כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי..

Inbalskl

New member
כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי..

את יודעת שממש רע לך..שאת הולכת לשירותים בחתונה של בת-דודה שלך ומתחילה לבכות ומקווה שאף אחד לא שומע אותך.
כי הרי איך אפשר לבכות באירוע שאמור להיות משמח?
אני רוצה להיות מאושרת.....
הלוואי ואמצא את הפיתרון.....

bigirl22

New member
מה גורם לך להרגיש לא מאושרת?

תפרטי אז יהיה פשוט יותר לכתוב לך

Inbalskl

New member
פירוט:

זה שאין לי חברים, אין לי עם מי לבלות, עם מי להיות.
אני בודדה מאוד וזה מאוד קשה.............

bigirl22

New member
אוקיי מבינה אותך

מה דעתך להשתתף במפגש פורום? אם תסתכלי פה קצת אחורה מתוכנן מפגש זו תהיה הזדמנות מעולה להכיר .
מה עם אנשים מהעבודה? או לימודים? זה אחלה מקום להכיר אנשים חדשים .

Inbalskl

New member
הייי

אני בהחלט מחכה למפגש פורום אבל הבנתי שזה יקרה רק באוגוסט.
ניסיתי לתכנן משהו החודש בעזריאלי ולא הייתה הענות.

oromer

New member
מנהל
יש הרבה מה לעשות...

קודם כל, את נשמעת לי בחורה מאוד חזקה... אני באמת מעריכה אותך..
מישהו מהמעגל הקרוב יודע? יש לך את מי לשתף?

אני יודעת שבגיל כזה קשה יותר למצוא חברים טובים. כשאתה תלמיד, אז אפשר בבית ספר, בתנועת נוער, בחוגים או פעילויות שונות. בצבא, עדיין ניתן להכיר אנשים.

אחר כך, אתה כבר מחוץ למסגרת מסודרת. ניתן לפעמים במקום עבודה- בעיקר במקומות שעובדים בהם צעירים- מוקדים למשל. וכמובן, בלימודים. בלימודים אחת הבעיות- זה שלפעמים לכל אחד יש את החיים שלו ולא תמיד יש זמן, מקום לפנות לעוד חברים. במיוחד שיש אנשים שעובדים, לומדים, יש להם בן/בת זוג.

אני חושבת שבמוסד לימודים- לא חייבים להיות חברים רק של מי שלומד איתך. ניתן להכיר בפעילויות בתוך הקמפוס. אגודת הסטודנטים, מעורבות חברתית.

Inbalskl

New member
כן..ההורים

אמא שלי יודעת...ובשנה האחרונה דחפה אותי לטיפול פסיכולוגי שלא הצליח...והייתי לפני שבוע אצת קואצרית שהפנתה אותי לקואצרית אחרת (רק ביום שני אראה אותה).
קצת מיואשת מכל הסיפור..אמא שלי הציע ללכת לאיזה טיפול קבוצתי...

oromer

New member
מנהל
אם המצב

שההורים יודעים, ומוכנים לעזור כלכלית בתשלום, אני הייתי מציעה לנסות ללכת לטיפול אחר

oromer

New member
מנהל
תראי

זה שלא הצליח עם פסיכולוג מסוים לא אומר שלא יצליח עם אחר. תנסי לקבל המלצות על מישהו טוב, שיכול לעזור לך להתמודד עם הקשיים שאת חווה. שהוא טיפל באחרים שהתמודדו עם בעיות דומות. אני הייתי נותנת הזדמנות נוספת לטיפול פסיכולוגי. אני לא יודעת לגבי קואצינג. לרוב זה מתאים- לעזור לאנשים לקבוע מטרות ולהגיע אליהם. אם זה ירידה במשקל, אם זה אנשים עם בעיות קשב וריכוז, אולי גם קריירה.
פסיכולוג לרוב למד יותר שנים וההכשרה שלהם יותר מפוקחת.

Inbalskl

New member
תגובה

כן אבל כמה אני יכולה לדבר על אותה בעיה שוב ושוב כשאני לא מצליחה לפתור אותה. במיוחד לא עם אנשים מהסביבה הקרובה כגון לימודים.
אני צריכה מישהו שיכוון אותי שיעזור לי למצוא קבוצת אנשים שמתאימים לי .

Hawkgirl

New member
נשמח לראות אותך במפגש {:

מאוד מקווה להגיע אליו, וכנראה שגם אגיע {:
תמיד לשמור על אופטימיות, דארלינג!

spaysi8

New member
היוש :)

מכירה את התחושה.
כמו שאמרו מעלי- פסיכולוג אחד לא טוב, לא אומר שכולם לא טובים.
אני מאוד מאמינה שפסיכולוג טוב יכול לשנות הרבה.
או למצוא מישהו לדבר איתו, לפרוק...

Any991

New member

כמו שאמרו כאן לפניי - ובאופן כללי זה לא קל למצוא אנשים חדשים ותהיה בטוחה שכולנו גם חווים את הדברים האלו בשלב כזה או אחר בחיים.
גם כמו שאמרו לפניי, יש מפגש פורום באוגוסט אז זו גם עוד פלטפורמה להכיר :)
(רק מקווה שזה לא בערב כי יש לי משהו שאני לא יכול להפסיד ביום הזה ואני נורא נורא רוצה להגיע בכל זאת - למנהלים)

למעלה