בחייך, גם לא בחיי אחרים. אני אוהבת, כן. אבל אני עסוקה בהרס עצמי. לא מצפה שתביני, אבל האפטיות שאפפה אותי ואטמה כל חלקיקי נפש בי, היא הצליחה להרוס את כל הרצון שלי לעזור ולהיות "שם" עבורך. השימוש נעשה גרוע מיום ליום. אני אפילו לא יכולה להסביר. בטח ובטח שאני לא באה להצטדק. אבל כן רוצה להגיד. משימוש יומיומי בחומרים קלים, עברתי לשימוש רציף בחומר כבד. משם הגעתי אל השיא. השתמשתי במה שמעולם לא האמנתי שאכניס לתוכי. גם כאן הסיוט לא נגמר. השימוש הזה הפך לדבר שלא האמנתי שאעשה. שאני אזריק לעצמי? היית מאמינה? עד היום לא נקלט לי. אז זו המציאות. ולכן אני מנותקת. מפוררת. מרוסקת. עכשיו אכתוב משהו שירגיז אותך. אבל אכתוב. הסמים לקחו לי את החברות. הם לא לקחו ממני את האהבה אליהן. ואליך. אומרים שאדם נמדד בשעת צרה. אני לא אמרתי זאת מעולם. לא דגלתי במשפט זה אף לא לרגע. אדם נמדד בכל עת ובכל שעה בעיניי. אז את יכולה ללכת בשקט. אני לא כועסת חלילה. את לא צריכה אחת כמוני. גם לא הן. זהו מכתב פרידה. מי ייתן ואלוהים יהיה עימך. עימכן. אמן.

ועוד דבר

הוכנסתי לגמילה והיה לי נורא קשה ברגע שנשבר הקריז הוציאו אותי לחופש יומיים אני חוזרת לשם במוצאש. זה קשה. אין ביקורים. אין כלום. קשה. לכן לא אוכל לקרוא את תגובתך. וכשאצא, עדיין לא אהיה אני.

לך..

אני הרבה זמן רואה זאת.. רוצה רוצה להגיב באמת מהלב ומהבטן ולא יצא לי כלום מהפה רק חול.. קוראת וחושבת קוראת וחושבת על הרבה דברים וגם אלייך למרות שלא מכירה אותך.. איתך בלב ומאחלת לך שנה טובה א-מ-ן.. ואני מאמינה לך.. מקווה שהם גם יודעות שאת אוהבות אותם ואת אהבה שלך אליהם זה לא לקח או יקח.. שיר..

וכתבתי לך מסר כבר באותו היום..

שקראתי זאת וכמה פעמים קראתי.. רציתי לקרוא אות, אות בשביל להבין אותך טוב יותר..

מיכל..~

New member
"כבר" לא אני? מתי היית את??

