כבר לא יודעת מה לעשות...

כבר לא יודעת מה לעשות...

אני אמורה להתגייס ביום שני ב-10/3 ואני לא רוצה. אני מפחדת. ואני פשוט לא רוצה יש לי המון בעיות אישיות בבית.. וזה פשוט לא מתאים לי..ולא משנה כמה ניסיתי לצאת מהצבא כלום לא עוזר הם פשוט לא מוכנים לשחרר אותי ואני כבר לא יודעת מה לעשות..אני כל הזמן חושבת שעדיף ליח למות מאשר להתגייס, אני תמיד מוצאת את עצמי מסתכלת לארוך התרופות סופרת עם העיניים כמה בקבוקי תרופות יש שם..ניסיתי לקבוע פגישה עם הקב"ן אבל מכיוון שהגיוס כ"כ קרוב אני לא מצליחה לקבוע פגישה לפני הגיוס...אמרו י שיחזרי לי תשובה מחר למתי אני יכולה לבוא לראות קב"ן..אני פוחדת שאם יגידו לי שזה לא לפני הגיוס אלה אחריו...אני פשוט יהרוג את עצמי...אני לא רוצה למות..ממש לא...אבל אני הגעתי למצב שאם זה או מוות או צבא..אני פשוט חייבת לבחור במוות...

קודם כל תנסי להיגע וקבלי ../images/Emo24.gif

עכשיו, למה את לא רוצה להתגייס? מה מפחיד אותך? כשפנית לקב"ן שאת רוצה לצאת מהצבא אילו סיבות ציינת? נראה לי שאם תספרי לקב"ן את מה שאת מרגישה ואת המחשבה שלך עד כדי התאבדות בגלל הצבא, סביר להניח שתקבלי פטור נפשי, ייתכן אולי שזה יהיה רק פטור זמני. בזמן האחרון בגלל כל תופעת ההשתמטות הצבא נהיה קצת יותר נוקשה ולא משחרר כל אחד כמו שזה היה פעם.

../images/Emo24.gifתודה../images/Emo13.gif

לא פניתי לקב"ן עדיין...העיניין הוא שהם דיי מתעלמים מהמכתבים שלי..ואני יודעת שזה נורא קשה לצאת מהצבא ובגלל זה כבר אין לי כוחות להמשיך לנסות לצאת פשוט..נמאס לי...בגלל זה אני כל הזמן חושבת על מוות.. זה מפחיד אותי המחשבה להתגייס..אני פשוט יודעת שזה לא בשבילי..אני תמיד הייתי נורא עצמאית, עקשנית, ראש בקיר...באמת..צבא זה ממש לא יתאים לי..אפילו המשפחה שלי שהיתה/ עדיין בצבא אומרים לי לצאת כמה שיותר מהר אני פשוט יודעת שאני לא אסתגל שם..אם את הבית ספר בקושי שרדתי אני באמת לא רוצה לחשוב מה יהיה בצבא...זה פשוט לא אני..יש לי פחדים...ואין דרך לצאת מזה..באמת שאני כבר מרימה ידיים אני כבר לא יודעת מה לעשות

Litaly jdh

New member
אני גם בתאריך שלך.

אני מבינה את הרגשת הדיכאון שלך אבל זה לא שווה מוות..תמיד תוכלי לצאת מהצבא,זה די פשוט שמעתי, את תהיי בסדר

זהו..זה היה דיי פשוט..עכשיו כבר לא.../images/Emo4.gif

לפי מה שהבנתי יש כ"כ הרבה משתמטים שזה מאוד קשה לצאת מהצבא..בגלל זה כבר אני לא יודעת מה לעשות ואיך להתמודד עם מה שאמור לבוא יום שני..אני פשוט רוצה להקדים תרופה למכה.. =\

Litaly jdh

New member
שטויות

הולכים לקב" ואומרים "אני לא מסוגלת לשרת,אני בדיכאון ואני מפחדת ממה שאני יעשה לעצמי" או משהו כזה,אני מבטיחה לך שלא ישיאירו בצבא אחרי זה.. אף קב"ן לא ירצה לקחת אחריות עלייך.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
פחד מהגיוס

שלום לך, אנחנו שומעים כמה את מפחדת, כל כך לא רוצה, שאת מוכנה לעשות אפילו צעדים קיצוניים... קראנו שפנית לקב"ן, אולי הפנייה לאיש המקצוע יכולה להקל, אולי הוא יוכל למצוא איתך דרכים נוספות להתמודד. ואם לא תספיקי לפני, אולי תוכלי לבקש לראות את הקב"ן ביום הגיוס. בכל מקרה, בהצלחה, ואם תרצי לעדכן, אנחנו פה...

varui

New member
קב"ן

את אמורה להתגייס עוד כמה ימים לכן אני מציעה בעת הגעה לבקו"ם תדרשי לראות רופא ואת יכולה להגיד שאת לא תעלי על מדים עד שאת לא רואה רופא או קב"ן

אני מפחדת..אולי הם יכריחו אותי..

אני לא רוצה להגיע לבקו"ם עם כל הציוד וכל הדברים בלי לראות קב"ן..פשוט לא. אוף כבר אין לי מושג מה לעשות..

varui

New member
בעיה

אני הייתי ממליץ לך מאוד להגיעה אם כל ציוד לבקו``ם זה יכול לעבור ימים עד שאת תיראי בכלל קב``ן אבל אחרי שאת עוברת שרשרת חיול ישיר לבקש לראות רופא אם חובש שואל אותך למה את יכולה להגיד בגלל מצב אובדני אם את באמת במצב אובדני את יכולה לקבל קב``ן עד 24 שעות או להיות מופנת למיון פסכיאטרי לבית חולים אזרחי שאהייה בהצלחה

פימבייה

New member
אל תדאגי

מי שרוצה באמת לצאת מהצבא יוצא, נכון שלא הכי קל ויהיו לך קשיים בדרך אבל אם תהיי עקשנית זה ישתלם. לי יש חיילת ביחידה שהיתה נפקדת, אחר כך היתה לה וועדה (היא גם ישבה בכלא על זה) ושיחררו אותה על אי התאמה. בשביל לקבל את התקן הזה את באמת חייבת לא להתאים, להרבה חיילים שמתגייסים יש פחדים והסתייגויות אבל רק אלה שבאמת לא מותאמים משתחררים. זה יכול לקחת קצת זמן, כי לא ביום שהולכים לקב``ן מקבלים שחרור, ביום שאת הולכת אליו תגייסי את כל הסיבות ההגיוניות והדחופות לזה שאת רוצה להשתחרר. במקרה הכי גרוע שתקבלי סירוב או שתאלצי לחכות לאישור, תדעי שלא כל הצבא זה מסגרת נוקשה ותובענית יותר מדיי. נכון דרושה רמה מסוימת של משמעת אבל די בסיסית כמו להגיע בזמן, להיות מדוגמת ולבצע מטלות, כמו בכל מסגרת עבודה אחרת גם באזרחות. ולדעתי בבית ספר הרבה יותר קשה מהצבא, כי מתייחסים אלייך שם כקטינה בגיל שעוד לא אחראית לעצמה, בצבא יהיה לך יותר חופש ועצמאות! אז גם אם את טיפוס אינדיווידואלי עם מחשבה חופשית והכל עדיין את צריכה לציית למוסכמות כלשהם בלי זה לא תשרדי בחברה. אז תזכרי שתוכלי גם להפיק דברים חיוביים מהצבא שלא נדבר כמה שזה עוזר באזרחות, בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שבה תבחרי. תעדכני אותנו בהמשך!

למעלה