כבר לא כל כך חשוך...

dark_29

New member
כבר לא כל כך חשוך... ../images/Emo39.gif

שלום, היום יום שישי, ושוב אני חשה את אותה המועקה המוכרת של... "לבד על הגג שבתות וחגים...", אותה העייפות המוטרפת ממאמץ העבודה במהלך השבוע החולף.. (כמו שציינתי קודם, אני קצת "מכורה" לעבודה ושקועה כל כולי בה - סוג של בריחה...). רק רציתי לספר שאני כאן כל הזמן (צופה בכם באופן פאסיבי לאורך כל השבוע...) ודי מתחזקת ממה שאני שומעת משיחותיכם ולמדה המון! רק רציתי לעדכן שסוף סוף השתפר מצב רוחי (עד לנפילה הבאה...) וכולי מוכנה ושלמה לבצע שינויים בחיי. התחלתי לחפש דירה מתוך רצון לצאת לעצמאות ולדרך חדשה... מקווה שאמצא במהירות דירה ושותפים... מקווה יותר מכך שבעקבות המעבר יחל שינוי כלשהוא בחיי ושלא אתבדה ואמצא עצמי במקום נמוך יותר (מן הפח אל הפחת...). זהו... שיהיה לכולנו טוב! dark_29 אני מעדיפה לעשות צעד זה לקראת שינוי מאשר לשבת באפס מעשה ורק לחכות לשינוי כלשהוא לא ברור.. אני גם לוקחת את הסיכון שאולי כלום לא יצמח מכך אבל איפה שהוא אני מאמינה שכל שינוי הנו צעד חיובי ומבורך גם אם לא מוביל לתוצאות מצופות!

dark_29 ../images/Emo8.gif

שמח שאת מרגישה אופטימיות במידה כלשהי. מאד מקווה שתמצאי דרך לעבור את השבת הזו ברוגע והנאה ככל שניתן ובכמה שפחות מחשבות של "לבד על הגג". שבת מתוקה ושלווה בתקווה להמשך שבוע של התחזקות ואופטימיות אחריו.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
טוב לשמוע.... ../images/Emo13.gif

למרות המועקה והעיפות ...שהן נחלת יום השישי... שמצב הרוח משתפר...וההחלטה על השינויים בחיים... תמשיכי להאמין...מחזקת את ידיך... ומאחלת לך המון הצלחה ושולחת לך:

למעלה