כבר לא יכול לחכות לפרק הבא.

turiuuk

New member
כבר לא יכול לחכות לפרק הבא.

יש לי תסמיני גמילה, רעד בכל הגוף. האם זה אומר שאני מכור ? :)

Day Tripper9

New member
אתה לא לבד..../images/Emo24.gif

אולי צריך לפתוח קבוצה לאלו שחווים תסמינים דומים XD (אחרי פרק 7 זה יהיה יותר ממוצדק-חודשיים המתנה לפרק חדש!)

מה../images/Emo12.gif חודשיים?!?!@#

לא נכון

Day Tripper9

New member
סליחה,התכוונתי אחרי פרק 8

פרק 8 ישודר ב22 לנובמבר פרק 9 ישודר ב10 לינואר

Day Tripper9

New member
../images/Emo4.gif ממש לא עניין

הפגרה הנוכחית לימדה אותי שלחכות לפרק שלושה שבועות זה קשה אז אני לא רוצה לחשוב על המתנה של חודשיים ! לפחות העונות הראשונות משודרות בהוט..זה גם משהו..

Nimrodster

New member
אתם חושבים שאולי הם עורכים מחדש את הסדרה?

בגלל הביקורות הצוננות על העונה עד כה?

RoyBO

New member
לא, תמיד יש פגרה בחודשים האלה

התירוץ הוא "חגים" (חג מולד וכו').

Nimrodster

New member
זה לא כאילו הם מצלמים את העונה עכשיו...

אז מתי משדרים את פרק הכריסמס שיש כל שנה?

לפי דעתי...

זה בגלל אמבר טמבלין... נמצא בן אדם מסכן ונאשים אותו. אני רוצה את אוליביה חזרה! וחודשיים זה פשוט התעללות בצופים ובאוהדים.

Annart

New member
ראיתי את הפרק 7-06

אני משערת שתיהיה דרמה לא נורמאלית בפרק הבא בכל משקשור להאדי, ואז בטח בסוף הפרק ישאירו אותנו עם הזנב בין הרגליים: "האם הם באמת מתאימים להיות יחד או לא?". לדעתי אם היוצרים של הסדרה היו רוצי להראות לנו שקאדי היא השאשה שמתאימה לו אז היו גומרים את הסדרה בפרק האחרון של העונה ה6. עונה נוספת, עם היחסים שלהם, היא במיוחד בכדי להראות לנו שהחלום של חלקנו שהם יהיו יחד, הוא לא מציאותי כלל וכלל, הם שני אנשים שונים מאוד, עם תחומי עניין שונים מאוד, השקפות שונות על החיים, רוצים דברים שונים לחלוטין אחד מהשני, ולכן לדעתי בסוף יגרמו לנו, לא לא, לא יעשו ככה שהם אלה שטעו בבחירתם אחד בשני, אלא יגרמו לנו להבין, שאחרי זה, אנחנו לא צריכים לחשוב שהם צריכים להיות יחד. אך מצד שני, מספיק עם הפסימיות, יכול להיות שזה יתהפך רק לטובה. לדעתי הבחורה הזאת הולכת ליצור יותר ויותר סצנות מקסימות עם האוס. זה מזכיר לי את האולד דייז עם קמרון, רק עוד יותר תמים. אני הייתי רוצה שבעונה הזאת יביאו את סטייסי. אולי לקראת סוף העונה. בתור חולה, שקאדי תוהה אם להעביר את הקייס שלה להאוס או לא, בגלל ההסיטוריה שלהם יחד, ובגלל שהיא לא לגמריי סומכת על האוס, ואז יתברר לו דרך מסטרס החדשה או דרך ווילסון שהיא שם, יבוא לקאדי, יתלונן, בלה בלה בלה, ואז שני פרקים מלאי דרמה ומסתורין כיצד האוס מנסה לרפא את סטייסי, ובסופו של דבר לא מצליח, היא גוססת, וקאדי מבינה עד כמה היא היתה חשובה לו. אני חושבת שזה יהיה סיום מושלם. חחחח קאדי עוזבת את בית החולים. הולכת לנהל בית חולים אחר. וילסון ינהל את בית החולים במקומה. ואז זה יתאים להפקה בדיוק לסדרת בת שאולי אני לא בטוחה שרוצים לעשות לקאדי. אני מאוד אוהבת את הדמות החדשה....מרענן. היה לי עצוב כשקמרון עזבה, למרות שהיא כבר לא היתה במיטבה, גם לא בתור שחקנית. אני חושבת שזה חשוב לראות איך היא מאתגרת את האוס וגורמת לו לנסות שיטות חדשות חח XD

למעלה