כבר לא ישנה (???)

כבר לא ישנה (???)

מניחה את הראש על הכר והדמעות לא מפסיקות ליזול עוד זיכרון ועוד אחד , הם חולפים במוחי אחד אחד לא מתקפים ולא דוחפים נותנים להתענות לאט לאט כואב? זה לא מספיק ! עוד אחד ועוד אחד תמשיכי עוד את יכולה כמעט כמו שהם היום עוברים אחד אחד על הגוף לא חושבים בכלל שמתחתם שוכבת ילדה קטנה שבגופה מרצה את רצונם , כלל ללא הבנה. תבכי בבקשה תוציאי את הכל לכאב בפנים אל תותירי לשוטט.

../images/Emo7.gif

שקט חרישי כמו על חבל דק בין החיים למוות מתנדנדת ובשעה הזו , אין כול איש שומע כולם במיטות הם ישנים רק אני כאן לבד מול המסך הקר מחפשת מילים חמות שירדימו גם אותי ויכניסו לעולם החלומות

קיסרית יקרה

הלילות הלבנים קשים כל כך...גם אני מכירה אותם. זה מתחיל כמו סרט לרוץ בראש ואי אפשר לעצום עיניים. ראיתי באתר של מקום מאמר על איך להתמודד עם התופעה הזאת..עם הפלשבקים. לי זה עזר...אולי תנסי? חושבת עליך המון ושולחת חיבוק ענק!!!!!!! ((((((((((((((((((((((((((((((((קיסרית))))))))))))))))))))))))))))) רקפת

ושנית

רק תזכרי שלא משנה כמה רע ברגע מסוים, זה חולף. זה לא משהו שישאר לנצח ולכן חייבים לשמור על תקווה. עזרי לעצמך בכל דרך שאת יכולה כשזה קורה, ואל תתייאשי. טוב? מקווה שאת מדברת עם אנשים על מה שקורה לך ולא שומרת הכל בפנים. זה הכי קשה.

למעלה