התלבטתי אם להגיב או לא ות'אמת אני מרגישה צורך ממש חזק להגיב ומצד שני אני מרגישה שזה לא יהיה המעשה הנכון חבל להוציא את הכל לפני כולם אבל יהיה לי גם חבל לא להגיב כי יש לי המון מה לומר והמון מה להגיד והפעם, כפי ששמת לב גם לי נמאס לשתוק, וגם לי נמאס להתעלם כאב לי לקרוא את ההודעה כשם שכואב לי לראות אותך וכואב לי לשמוע אותך והכעס שיש בי אלייך הוא עצום לא בגלל הסוגי התמכרויות שלך [שאגב, גם על זה יש בי מידה של כעס] אלא על הצורה שבה את נכנעת לעצמך, נכנעת לדפוסי התנהגות שלך שהם לא מי יודע מה בריאים.. ואת הרי יודעת שזה נובע ממקום חולה, את יודעת שזה לא בסדר את יודעת שזה אסור ופוסל והכי הכי את יודעת שזה פוגע גם בך וגם באחרים וזה מה שהכי צורם לי גם בהודעה שלך וגם בכלל שאני יודעת שאת מודעת לזה שזה מכאיב לסובבים אותך ואת בוחרת להתעלם עם כל הכאב ועם כל החרא והרצון לברוח ולמות ולשכוח ולהעלם המילה "התמודדות" מוכרת לך? [ואני יודעת שהיא מוכרת] החיים רצופים מכשולים ואני יודעת שקשה לך ואני יודעת שהיה קשה לך ואני יודעת שעוד יהיה לך קשה.. אבל שומדבר בעולם לא מצדיק בריחה כזו [!!!!!!] ואת לא יכולה לתרץ כל הזמן את כל ההתנהגויות שלך בזה רצית להיות שם בשבילה? היית יכולה תפסיקי לתרץ את זה בכך שאת היית שם אבל בשתיקה שרצית לשאול ולא ידעת איך כי כשאת רוצה לדבר את יודעת ואת עושה את זה מצויין. אלוהים לא צריך להיות איתך *את* צריכה להיות עם עצמך כי את מספיק חכמה ומספיק חזקה ומספיק מוכשרת כדי להתמודד עם עצמך ועם העולם תפסיקי להתייאש יותר מדי מהר תפסיקי להרים ידיים את מוקפת אנשים שיקטפו עבורך את הירח ויורידו עבורך את השמיים ואני לא אומרת, היית בשביל הרבה אנשים ונתת מעצמך המון אבל בסופו של דבר, הרגיש לי לפחות, שאת מרוכזת רק בעצמך שאת לא רואה אפ'חד ממטר וזה הרגיז אותי וזה הכאיב לי וזה העציב אותי בחיים שלי לא כעסתי כשם שכעסתי אז ושדיברתי איתך המון מילים נאמרו גם מכעס ונשלפו מתוך מצב רגעי אבל אני יושבת עכשיו מול ההודעה שלך, ואת יודעת מה? אני לא חוזרת בי ולו במילה אחת אין דבר כזה מקרה אבוד ואין דבר כזה נשמה מקולקלת אבל בלי רצון שלך ובלי טיפת התמודדות את תמשיכי לשקוע בחרא של עצמך תמשיכי לחיות בצורת חיים הזאת שלך ושומדבר לא ישתנה אם *את* לא תשני !!!!!!! לא הגיע הזמן לטפל בזה? לא הגיע הזמן להתמודד עם זה? לא הגיע הזמן לחיות אחרת?? לא נמאס לך??? ושאני מדברת על טיפול אני מדברת על טיפול ולא על לסמן 'וי' אצל המטפל את יכולה לצאת מזה את יכולה להוכיח אחרת אם רק תרצי וזאת בדיוק בעיה, הבעיה שאת לא רוצה לשנות!!!! לא רוצה. תאשפזי את עצמך-תטפלי בעצמך-תפסיקי לחיות כבר ככה!!! תפסיקי לוותר לעצמך כי תוך כדי שאת מוותרת על עצמך את מוותרת על סובביך וגם על החברות שלך ועל האהבות שלך לא הסמים ולא השתייה ולא שומדבר אחר לקח לך את כל זה אלא את במו ידיך עשית זאת ואת במו ידיך גם יכולה לתקן. את רוצה לתקן?? את באמת באמת רוצה?? זה הזמן להוכיח את זה ללכת ולטפל בזה מהשורש, להוקיע את הכאב מבפנים לא לטייח ולא להעלים כי את הרי יודעת שזה תמיד נשאר איתך ואת תמיד בוחרת בדרך הקלה ואת תמיד בורחת ואת תמיד מוותרת הגיע הזמן לבחור בדרך הקשה, וכן היא תהיה לך קשה אפילו קשה מאוד אבל זה אפשרי וזה באמת אפשרי כששמעתי שאת הולכת למוסד גמילה, אמרתי, שזה לא שמנה אם יגמלואותך מהסמים או יגמלו אותך מהשתייה או מהפגיעה העצמית או מאלף הדרכים של הרס עצמי- כל עוד לא יגמלו אותך מהנפש שלך דבר לא יעזור. כל עוד לא יגמלו אותך מהבעיה עצמה ולא רק מהסיפטומים דבר לא יעזור דבר לא יעזור לך בעצמם, מלבד עצמך.. את הכעסת אותי והכאבת לי ונמאס לי לשמוע את השקרים שלך ונמאס לי לראות אותך מתנהגת בצורה כל כך כפויית טובה לפעמים ונמאס לי גם מהמשחקים שלך האלה את לא צריכה לדרוש תשומת לב כי את מקבלת את זה בשפע לפחות לא לדרוש תשומת לב בדרכים כאלו כי זה הכי כואב בעולם הכי הכי תפסיקי להכאיב לאלה שאוהבים אותך ואולי ככה לא תאבדי אותם. אני מאחלת לך בהצלחה אם תרצי בכך-תוכלי ולעזאזל תרצי כבר כי אפחד לא יכול לעזור לך מלבד עצמך ואל תגידי שניסית הכל ולא הצלחת- כי אף פעם לא ניסית באמת ועכשיו אולי הגיע הזמן..

