גם אצלי עברה בדיוק שנה ../images/Emo24.gif
בס"ד מתוקה, ברוך ה' שעברת את זה! תמשיכי להיות חזקה.
אני מאמינה שאמא שלך ז"ל, מסתכלת עליך מלמעלה, שולחת לך כוחות וגאה בך על הכל!
וברשותך, גם לי בא לשפוך קצת את הלב
.. למרות שחלקכם כבר יודעים את הסיפור.. בדיוק לפני שנה הייתי אחרי שבועיים ללא שינה. (מרוב הכאבים בגב) וסופסוף החליטו לאשפז אותי, ב-12.8.04, אחרי שבועיים של ריצות בין רופאים וצילומים. אחרי שבועיים שבהם היינו חמש פעמים במיון ושלקחתי כמויות לא הגיוניות של משככי כאבים- שמשום מה לא עזרו לשכך את הכאב...
להגיד לכם את האמת? בגלל שהיו לי כאבים שכאלה- כבר התפללתי שימצאו לי משהו כי ככה יוכלו לטפל בי ולהעביר לי את הכאב.. רק שלא חשבתי שיגלו סרטן... היינו תמימים.. אפילו בזמן האישפוז עדיין חשבנו שזה דלקת, חשבנו שזה עצב שלוחץ איפשהו בעמוד השדרה וגורם לי לכאבים. חשבנו שאפשר להתגבר על הבעיה תוך שבוע-שבועיים.. כי מי יכול לחשוב שיש לו סרטן? הרי מה הקשר שלנו לסרטן? לנו לא היה אפילו מקרה אחד של סרטן במשפחה (טפו טפו, שלא נדע). מי יכול לחשוב שיקח כמעט שנה להירפא מזה? זה לא נקלט. ויום אחרי האישפוז.. כבר רצו לשחרר אותי.. כי לא גילו כלום בצילומים של הגב.. ואני התחננתי "בבקשה אל תשחררו אותי! נמאס לי לא לישון! אני מתמוטטת. אני כבר לא עומדת בכאב!". אחים שלי התעקשו עם הרופאים ונלחמו בשבילי.. ולמזלי הסכימו להשאיר אותי שם. עוד מזל שהיה לי זה שהתחיל לי חום וכאבים בחזה.. ואז סופסוף החליטו לעשות צילום חזה.. סופסוף.. אחרי 4 חודשים של כאבים חדים ואיומים.. שנתנו למחלה להתפשט בגופי ולהגיע למימדים מפלצתיים... בצילום ראו צל חשוד, עשו CT וגילו גוש בגודל 16.3 ס"מ, עשו ביופסיה ולא גילו כלום, עשו ביופסיה פתוחה וגילו לימפומה נון-הודג'קין. ואז כמובן שעברתי את מה שלצערי רובכם כאן עברו.. כימותרפיה, הקרנות, בדיקות, טיפולים שונים ומשונים, תופעות לוואי, חששות, חרדות, תקוות, אכזבות, שמחה, שבירה וכל החבילה... נכון שלא היה קל, אבל אני יודעת שהכל היה לטובה
החיים שלי השתנו ללא היכר והיום אני מרגישה הרבה יותר בריאה ומחוזקת נפשית מאשר לפני המחלה. השבוע עשיתי CT אבל עדיין אין תוצאות. בפעם האחרונה שעשיתי בדיקה- הסתבר שאני כבר בריאה
. (ואגב, היום בו גיליתי שאני בריאה- היה היום המאושר ביותר בחיי!!!
) אני מקווה שאני עדיין בריאה ושהנסיון שעברתי היה מספיק, ואני לא צריכה לעבור עוד אחד כזה... ושעכשיו הכל מאחוריי.
ברוך ה' יום יום
ואמן שנדע רק שמחות ובשורות טובות
(סליחה על אורך ההודעה.. מעניין אם מישהו קרא הכל... ואפרסקית עסיסית, אני מקווה שלא התפרצתי לך מדי לשרשור.. אבל פשוט אני מזדהה איתך מאוד!
)