כבר לא ביפן + שיר מעניין
מסביבי אנשים מדברים בקוראנית - שפה זרה לי. מזהה אותה אבל לא מבין כלום.
היום בתחנת רכבת מבוגר אחד עשה חח טפו וירק על הרצפה (בתחנה... לא נגיד ברחוב).
קניתי כמה דברים בקומביני ואפיללו שקית לא קיבלתי.
בתוך הרכבת מתהלכים להם קבצנים ומבקשים כסף.
וגם רוכלים(?) מסוגים שונים שנעצרים באמצע הקרון, ומתחילים לדפוק נאום בקוראנית של חמש דקות בעוד כל היושבים ברכבת מתנהגים כאילו כלום לא קורה עד שהמבוגר מסיים את נאומו/מתייאש ועובר לקרון הבא.
הרחוב כמובן, מלוכלך.
תחנות הרכבת מלאות בחנויות בגדים משום מה.
כמובן יש חנויות PC בכל פינת רחוב, כמו קומבינים.
וזהו... אני כבר לא ביפן. אבל טוב שאני עובר דרך קוריאה כדי לרכך את השוק מהנחיתה בישראל
ולשיר המוזר.
לפני כמה ימים כשעוד הייתי ביפן זמזמתי לי איזה מלודיה שכולם מכירים והיפנית שהייתה איתי התפלאה שאני מכיר את זה. אמרתי לה למה שלא אכיר זה מוזיקה מוכרת ואז היא התחילה לשיר משהו על חתול...אה?! אז מסתבר שיש להם פה ביפן שיר שהלבישו על המוזיקה הזאת. היא חשבה שזה המוזיקה של השיר הזה אבל כמובן המוזיקה לא יפנית בעליל ופשוט הלבישו על המוזיקה את השיר הזה שמאז כנראה יפית מקשרים למוזיקה הזאת, כמו שהם מקשרים מויקה קלאסית אחרת לפרסומת של הבירה של אביסו.
בכל מקרה, הינה השיר ביוטוב:
http://www.youtube.com/watch?v=poV8z-Y5bdM
מסביבי אנשים מדברים בקוראנית - שפה זרה לי. מזהה אותה אבל לא מבין כלום.
היום בתחנת רכבת מבוגר אחד עשה חח טפו וירק על הרצפה (בתחנה... לא נגיד ברחוב).
קניתי כמה דברים בקומביני ואפיללו שקית לא קיבלתי.
בתוך הרכבת מתהלכים להם קבצנים ומבקשים כסף.
וגם רוכלים(?) מסוגים שונים שנעצרים באמצע הקרון, ומתחילים לדפוק נאום בקוראנית של חמש דקות בעוד כל היושבים ברכבת מתנהגים כאילו כלום לא קורה עד שהמבוגר מסיים את נאומו/מתייאש ועובר לקרון הבא.
הרחוב כמובן, מלוכלך.
תחנות הרכבת מלאות בחנויות בגדים משום מה.
כמובן יש חנויות PC בכל פינת רחוב, כמו קומבינים.
וזהו... אני כבר לא ביפן. אבל טוב שאני עובר דרך קוריאה כדי לרכך את השוק מהנחיתה בישראל
ולשיר המוזר.
לפני כמה ימים כשעוד הייתי ביפן זמזמתי לי איזה מלודיה שכולם מכירים והיפנית שהייתה איתי התפלאה שאני מכיר את זה. אמרתי לה למה שלא אכיר זה מוזיקה מוכרת ואז היא התחילה לשיר משהו על חתול...אה?! אז מסתבר שיש להם פה ביפן שיר שהלבישו על המוזיקה הזאת. היא חשבה שזה המוזיקה של השיר הזה אבל כמובן המוזיקה לא יפנית בעליל ופשוט הלבישו על המוזיקה את השיר הזה שמאז כנראה יפית מקשרים למוזיקה הזאת, כמו שהם מקשרים מויקה קלאסית אחרת לפרסומת של הבירה של אביסו.
בכל מקרה, הינה השיר ביוטוב:
http://www.youtube.com/watch?v=poV8z-Y5bdM