מיכל..~

New member
ועוד דבר [2]

הוכנסת לגמילה? אחלה היה לך קשה? יופי ומה החלטת לעשות עם זה עכשיו?????? כמו גלגל, מנטרה, הכל צפוי מראש חלאס. אולי אם תמשיכי בטיפול זה ישתנה אבל כרגיל את בוחרץ להפסיק עם הכל לזחור לשקוע בחרא לשכוח מכולם לשכוח מעצמך ובדרך להכאיב לכאוב ולאבד ואותי איבדת.

ילדונת~

New member
אז זהו?

זהו מכתב פרידה?! ככה לזרוק הכל זרקת תחיים שלך ועכשיו אותנו את עצמך כבר זרקת מזמן מה עוד תזרקי מעלייך את מי עוד תאשימי בחייך? כואב לי עלייך כואב לי פה בפנים כמו שלא חשבתי שיוכל עוד לכאוב כעסתי עלייך רתחתי עלייך זעמתי עלייך הכעס עבר ועכשיו מציף אותי כאב מציף אותי המון כאב אמרתי לעצמי שלא אכפת לי שאת לא שואלת לא אכפת לי שלא ניהיה חלק ממך כל עוד את תטפלי בעצמך אבל את שוב זורקת הכל לפח לטימיון ולי נגמרו המילים והכוחות להילחם את חייך הם שלך רק שלך וזאת המלחמה שלך עשיתי הכל כל מה שיכולתי כל מה שליבי ידע נתתי את כולי ויותר מזה אבל לא יכולה במקומך... כואב לי עכשיו ולא יודעת אפילו למה הדמעות.. כי הן לא אמורות לצאת לא אמורות להיות לי דמעות זהו הן נגמרו אז מזמן כשבחרת לחיות את חייך בנפרד.. את יכולה להאשים שהסמים לקחו אותך מאיתנו את יכולה להגיד שהקולות בראש את יכולה להגיד שדיה את יכולה להגיד שמליון ואחד דברים הרחיקו אותך אבל רק אמת אחת יש את בחרת ללכת את הלכת.. אני הייתי פה ונשארתי אני כבר לא מצלצלת לא יכולה לא מסוגלת אין לי מילים מולך אין לי כלום נותרתי ריקה אין לי מה לתת יותר ורק כי את לא לוקחת דבר כאילו כוחותי אוזלים מולך... הלוואי והיית כבר עושה משהו למען עצמך, באמת הלוואי.. ואת ויתרת וחבל כי את על הויתור שלך לא רק את משלמת אלא כל מי שסביבך וזה לא פייר אבל חבל עלייך בעיקר הלכת וגם אני.

למעלה