כבר עברה לה שנה!!!!!!!

כבר עברה לה שנה!!!!!!!../images/Emo4.gif

כבר חלפה ועברה לה שנה מאז אותו יום מגעיל כבר עברה לה שנה מאז אותו נתוח..... שמאד מאד שינה אותי..... אבל זה היה או, זה או לחיות כבר עברה שנה, ואני פה חיה נושמת ומקווה שאני בריאה כי את חלקי כבר נתתי באותה המחלה..... והיום היופ זה אבסורד אבל היום זה האזכרה שלה אימי היקרה שנפטרה לפני ארבע שנים מהמחלה הארורה הזאת יושבת לה שם למעלה ושומרת עלי ואני אני פה למטה צועקת לך אמא תודההההההההההההההההההההההההההההההההה מאד מאד מאד מתגעגעת אלייך!!!!! תמיד תהיי איתי

yaldasukar

New member
גם אצלי עברה בדיוק שנה ../images/Emo24.gif

בס"ד מתוקה, ברוך ה' שעברת את זה! תמשיכי להיות חזקה.
אני מאמינה שאמא שלך ז"ל, מסתכלת עליך מלמעלה, שולחת לך כוחות וגאה בך על הכל!
וברשותך, גם לי בא לשפוך קצת את הלב
.. למרות שחלקכם כבר יודעים את הסיפור.. בדיוק לפני שנה הייתי אחרי שבועיים ללא שינה. (מרוב הכאבים בגב) וסופסוף החליטו לאשפז אותי, ב-12.8.04, אחרי שבועיים של ריצות בין רופאים וצילומים. אחרי שבועיים שבהם היינו חמש פעמים במיון ושלקחתי כמויות לא הגיוניות של משככי כאבים- שמשום מה לא עזרו לשכך את הכאב...
להגיד לכם את האמת? בגלל שהיו לי כאבים שכאלה- כבר התפללתי שימצאו לי משהו כי ככה יוכלו לטפל בי ולהעביר לי את הכאב.. רק שלא חשבתי שיגלו סרטן... היינו תמימים.. אפילו בזמן האישפוז עדיין חשבנו שזה דלקת, חשבנו שזה עצב שלוחץ איפשהו בעמוד השדרה וגורם לי לכאבים. חשבנו שאפשר להתגבר על הבעיה תוך שבוע-שבועיים.. כי מי יכול לחשוב שיש לו סרטן? הרי מה הקשר שלנו לסרטן? לנו לא היה אפילו מקרה אחד של סרטן במשפחה (טפו טפו, שלא נדע). מי יכול לחשוב שיקח כמעט שנה להירפא מזה? זה לא נקלט. ויום אחרי האישפוז.. כבר רצו לשחרר אותי.. כי לא גילו כלום בצילומים של הגב.. ואני התחננתי "בבקשה אל תשחררו אותי! נמאס לי לא לישון! אני מתמוטטת. אני כבר לא עומדת בכאב!". אחים שלי התעקשו עם הרופאים ונלחמו בשבילי.. ולמזלי הסכימו להשאיר אותי שם. עוד מזל שהיה לי זה שהתחיל לי חום וכאבים בחזה.. ואז סופסוף החליטו לעשות צילום חזה.. סופסוף.. אחרי 4 חודשים של כאבים חדים ואיומים.. שנתנו למחלה להתפשט בגופי ולהגיע למימדים מפלצתיים... בצילום ראו צל חשוד, עשו CT וגילו גוש בגודל 16.3 ס"מ, עשו ביופסיה ולא גילו כלום, עשו ביופסיה פתוחה וגילו לימפומה נון-הודג'קין. ואז כמובן שעברתי את מה שלצערי רובכם כאן עברו.. כימותרפיה, הקרנות, בדיקות, טיפולים שונים ומשונים, תופעות לוואי, חששות, חרדות, תקוות, אכזבות, שמחה, שבירה וכל החבילה... נכון שלא היה קל, אבל אני יודעת שהכל היה לטובה
החיים שלי השתנו ללא היכר והיום אני מרגישה הרבה יותר בריאה ומחוזקת נפשית מאשר לפני המחלה. השבוע עשיתי CT אבל עדיין אין תוצאות. בפעם האחרונה שעשיתי בדיקה- הסתבר שאני כבר בריאה
. (ואגב, היום בו גיליתי שאני בריאה- היה היום המאושר ביותר בחיי!!!
) אני מקווה שאני עדיין בריאה ושהנסיון שעברתי היה מספיק, ואני לא צריכה לעבור עוד אחד כזה... ושעכשיו הכל מאחוריי.
ברוך ה' יום יום
ואמן שנדע רק שמחות ובשורות טובות
(סליחה על אורך ההודעה.. מעניין אם מישהו קרא הכל... ואפרסקית עסיסית, אני מקווה שלא התפרצתי לך מדי לשרשור.. אבל פשוט אני מזדהה איתך מאוד!
)

קראתי והכל חמודה. ונזכרתי קצת...

