כבר מתחמם לאחרונה...

dreaming h

New member
כבר מתחמם לאחרונה...

מי כבר הספיק להיתקל ובמה - ותמונות? משהו? דברים התחילו לזוז בחוץ?

קרקל1

New member
אתמול בפארק השרון:

זעמן זיתני (2) ארבע קו צפע א"י (צעיר)

אני מצאתי היום

שני זעמנים זיתניים בחצר של שכנים שגרים ליד הגן הבוטני ועוד הרבה קרפדות ושני חרדונים.

omer356

New member
קצת..

לטאות זריזות,חרדונים נחשים לבינתיים רק זעמן זיתני צעיר.

naja

New member
בשבוע שעבר.

3 צפעים בוגרים מתחת פח באיזור ה"באסה" בהרצליה. 200 מטר משם שני צפעים בוגרים בתוך מחסן. זעמן שחור בוגר במושב חגור(בד"כ אני לא נתקל בשחורים בוגרים לפני חודש מאי). זעמן זיתני(צעיר משנה שעברה) באיזור נתב"ג. צפע בוגר בהוד השרון. 2 זיתניים בוגרים מתחת פחים באיזור מתקן אדם(מודיעין). כל זה היה בין שלישי לשבת בשבוע שעבר. השבוע- עדיין כלום(אבל יש את שישבת....
)

Omriev

New member
ב27 לחודש ביקרתי בכפר

לייד חיפה (עין הוד) מצאתי צפע בתוך חריץ בבול עץ בול עץ ענק (בגלל שזהוא כפר אומנים אם הבנתי נכון עץ שאומן אחד רצה להישתמש בו ולא השתמש ששוכב בשדא) הצפע: הוא היה בערך 80-90 ס"מ אורך . מצטער שאין תמונות כל פעם שניסיתי לצלם והיתקרבתי הוא רק נכנס יותר עמוק לחריץ.

dreaming h

New member
אתמול בדרום הר חברון עד להב

ישימוניות מצויות, חרדונים מצויים, חומטי פסים, חומטים גמדים, עינחשים, צבים, זעמן זיתני, ארבע קו, שלוון טלוא ראש, נחשילים, פלוס ארבע קו מת בבור וחרדון מת בבור. (עקרבים מכל הסוגים והצבעים ונדלים) נדמה לי שזהו. (היה עוד משהו?...)

lil jello

New member
יום שישי

בטיול בהרים ליד המושב (בית נחמיה) מי מזהה את הבחור? :)

TAINTED SAINT

New member
אתמול במדבר יהודה

באזור הכביש הישן ליריחו,זעמן אוכפים,לא בוגר,חומטים עינוניים,עקבות של זוחלים נוספים בשטח.צפרדעי נחלים צעירות[מהשנה שעברה]בעין מבוע, וקירקורים בלתי פוסקים במשך כל היום. ביער המגינים [ירושלים]-חומט גמדי ובירושלים,בשכונת קרית היובל,ביום ה' האחרון,על המדרכה ליד כביש הומה-צב מצוי זעיר-בקיעה טריה,מזל ששכנה מצאה אותו לפני שהעורבים גילו אותו. אחסוך לכם את כל פרוקי הרגליים....

galvin

New member
מערב המכתש, ודרומה ממנו

שולטת - מדברית עינונית. עשרות פרטים בפעילות. עינחש עדינה, נראו 7 פרטים פעילים בערוצים הלחים יותר. בתחתית המכתש - חרדוני מדבר (בוגר וצעיר), במצוקים - מניפניות מצויות, ובנחל אחד ארבע קו אחד בפעילות. חומט גמד! תצפית ראשונה שלי בהר הנגב, אם כי לא מפתיעה, לפי הספרות. נחמד ויפה. כפרעליו.

RandomFan

New member
ליד שלומי, בגליל העליון...

אני לא סגור בדיוק על השם, אבל זו שמורה ליד שלומי בגליל העליון, קרוב גם לסאסא. ראיתי שם כמה חומטי פסים וחומט שאני חושד שהוא חומט גמדי.

למעלה