כבר לא "מרגישה ילדה"....

ילדה~

New member
כבר לא "מרגישה ילדה"....

הכינוי כבר לא מתאים... כי זו שמרגישה, נעלמה.... ובמקומה יש את הילדה, שהשתלטה על העניינים... אחרי חמישה ימים של התנתקות, התכנסות בכונכייה...הגעתי למסקנה שאני צריכה אתכם יותר מתמיד... מישהי חכמה אמרה לי שההתנתקות מהפורום לא תעשה לי טוב...כמה שהיא צדקה... אחרי חמישה ימים של גיהנום... חמישה ימים ללא שינה... חמישה ימים של כאב... אני רוצה לחזור הביתהההההההההההההההה הורי היקרים (הסהרים), תקבלו ילדה קטנה חזרה? אחיי ואחיותיי (חברי הפורום), אני עדיין רצוייה? תקבלו אותי חזרה למשפחה? לתמיכה? לאהדה? בבקשה.... ילדה

שם ים

New member
ילדה מדהימה שלי.

כמה שאני אוהבת אותך. אוף אוף אוף!. מזה נקבל אותך, בסך הכל נעדרת מהבית לכמה ימים, מותר ולפעמים קצת רצוי. כעת שבת אלינו, וכמה שזה הכי הכי חשוב כי אני ממש מתה עליך ילדה פיצית שלי. וזהו. שם ים

איזו שאלה...

בוודאי שאת רצויה כאן. תמיד. ובאמת תהיתי איפה היית בימים האחרונים ודי הפליא אותי שלא היית כאן. כנראה שגם לך יש נקיפות מצפון, כמו שלי יש, בעניין התלות בסהר.
אני מצטערת לשמוע שההתנתקות היתה קשה בשבילך. יחד עם זאת, תזכרי שכאן תמיד יש לך מקום. ו... נו, אני לא ממש טובה במילים. אני יושבת כאן מול המסך, ויש לי הרבה דברים להביע בהודעה הזאת, אבל לא מוצאת את המילים. אני סומכת עלייך שאת המסר הכללי הבנת.

lance-knight

New member
ילדה

ברוך שובך. איזו שאלה- אם את רצויה? אם את צריכה אותנו- בהחלט תקבלי כל תמיכה אפשרית.

ילדה יקרה

אני כולי יומיים כאן. אבל איך אפשר לקרוא אותך ולא למהר ולחבוק אותך שוב???!!! ואספר לך גם סוד (שאני בטוחה שהוא לא רק קיים אצלי). באיזה שהיא פינה קטנה בתוך ציפור הנפש - נמצאת ילדה קטנה. (אני בת 43). לפעמים היא אפילו סוררת. עדיין מחפשת אהבה (שלא קיבלה מספיק), אבל גם יש בה צדדים יפים. הרבה שמחת החיים - עדיין יכולה להרגיש ולהתחבר לליבותיהם של הצעירים. ו...דווקא לא הייתי רוצה שתעלם לגמריי. יש בה קסם מיוחד. ברוכה החוזרת ילדה. שלך, דליה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ילדה יקרה..

הרי לשם כך אנחנו כאן.. וכמובן שאת רצויה כאן.. מקווים שתתני לילדה מקום להביא את עצמה לידי ביטוי גם כאן..תשמיעי אותה.. (((((((ילדה)))))))))

ילדה~

New member
אויש....תודה...נהדרים שלי...

טוב להיות בבית...למשפחה שלי....כאן.... ((((((((((((שם ים, נטוש, לנס, דליה וסהר שלי))))))))))))))))))))))))))))) (נטע´לה- דבר ראשון: תודה, נשמה. דבר שני: תתחדשי על המחשב...הגיע הזמן! דבר שלישי: יש לי כמה משפטים להחליף איתך....בכלל...נדבר בהזדמנות...חיבוק בינתיים...) לדליה: תודה וברוכה הבאה!!!!!!!!!!! אוהבת אתכם.... ילדה

ילדה יקרה

תודה על קבלת הפנים ילדה. איזה כיף לראות מבעד לעצב את החיוכים מבצבצים להם. בסוף.....החיוך יישאר תמיד - לא יירד בכלל. שלך, דליה.

למעלה