בה שעברת הכל מצויין. את באמת חזקה מהכל. מה שכן- אצלי לאחר שנה של כאבים בחזה, והדחקה מצידי (זה כלום-יעבור..) החלו בלוטות להתנפח יום אחד בצוואר,חום ליחות, עבר חודש, לא הלכתי לרופא. חבר אומר לי: לא תלך היום, אני לא מדבר איתך בכלל. כי אמרו לו חברים שזה לא נראה טוב בכלל. 1. הלכתי ביום שלישי בשבוע לרופא מחליף אחה"צ. הוא בחן את הבלוטות. ומיד היפנה אותי לצילום באותו יום. 2. למחרת קיבלתי תשובה: הודג'קינס? עם הסימן שאלה. הרופא דיבר איתי בפלפ' ו... הייתי בשוק ממה שהרופא רמז לי (יתכן שזה סרטני...) 3. למחרת יום חמישי באתי לרופא הקבוע בקופ"ח. הוא מיד כתב לי הפנייה למיון. ומיד הלכתי עם חבר למיון. במיון תל השומר- יצא הרופא המטפל אלי, ולקח אותי למיון השני, וביקש דחוף מיידית לאף אוזן גורן. בקיצור אחרי שעתיים של בדיקות קצרות ממש (צינורית באף וכו') קבעו לי תור ליום ראשון הקרוב... לביופסייה..... משם הכל רץ, ממש מהר, והתחלתי כימו'..... ככה שבתור חולה, אצלי זיהו מהר ת'מחלה והתחלתי טיפולים 5 שבועות מיום הגילוי הראשוני... [נכנסתי למוזה של הסיפור בגלל מה שהמתוקה ילדה סוכר כתבה... מקווה שתקראו] שבת שלום לכולם ורק בריאות!
טיפלו מאוד מהר

ihovav

New member
גם אני קראתי הכל...

בהצלחה עם התוצאות של הסיטי, תעדכני... גם לך היה נון הודג'קינס? בת כמה את (אם לא אכפת לך לענות...)?

גם אני קראתי הכל

והתוצאה של הסי טי האחרון עם כל הפענוח המבולבל הסתבר שהכל בסדר, גם אני נכנסת לסבב הבריאים. מקווה שגם התוצאה שלך תהיה כזו

yaldasukar

New member
מתוקים שכמותכם ../images/Emo24.gif

בס"ד תודה על התגובות!
ihovav- תודה
אני אוטוטו בת 22 וזה היה נון-הודג'קין. גלית יחידה- תודה גם לך
ממש שמחתי לשמוע שאת בריאה!
בא לך לספר קצת עליך
לא נראה לי שיצא לי לקרוא הודעות שלך (או שאולי לא כתבת הרבה?) ואשמח לשמוע..
יוני, שמחתי (או משהו כזה..
כי אי אפשר להגיד על זה שזה משמח...) לקרוא שוב את הסיפור שלך. אבל עד עכשיו לא ידעתי (או שהדחקתי..) את הקטע של הכאבים שהיו לך במשך שנה
התגובה הראשונה שלי כשקראתי את זה הייתה- "איך הוא לא הלך לבדוק את זה
אני כועסת עליו!
" אבל אז הבנתי שהכל משמים... כשקראתי זה הזכיר לי את זה שגם במקרה שלי- היה (ועדיין) קשה לי לקלוט שהמחלה התפתחה בגופי כל כך הרבה זמן וגדלה למימדים שכאלה. התבאסתי שלא גילו את זה לפני כן- כי ככה אולי לא הייתי סובלת כל כך ואולי הטיפול בזה היה יותר קל ואולי הייתי מבריאה יותר מהר ואולי ואולי ואולי... אבל הבנתי שחבל לחשוב על כל ה"אולי" האלה... כנראה זה מה שהיה צריך לקרות (גם אצלך וגם אצלי). ואם זה היה אחרת - זה לא בהכרח היה יותר טוב. יכול להיות שאם היו מגלים את זה מהר- הטיפול היה יותר קצר ומהיר, אבל גם יכול להיות שאם זה היה נגמר כל כך מהר- לא הייתי מקבלת מהמחלה הזאת את כל מה שקיבלתי ממנה במשך השנה שבה התמודדתי איתה. וכנ"ל גם במקרה שלך. אז בקיצור- אתה יכול להירגע.. אני לא כועסת עליך שלא בדקת את זה במשך שנה.
כנראה שזה מה שהיה צריך לקרות וזה מה שהיית צריך לעבור- ובעז"ה הכל כבר מאחוריך
(וסליחה על ההרצאה הארוכה... אבל אתם כבר רגילים לזה שתמיד ההודעות שלי ארוכות..) שיהיה לכולנו שבוע טוב עם תוצאות טובות... ולמי שצם היום- שיעבור בשלום
(אתם לא מאמינים איך בא לי
...
ובינתיים אני צמה רק כמה שעות בודדות... מה יהיה איתי מחר??
)

yiska11

New member
חבר'ה , לא קשור לכלום

אחרי שקראתי את הכל-אני רוצה לאמר לכם שאני אוהבת אתכם ואתם פשוט מדהימים. הסיפורים פה מרגשים ומזכירים דברים נשכחים. כל הכבוד לכולם על הכח והאומץ והרצון לעזור לאחרים. יישר כח ענק ! זהו.נגמר רגע ההשתפכות. בשורות טובות לכולם

דגנילי

New member
נו, באמת אפשר שלא לקרא..

שנהיה כולנו בריאים, ונמשיך עם סיפורים טופים!!

יערית 1

New member
אפרסקית מתוקה../images/Emo24.gif

הם שם למעלה שומרים עלינו. מאחלת לך ולכולנו רק בריאות בריאות ועוד בריאות.. מזמן לא ראיתיך בפורום ההוא...תבואי לבקר

למעלה